Photokina 2016: Τον Σεπτέμβρη η καρδιά του φωτογραφικού κόσμου χτυπάει στη Κολωνία


Photokina 2016: Τον Σεπτέμβρη η καρδιά του φωτογραφικού κόσμου χτυπάει στη Κολωνία

Η 34η Photokina, πιστή στο ραντεβού της κάθε δύο χρόνια στην Κολωνία, θα ανοίξει τις πύλες της για τους χιλιάδες επισκέπτες της στις 20 Σεπτεμβρίου 2016.

Η μεγαλύτερη έκθεση φωτογραφικών προϊόντων στην Ευρώπη περιλαμβάνει οτιδήποτε σχετίζεται με την εικόνα στη σύγχρονη, ψηφιακή εποχή: νέα προϊόντα αλλά και καινοτόμες τεχνολογίες που σχετίζονται με τη λήψη, την αποθήκευση, την επεξεργασία, την εκτύπωση, την παρουσίαση και την αποστολή εικόνας ή βίντεο.

Στην 33η διοργάνωση που έγινε το 2014, 183.297 επισκέπτες από 160 χώρες του κόσμου επισκέφθηκαν τα περίπτερα των συνολικά 1074 εταιρειών (από 51 χώρες) που έδωσαν το παρόν εκεί.
Το 48% των επισκεπτών ήταν φωτογράφοι και το 89% των επισκεπτών δήλωσε ότι επισκέφτηκε την έκθεση με κύριο ενδιαφέρον τις μηχανές που παρουσιάστηκαν. Το 83% των επισκεπτών δήλωσε ότι έμεινε ικανοποιημένο από ότι είδε στην επίσκεψη του, ενώ το 45% επισκέφτηκε την έκθεση για πρώτη φορά.

Στα πλαίσια της Photokina στη Κολωνία από τις 20 ως της 25 Σεπτεμβρίου θα έχουμε τα εξής:
Photokina events
Photokina Workshops & training for professionals

Η έκθεση ξεκινάει την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας για τους επισκέπτες είναι από τις 10:00 έως τις 18:00 το απόγευμα.
Μπορείτε να εξασφαλίστε το εισιτήριο σας online, ενώ υπάρχει σημαντική έκπτωση αν το αγοράσετε έως τις 19 Σεπτεμβρίου. Συμβουλευτείτε το σχετικό τιμοκατάλογο και κάντε τις αγορές σας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photokina Photokina 2016
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!