Photographic Village


Photographic Village

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Photographic Village (Φωτογραφικό Χωριό)
To Photometria Festival σε συνεργασία με το Athens House of Photography έχουν την χαρά να ανακοινώνουν την πραγματοποίηση 3ήμερου σεμιναρίου στο παραδοσιακό χωριό Πάπιγκο Ζαγορίου με τους William Abranowicz, Παύλο Φυσάκη και Χάρη Κακαρούχα. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 27-29 Ιουνίου και οι συμμετέχοντες μπορούν να αξιοποιήσουν 3 ολόκληρες ημέρες με τους τρεις φωτογράφους.
Για βιογραφικά και πληροφορίες για το φωτογραφικό τους έργο:
www.williamabranowicz.com
www.pavlosfysakis.com
www.hariskakarouhas.com

Το κόστος συμμετοχής είναι 250 ευρώ και 180 ευρώ για μέλη φωτογραφικών ομάδων καθώς και για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα “Frames of European Common Life” (τα μέλη των φωτογραφικών ομάδων και του Frames παρακαλούμε να εγγραφούν μέσω του Photometria Festival). Η τιμή αυτή περιλαμβάνει μόνο το κόστος της παρακολούθησης του σεμιναρίου, όχι μεταφορικά και διαμονή. Το σύνολο των χρημάτων επιστρέφεται μόνο αν ακυρωθεί το σεμινάριο από την διοργάνωση και το 50% επιστρέφεται στον συμμετέχοντα αν ακυρώσει ο ίδιος την συμμετοχή του.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εγγραφή σας επικοινωνήστε με τον Παναγιώτη Παπουτσή στο info@photometria.gr ή μέσω του www.photobookstore.gr
Για ειδικές προσφορές μεταφοράς, διατροφής και διαμονής καθώς επίσης και πληροφορίες για το Πάπιγκο, επικοινωνήστε με τον Ιάσων Δήμου στο idemos@phototheatron.com ή στο 6981 076602

Για να συμμετέχετε στο σεμινάριο πατήστε εδώ.
Για μέλη φωτογραφικών ομάδων παρακαλώ επικοινωνήστε με το 6972485973

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!