Διεθνής διαμαρτυρία για την χρήση αετών εναντίον drones


Διεθνής διαμαρτυρία για την χρήση αετών εναντίον drones

Όπως και οι υπόλοιποι άνθρωποι που αντιδρούν σε αυτή την πρακτική, που πρώτη παρουσίασε η Ολλανδική αστυνομία, θεωρούμε ότι η χρήση αετών για να κατεβάζουν τα drones είναι απαράδεκτη καθώς μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρούς τραυματισμούς για τα εκπληκτικά αυτά πτηνά.

To ίδιο θεωρεί και η διευθύντρια του International Centre For Birds of Prey, Jemima Parry-Jones, η οποία όταν ρωτήθηκε από την Αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου για το αν είναι καλή ιδέα η παραπάνω πρακτική απάντησε με ένα εμφατικό ΟΧΙ.

Ο λόγος είναι φυσικά ότι οι αετοί μπορεί να τραυματιστούν πολύ άσχημα από τις προπέλες των drones.

Αν θέλετε να υπογράψετε και εσείς την διαμαρτυρία πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

drones
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Μένει να βγούνε drones με αντίμετρα. Πχ με ένα “πολλαπλασιαστή” να παράγει από μπαταρία 1000V σε εξωτερικό πλέγμα (σαν τα στυλό παγίδες ή τις ρακέτες που σκοτώνουν κουνούπια) που θα καλύπτει το drone θα κάνει τον αετό να “ταρακουνιέται” καλά και να το σκέφτεται αν θα επιτεθεί ξανά.

    Και άλλες λύσεις θα βρεθούν (κρότοι, λάμψεις, φωτιές, πύραυλοι αέρος αέρος :P).

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!