Photometria Awards 2014


Photometria Awards 2014

Μπορείτε να πάρετε μέρος με την καλύτερη σας φωτογραφία, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν ως προς τη σχέση τους με το θέμα του διαγωνισμού, τη σύνθεση και τη συνοχή τους. Οι 25 καλύτερες συμμετοχές θα ταξιδέψουν σε 7 Ελληνικές πόλεις στα πλαίσια της έκθεσης “Photometria Awards 2014 Reflection“. Διαβάστε τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής και δείτε τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων εδώ.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Διαγωνισμός Φωτογραφίας “Photometria Awards 2014”

Θεματική: Αντανάκλαση

Κυριολεκτικά ο όρος περιγράφει το φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει όταν ακτίνα φωτός ή ήχος προσκρούει στην διαχωριστική επιφάνεια δύο διαφορετικών υλικών και επιστρέφει στο αρχικό μέσο διάδοσης. Είναι συνάμα και η αυτόματη αντίδραση του οργανισμού σε οποιοδήποτε ερέθισμα, που συνήθως συνοδεύεται από κινητικές αντιδράσεις. Μεταφορικά, ωστόσο ως αντανάκλαση νοείται και η απήχηση, η επιρροή του συναισθήματος, του πνεύματος της τέχνης, η ενός πολιτισμού!

Ημερομηνίες συμμετοχής: 12 Απριλίου 2014 στις 12:00 θα αναρτηθεί η πλατφόρμα για το upload των φωτογραφιών με καταληκτική ημερομηνία αποστολής την 12η Μαΐου 2014, στις 24:00.
Την Τετάρτη 4/6/2014 στις 18:00 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των 25 καλύτερων φωτογραφιών, των οποίων η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Δημοτικό πολυχώρο παλαιών σφαγείων Ιωαννίνων, από τις 4 έως τις 15 Ιουνίου 2014.

Βραβεία:
1η Κριτικής επιτροπής: Ένα ταξίδι στην Φλωρεντία για 4 ημέρες προσφορά του Ταξιδιωτικού γραφείου Pass Pantou + Μία συμμετοχή στο Photographic Village (27-28-29.6.2014)
2η Κριτικής επιτροπής: Μία DSLR ψηφιακή φωτογραφική μηχανή προσφορά του galaiosphoto.gr
3η Κριτικής επιτροπής: Δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ για φωτογραφικά σεμινάρια προσφορά του photobookstore.gr
Βραβείο Κοινού: Ένα 3ήμερο στο Ζαγόρι Ιωαννίνων

Ψηφοφορία για το βραβείο κοινού

Από τις 4 έως 15 Ιουνίου 2014 το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει για την καλύτερη φωτογραφία κοινού εκ των 25 καλύτερων που θα έχει επιλέξει η πενταμελής κριτική επιτροπή.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα των 4 καλύτερων φωτογραφιών (3 της κριτικής επιτροπής και 1 κοινού) θα ανακοινωθούν στις 15 Ιουνίου 2014 στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Φωτομετρία, που θα πραγματοποιηθεί στα Παλαιά σφαγεία Ιωαννίνων και θα αναρτηθούν στο www.photometria.gr

Κριτική Επιτροπή

Η 5μελής επιτροπή αποτελείται από τους Ιάσων Δήμου, Κωστή Εμμανουηλίδη, Φωτεινή Παπαχατζή, Κωνσταντίνο Βάσση και τον Κωστή Μουσελίμη.

(Σημείωση, η έκθεση των 25 καλύτερων φωτογραφιών του διαγωνισμού “Photometria Awards 2014 Reflection” θα ταξιδέψει και θα εκτεθεί σε 7 πόλεις της Ελλάδας).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!