Boudoir φωτογραφίες, συμβουλές για να πετύχετε τον φωτισμό που θέλετε


Boudoir φωτογραφίες, συμβουλές για να πετύχετε τον φωτισμό που θέλετε

H λέξη Boudoir αναφέρετε στα ιδιαίτερα δωμάτια που χρησιμοποιεί μία γυναίκα, όπως το δωμάτιο που χρησιμοποιεί για να ντυθεί (αν και μπορεί να έχει και άλλες έννοιες) και σήμερα με τον όρο Boudoir φωτογραφία αναφερόμαστε στην αισθησιακή και καλλιτεχνική φωτογράφηση γυναικών με σκοπό ένα αποτέλεσμα που θα αναδείξει την θηλυκότητα με τρόπο που δεν θα είναι “πρόστυχος” αλλά sexy. Η Boudoir φωτογραφία διαχωρίζεται από άλλα παρόμοια ήδη φωτογραφίας όπως η glamour ή η καλλιτεχνική γυμνή φωτογράφιση καθώς συνήθως η γυναίκα που φωτογραφίζεται είναι ντυμένη με αισθησιακά ρούχα.
Μία γυναίκα μπορεί να βγάλει Boudoir φωτογραφίες για πολλούς λόγους όπως ως δώρο για τον σύντροφο της με αφορμή κάποια γιορτή (π.χ. του Αγίου Βαλεντίνου), ενώ συνηθίζεται να γίνεται μία μίνι Boudoir φωτογράφηση την ημέρα του γάμου ενός ζευγαριού, στο σπίτι της νύφης λίγο πριν βάλει το νυφικό.

Στο παρακάτω video δείτε πως μπορείτε να μετατρέψετε ένα οποιοδήποτε υπνοδωμάτιο σε ένα κατάλληλο χώρο για Boudoir φωτογραφίες και πως να φωτίσετε με δύο speedlight για καλύτερα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!