Perfect Effects 9 Premium, ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και νόμιμα!


Perfect Effects 9 Premium, ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και νόμιμα!

Το Perfect Effects 9 Premium είναι μέρος της Perfect Photo Suite 9 και προσφέρει μία πλειάδα ψηφιακών φίλτρων και εργαλείων για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε μοναδικές δημιουργίες. Λειτουργεί ως standalone εφαρμογή και ως plugin στα Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop Elements, Apple Aperture.

Η έκδοση 9 του Perfect Effects είναι η τελευταία έκδοση (ίσως δούμε να ανακοινώνεται νέα έκδοση) η οποία κυκλοφορεί και η OnOne Software σας επιτρέπει να την εγκαταστήσετε σε δύο Η/Υ.

Για να αποκτήσετε το Perfect Effects 9 Premium δεν έχετε παρά να βάλετε τα στοιχεία σας (email, ονοματεπώνυμο) και να πατήσετε το κουμπί “GET IT NOW”. Στην συνέχεια θα μεταφερθείτε σε μία νέα σελίδα όπου θα σας δοθεί ο σειριακός αριθμός και δύο link για να κατεβάσετε το λογισμικό (Windows και Mac).
Η προσφορά της OnOne Software αν και φαίνεται να είναι μόνο για μέλη της ιστοσελίδας 500px λειτουργεί για όλους.

Θα βρείτε το Perfect Effects 9 Premium εδώ. Προς το παρόν δεν φαίνεται μέχρι πότε θα διαρκέσει η προσφορά, οπότε μην χάνεται χρόνο!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

OnOne Software
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Δυστυχώς δεν δουλεύει σε εκδόσεις όπως win 7 32. Θέλει 64 και πάνω ή νεότερα windows.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!