Perfect Exposure, κατεβάστε το ΔΩΡΕΑΝ και διορθώστε τις εικόνες σας


Perfect Exposure, κατεβάστε το ΔΩΡΕΑΝ και διορθώστε τις εικόνες σας

Κύρια αποστολή του Perfect Exposure είναι να διορθώνει φωτογραφίες που έχουν πρόβλημα με την έκθεση κατά τη λήψη, δηλαδή εικόνες πολύ σκοτεινές ή πολύ φωτεινές.

Με τη χρήση της λειτουργία Intelligent Auto το λογισμικό αναλύει την εικόνα και προτείνει τις ιδανικές ρυθμίσεις. Επιπλέον υπάρχουν 7 διαθέσιμα presets που ο φωτογράφος μπορεί να χρησιμοποιεί για άμεση αλλαγή της αισθητικής των εικόνων του, ενώ φυσικά μπορεί να κάνει manual και τις μικροδιορθώσεις του.

Για να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ το Perfect Exposure απλά βάλτε τα στοιχεία σας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Perfect Exposure Photo Offers

Πηγή:

Athentech
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!