Photo Commander 12, νέα έκδοση του λογισμικού επεξεργασίας εικόνων της Ashampoo


Photo Commander 12, νέα έκδοση του λογισμικού επεξεργασίας εικόνων της Ashampoo

Το νέο Photo Commander 12 προσφέρει νέες δυνατότητες στον χειρισμό του προγράμματος με νέο περιβάλλον εργασίας και νέα χαρακτηριστικά.

Μεταξύ των βελτιώσεων έχουμε την δυνατότητα συγχρονισμού μεταξύ Η/Υ, μηχανών και smartphones, οδηγό Wallpaper για χρήση σε πολλαπλές οθόνες, υποστήριξη για web-based email clients με χρήση Gmail ή Yahoo, δυνατότητα upload στο Ashampoo Webspace αλλά και υποστήριξη για άλλες cloud υπηρεσίες όπως GoogleDrive, Dropbox και Microsoft OneDrive.
Ένα από τα πιο σημαντικά νέα στοιχεία του Photo Commander 12 είναι η δυνατότητα αποθήκευσης εικόνων σε αρχείο Photoshop (PSD).

Το Ashampoo Photo Commander 12 κοστίζει 50 ευρώ (20 ευρώ για αναβάθμιση από παλαιότερη έκδοση) και μπορείτε να το αγοράσετε εδώ.

Την δοκιμαστική έκδοση του Ashampoo Photo Commander 12 θα βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Ashampoo
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!