Αναβάθμιση για τους Roadmaps των φακών της Pentax


Αναβάθμιση για τους Roadmaps των φακών της Pentax

H Pentax αναβάθμισε τους roadmaps των φακών της μέσα στον Οκτώβριο και μπορούμε να δούμε τι αναμένουμε το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όσο αφορά τους φακούς για Full Frame μηχανές, δηλαδή μέχρι στιγμής για την Pentax K-1, μέσα στο 2018 αναμένουμε να δούμε:
– τον HD Pentax-D FA 50mm F1.4 SDM AW (την άνοιξη)
– ένα ευρυγώνιο με μεγάλο διάφραγμα
– ένα υπερ-ευρυγώνιο φακό
– ένα fish-eye zoom φακό
– ένα zoom τηλεφακό

Όσο αφορά τους φακούς για μηχανές με APS-C αισθητήρα αναμένουμε μέσα στο 2018 τον HD Pentax-DA 11-18mm f/2.8 (το καλοκαίρι).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Pentax Pentax Lenses
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!