Pentax K-S1, πρώτες εικόνες μυστηριώδους DSLR μηχανής με LED στην λαβή;


Pentax K-S1, πρώτες εικόνες μυστηριώδους DSLR μηχανής με LED στην λαβή;

Στις εικόνες βλέπουμε μία DSLR που από ότι μπορούμε να καταλάβουμε έχει μικρό μέγεθος. Επίσης στην λαβή πάνω εμφανίζονται 5 LED, κάτι που το βλέπουμε για πρώτη φορά.

Προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει καθόλου στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

Επειδή συνήθως πρώτα έχουμε την διαρροή κάποιων τεχνικών χαρακτηριστικών και στην συνέχεια διαρροή εικόνων των μηχανών, είμαστε λίγο επιφυλακτικοί σχετικά με την συγκεκριμένη είδηση.
Αν δεχτούμε όμως ότι η Pentax K-S1 είναι αληθινή, τι σας λέει από θέμα εμφάνισης και τι μπορεί να εξυπηρετούν τα LED στην λαβή;

Pentax-K-S1-2

Pentax-K-S1-3

Pentax-K-S1-4

Με την Photokina να ξεκινάει σε λιγότερο από ένα μήνα, οι επόμενες ημέρες θα είναι φωτογραφικά καυτές για όλους μας. Φυσικά μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις από τις εταιρείες ότι διαβάζουμε και σας μεταφέρουμε είναι με επιφύλαξη. Οπότε μείνετε συντονισμένοι στο pttl.gr για άμεση και έγκαιρη ενημέρωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

digicame-info
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

4 σχόλια

  • #
    1

    μάλλον προσπαθεί να ξεπεράσει την ασχήμια της κ1
    Αν κυκλοφορήσει κοντά στα Χριστούγεννα με τα led θα δένει ιδανικά πάνω σε κάποιο δέντρο..

    δεν μας τα λέει καλά η ricoh πάντως αντι να κοιτάξει να βγάλει κάνα ff μοντέλο κάθετε και παίζει με ledakia

    • #
      1

      βασικά είμαι ΠΟΛΥ περίεργος να μάθω τι παίζει με τα LED, αν είναι αληθινές οι φωτος και δεν μας κάνουν πλάκα!

      • #
        1

        η μόνη κάπως λογική χρήση θα είταν στο timer κάτι σαν τα φανάρια στην formula 1 αλλα μάλλον για πρότυπο που θα αλλάξει πολύ μέχρι να βγεί στην παραγωγή την βλέπω, καλό είναι να βγάλει κάποιο νέο μοντέλο η Pentax χαμηλότερης κατηγορίας απο την κ3 αλλα με τον ίδιο αισθητήρα…

  • #
    1

    Κάποιες τέτοιες άστοχες κινήσεις κάνει κατά καιρούς η Pentax και μας απογοητεύει όλους εμάς που έχουμε μείνει ακόμα πιστοί στο όνομά της χρόνια τώρα. Πάντως, για σοβαρή κίνηση –εν όψει της επερχόμενης Photokina- δεν μοιάζει… :-(

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!