Οι επαγγελματίες φωτογράφοι συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη


Οι επαγγελματίες φωτογράφοι συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη

Μία σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό καφέ τις Θεσσαλονίκης με την παρουσία επαγγελματιών φωτογράφων από αρκετές πόλεις της Β.Ελλάδας.

Η συνάντηση είχε ως σκοπό να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες φωτογράφοι στην χώρα μας και να φανεί κατά πόσο υπάρχει διάθεση να γίνουν πράξη οι σκέψεις και οι προτάσεις αρκετών φωτογράφων, με σκοπό την προστασία των δικαιωμάτων και την προώθηση χρόνιων αιτημάτων του κλάδου.

Πολλά πράγματα ειπώθηκαν καθώς υπήρξε από όλους η διάθεση να βρεθούν λύσεις σε χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν ένα κλάδο, που στην ουσία εμφανίζεται χωρίς αντιπροσώπευση σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σύντομα αναμένεται να γίνει προσπάθεια να οργανωθεί ο χώρος των επαγγελματιών φωτογράφων στη Θεσσαλονική, ακολουθώντας ανάλογες προσπάθειες που αυτή τη στιγμή συντελούνται και σε άλλες πόλεις, όπως στη Βέροια και τον Νομό Ημαθίας.

Το pttlgr θα ενημερώσει έγκαιρα τους επαγγελματίες φωτογράφους για την επόμενη συνάντηση, ώστε να μπορέσουν να παραβρεθούν όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μία προσπάθεια που σκοπό έχει το να μπει μία τάξη στον χώρο των επαγγελματιών που λόγω κρίσης αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια σοβαρά προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!