Polaroid BrightSaber, LED για φωτογράφιση πορτραίτου


Polaroid BrightSaber, LED για φωτογράφιση πορτραίτου

Πρόσφατα είχαμε δει την έκδοση της Yongnuo,Yongnuo YN360, το οποίο περιμένουμε να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά (ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες για την τιμή του).

Στο μεταξύ η Polaroid έχει ήδη κυκλοφορήσει την δική της έκδοση του LED που έχει το σχήμα φωτόσπαθου των Jedi.

Polaroid BrightSaber

Το Polaroid BrightSaber διαθέτει 298 LED, τα οποία έχουν διάρκεια ζωής 50.000+ ώρες και παράγουν φως ημέρας στα 5.800 K. Επιπλέον μαζί δίνεται και ένα ειδικό πορτοκαλί φίλτρο που μπορεί να κάνει το φως 3.200 K για πιο ζεστές εικόνες.

Polaroid BrightSaber

Ζυγίζει μόλις 450 γραμμάρια και έχει υποδοχή για τριπόδι και επαναφορτιζόμενη ενσωματωμένη μπαταρία, ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι έχει τηλεχειριστήριο, το οποίο λειτουργεί με IR και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την ασύρματη λήψη φωτογραφιών με Canon, Nikon και Pentax μηχανές.

Polaroid BrightSaber

Το Polaroid BrightSaber θα βρείτε στην Amazon στην τιμή των 130 λιρών Αγγλίας (περίπου 170 ευρώ).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!