Τίτλοι τέλους για την Photoflex μετά από 30 χρόνια


Τίτλοι τέλους για την Photoflex μετά από 30 χρόνια

Η Photoflex ιδρύθηκε το 1985 στις Η.Π.Α. και από τότε κατασκεύαζε και πωλούσε φωτογραφικό εξοπλισμό όπως studio flashes, lightstands, αξεσουάρ για flashes, φόντα κ.α.

Παρόλο που στις 9 Μαρτίου ανακοίνωσε την συνεργασία της με νέο διανομέα στο Ηνωμένο Βασίλειο και παρόλο που πριν μερικές εβδομάδες συμμετείχε στο ThePhotographyShow, στις 1 Απριλίου μέσω της ιστοσελίδας της γνωστοποίησε την παύση των εργασιών της.

Φυσικά δεν αποκλείεται το γεγονός η εταιρεία να διασωθεί από κάποιον νέο επενδυτή, πράγμα που αν συμβεί θα το μάθουμε σύντομα.

Άποψη: Χρησιμοποιώ αξεσουάρ της Photoflex για αρκετά χρόνια και μπορώ να πω ότι η ποιότητα τους είναι αρκετά καλή. Μάλιστα πριν την εμφάνιση των κινεζικών φωτογραφικών προϊόντων η Photoflex αποτελούσε μία ιδανική λύση για όποιον ήθελε αξεσουάρ φωτισμού καλής ποιότητας και σε χαμηλές τιμές.
Δυστυχώς φαίνεται ότι η εμφάνιση πολλών κινεζικών εταιρειών στον χώρο του φωτογραφικού εξοπλισμού, οι οποίες πλέον προσφέρουν καλής ποιότητας προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές, είναι ο βασικός λόγος που η Photoflex οδηγήθηκε στο κλείσιμο.

Χρησιμοποιείται προϊόντα της Photoflex και αν ναι ποια είναι η γνώμη σας για αυτά;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lighting Photoflex

Πηγή:

Photoflex
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!