Τελετή λήξης για τις 15ες Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων με απονομή βραβείων


Τελετή λήξης για τις 15ες Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων με απονομή βραβείων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και οι φετινές Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με την τελετή λήξης και απονομή βραβείων.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΦΣΚ 2016 ΜΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ, ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΩΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Οι 15ες Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων έληξαν πανηγυρικά το Σάββατο 1/10 με τα εγκαίνια της έκθεσης της Μυρσίνης Κουτλή “On Definitions” στη γκαλερί Follow Your Art στο Καψάλι. Η Μυρσίνη είχε αποσπάσει το περσινό Βραβείο Φωτογραφικών Συναντήσεων Κυθήρων. Κατά τη διάρκεια της απονομής των φετινών βραβείων, ανακοινώθηκε πως μετά από σχετική πρόταση του Ιωάννη Αρχοντάκη, συντονιστή του πολιτισμικού οργανισμού ΧΑΝΙaRT, η έκθεση της Μυρσίνης θα ταξιδέψει στα Χανιά. Έτσι, δύο από τις πέντε εκθέσεις των ΦΣΚ 2016 θα εγκαινιασθούν στα Χανία το Σαββατοκύριακο της 28ης Οκτωβρίου.

Ακολούθησε η καθιερωμένη απονομή βραβείων στους συμμετέχοντες στην Έκθεση Νέων Ελλήνων Φωτογράφων. Έπαινοι απονεμήθηκαν στον Κωνσταντίνο Τούντα για την εργασία του «Σκοτεινά φυτά», στην Γεωργία Μπάντιου για τη σειρά “People in Nature” και στον Κώστα Κρουστάλλη για την εργασία του με τίτλο «Παράξενες μέρες». Το Βραβείο Φωτογραφικών Συναντήσεων Κυθήρων 2016 απονεμήθηκε στον Γιάννη Κρητικό για την εργασία «Ουροβόρος». Ο Γιάννης Κρητικός βραβεύεται με ατομική έκθεση που θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των Φωτογραφικών Συναντήσεων 2017.

Ολόκληρη η φετινή Έκθεση Νέων Ελλήνων Φωτογράφων θα παρουσιασθεί στην γκαλερί SOUTH των Χανίων.
________________________________________
http://www.photokythera.gr/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!