100 Χρόνια Nikon! Κέρδισε τη νέα DSLR, Nikon D3400!


100 Χρόνια Nikon! Κέρδισε τη νέα DSLR, Nikon D3400!

Προ των πυλών των Χριστουγέννων 2017 και όπως κάθε χρονιά εξασφαλίσαμε για εσάς ένα μεγάλο, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ δώρο.

Σε συνεργασία με την Nikon, η οποία γιορτάζει τα 100 της χρόνια και την αντιπροσωπεία της στη χώρα μας, Δαμκαλίδης Α.Ε., δίνουμε την ευκαιρία σε ένα τυχερό αναγνώστη να κερδίσει την ολοκαίνουργια entry level DSLR της εταιρείας, Nikon D3400.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ NIKON!

Τι κληρώνουμε;

ΤΡΑΒHΞΤΕ ΥΠEΡΟΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦIΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΙΣ AΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗ ΝEΑ D3400 DSLR ΤΗΣ NIKON

Η Nikon παρουσιάζει την D3400, την DSLR με φορμά DX με την οποία είναι εξαιρετικά εύκολο να τραβάτε ποιοτικές φωτογραφίες και να τις κοινοποιείτε άμεσα. Η D3400 είναι η πρώτη DSLR εισαγωγικής κατηγορίας της Nikon που περιλαμβάνει τεχνολογία SnapBridge¹, χάρη στην οποία αποτελεί την ιδανική φωτογραφική μηχανή για όσους θέλουν να εμβαθύνουν στη φωτογράφιση, πέρα από τις απλές λήψεις στιγμιοτύπων, ενώ παράλληλα τους ενδιαφέρει η δυνατότητα να κοινοποιούν τις φωτογραφίες τους ενώ βρίσκονται εν κινήσει.

Η λειτουργία SnapBridge της Nikon χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth® low energy (BLE)² με την οποία η φωτογραφική μηχανή διατηρεί μια σταθερή σύνδεση χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας με ένα smartphone ή tablet. Οι χρήστες της D3400 έχουν τη δυνατότητα να συγχρονίζουν αυτόματα τις φωτογραφίες τους κατά τη λήψη, όπου και να βρίσκονται. Εξερευνήστε την έξυπνη συσκευή που είναι σε σύζευξη με τη φωτογραφική μηχανή και θα δείτε ότι οι φωτογραφίες είναι απλά έτοιμες ήδη για να τις κοινοποιήσετε όποτε θέλετε, χωρίς καμία ιδιαίτερη διαδικασία ή αναμονή. Και δεν είναι καθόλου συνηθισμένες φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες σας έχουν πλούσιες λεπτομέρειες χάρη στο μεγάλο αισθητήρα 24,2 MP με φορμά DX, τον ισχυρό επεξεργαστή EXPEED 4 και το φακό NIKKOR που διαθέτει η φωτογραφική μηχανή. Οι χρήστες απολαμβάνουν την ελευθερία να τραβούν εξαιρετικές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και να δημιουργούν πορτραίτα με ομαλό θαμπό φόντο. Πέρα από τις φωτογραφίες, η φημισμένη τεχνολογία D-Movie της Nikon διευκολύνει τη δημιουργία πλάνων video κινηματογραφικής εμφάνισης. Ακόμη και όσοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη δημιουργία video έχουν τη δυνατότητα να τραβούν με τον διαθέσιμο φωτισμό, με τα θέματά τους να ξεχωρίζουν από το όμορφο θαμπό φόντο με τη χρήση ενός γρήγορου φακού NIKKOR.

Ο Jordi Brinkman, Διευθυντής Προϊόντων της Nikon Europe, δήλωσε: «Η D3400 αποτελεί μια συναρπαστική προσθήκη στην επιτυχημένη σειρά D3000 της Nikon. Έχει κληρονομήσει τη δοκιμασμένη τεχνολογία κορυφαίας κατηγορίας από τις DSLR ανώτερης κατηγορίας της Nikon, συνεχίζοντας όμως και την παράδοση στην ευκολία χρήσης που διακρίνει τις φωτογραφικές μηχανές εισαγωγικής κατηγορίας. Ειδικότερα, η συνεχής σύνδεση (always-on) που περιλαμβάνει η λειτουργία SnapBridge δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν την πραγματική τέχνη της φωτογράφισης, διατηρώντας παράλληλα τις δυνατότητες συνδεσιμότητας που παραπέμπουν σε αυτές των smartphone.»

ΠΡOΣΘΕΤΕΣ ΒΑΣΙΚEΣ ΔΥΝΑΤOΤΗΤΕΣ

– Μια μικρή DSLR που δεν σταματά να φωτογραφίζει: αποτυπώστε έως 1.200 λήψεις με μία φόρτιση³ χάρη στη σχεδίαση χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και την μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας της φωτογραφικής μηχανής.
– Εξαιρετική απόδοση σε χαμηλό φωτισμό: ISO 100–25600, αύξηση κατά ένα βήμα σε σύγκριση με τις μέγιστες δυνατότητες ISO της D3300.
– Λειτουργία οδηγού: για τους χρήστες που κάνουν τα πρώτα βήματά τους στις φωτογραφίσεις με DSLR, η λειτουργία οδηγού παρουσιάζει τον τρόπο προσαρμογής των ρυθμίσεων της φωτογραφικής μηχανής για να αποτυπώνετε εξαιρετικές φωτογραφίες και video.
– Το πλεονέκτημα της Nikon DSLR: εντυπωσιακή ταχύτητα, ακρίβεια και χειρισμός χάρη στο σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) εξαιρετικής ευκρίνειας και το φωτεινό οπτικό σκόπευτρο.
– D-movie: εγγραφή ομαλών πλάνων video Full HD σε ταχύτητες καρέ έως 50p/60p.
– Επεκτάσιμο σύστημα: συμβατότητα με την πλήρη σειρά των φακών NIKKOR με φορμά DX και τα εύχρηστα φλας Speedlight της Nikon.
– Κιτ: η D3400 συνοδεύεται από διάφορες επιλογές κιτ που περιλαμβάνουν το σώμα της φωτογραφικής μηχανής και έναν ή δύο φακούς NIKKOR. Αποτυπώστε εύκολα τις καθημερινές στιγμές σας με το ευέλικτο zoom του τυπικού φακού ή επεκτείνετε τις δυνατότητές σας με ένα κιτ που περιλαμβάνει το φακό AF-P DX NIKKOR 70–300mm f/4.5–6.3G ED VR. Τα κιτ με φακούς AF-P NIKKOR αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες που ενδιαφέρονται για τη λήψη video καθώς αυτοί οι φακοί εστιάζουν γρήγορα και αθόρυβα, ώστε να τραβάτε ομαλά πλάνα video ουσιαστικά χωρίς κανένα μηχανικό θόρυβο.

¹ Καθώς η D3400 δεν υποστηρίζει Wi-Fi, τα παρακάτω χαρακτηριστικά SnapBridge δεν είναι διαθέσιμα: απομακρυσμένη φωτογράφιση με έξυπνη συσκευή, μεταφορά φωτογραφιών σε πρωτότυπο μέγεθος, μεταφορά video.
² Η ονομασία και τα λογότυπα Bluetooth® είναι εμπορικά σήματα της Bluetooth SIG, Inc. και η χρήση των εν λόγω σημάτων από τη Nikon και τις συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες γίνεται κατόπιν εκχώρησης άδειας χρήσης.
³ Με βάση τα πρότυπα CIPA σε λειτουργία μεμονωμένου καρέ, όταν δεν χρησιμοποιείται το Bluetooth®.

Πως συμμετέχω;

Στο pttlgr χρησιμοποιούμε μία ειδική εφαρμογή για την διοργάνωση του διαγωνισμού μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας είναι να αφήσετε ένα σχόλιο στο τέλος του άρθρου μας, ως απάντηση στην ερώτηση “Ποια είναι τα χρώματα της Nikon;” και μετά να συμπληρώσετε στο αντίστοιχο κουτάκι της εφαρμογής που ακολουθεί το email με το οποίο κάνατε το σχόλιο στο τέλος του άρθρου μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Κάθε άτομο μπορεί να δώσει μόνο μία απάντηση στην ερώτηση μας (θα διαγράφονται όλα τα σχόλια όσων σχολιάσουν παραπάνω από μία φορά και θα αποκλείονται από την συμμετοχή στον διαγωνισμό).
Παρακαλούμε να περιμένετε περίπου 3 ώρες μέχρι να εγκριθεί το σχόλιο σας. Αν αφήσετε το σχόλιο σας μετά τις 23:59 οποιασδήποτε ημέρας, τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη ημέρα το πρωί για να εγκριθεί.
Επίσης μην ξεχάσετε να βάλετε το σωστό email σας στα ανάλογα πεδία (δεν δημοσιεύεται και δεν θα χρησιμοποιηθεί από το pttl.gr για κανένα άλλο λόγο πλην της επικοινωνίας με τον τυχερό νικητή).

Επιπλέον υπάρχουν μερικά βήματα που θα σας δώσουν μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε. Αυτά είναι να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook (+3 συμμετοχές), να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube (+3 συμμετοχές) και να μας ακολουθήσετε στο Twitter (+3 συμμετοχές) και να μοιραστείτε τον διαγωνισμό με τους φίλους σας (+5 συμμετοχές).

100 Χρόνια Nikon! Κέρδισε τη νέα DSLR, Nikon D3400!

Μέχρι πότε μπορώ να πάρω μέρος και πως θα μάθω αν κέρδισα;

Μπορείτε να αφήνετε σχόλια μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:59. H κλήρωση θα γίνει αυτόματα μέσω της ειδικής εφαρμογής και ο νικητής θα ενημερωθεί με email, ενώ θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση με άρθρο στο pttl.gr και δημοσίευση στις σελίδες μας στο Facebook, στο Google+ και στο Twitter.

Ο χορηγός της κλήρωσης Nikon

H Nikon δημιουργήθηκε το 1917 ως εταιρεία παραγωγής οπτικών οργάνων και οπτικού γυαλιού. Η δημιουργία της προήλθε από τη συγχώνευση των εργοστασίων οπτικών Optical Instruments Department of Tokyo Keiki Seisakusho και Reflecting Mirror Department of Iwaki Glass Manufacturing – με επένδυση κεφαλαίων του Koyata Iwasaki, προέδρου της Mitsubishi, συγχώνευση που οδήγησε στην Nippon Kogaku K.K. (η οποία συγχωνεύτηκε με την Fujii Lens Manufacturing).

Είναι μία από τις πιο ιστορικές φωτογραφικές εταιρείες, τον εξοπλισμό της οποίας εμπιστεύονται εκατομμύρια φωτογράφοι σε όλο τον κόσμο.

Καλή τύχη σε όλους!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1.822 σχόλια

  • #
    1
    Πολυχρονίδης Ιωάννης | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 21:53

    Κίτρινο και άσπρο

  • #
    1
    Αλέξανδρος Κόλλιας | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 21:55

    Κίτρινο και μαύρο :)

  • #
    1
    Χρήστος Αποστολόπουλος | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 21:55

    Μαύρο και κόκκινο

  • #
    1

    Τα χρωματα της nikon ειναι το κιτρινο μαυρο ασπρο

  • #
    1
    Σταματία Πασχαλιώρη | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:02

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο είναι τα χρώματα του logo της Nikon

  • #
    1

    Μαύρο και κόκκινο

  • #
    1
    Δημήτρης Γκιορτζής | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:06

    Κίτρινο μαύρο άσπρο.

  • #
    1
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΧΙΖΑΣ | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:09

    Μαύρο και κίτρινο

  • #
    1
    Ηλίας Μωραΐτης | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:10

    Κιτρινο, μαυρο, λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο και μαύρο

  • #
    1

    Μαύρο κιτρινο

  • #
    1
    Εύη Καλλιονάκη | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:11

    Τα χρώματα του λογοτύπου της Nikon είναι κίτρινο και μαύρο!

  • #
    1

    Κίτρινο και μαύρο

  • #
    1
    Μιχάλης Αγιαννίδης | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:13

    Κίτρινο,μαύρο και άσπρο είναι τα χρώματα του λογότυπου της Nikon

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και λευκό

  • #
    1

    Τα χρώματα είναι τρία, το κίτρινο #FFDE00 – rgb(255, 222, 0) , το άσπρο #FFFFFF – rgb(255, 255, 255) και το μαύρο. Παρακάτω η συντόμευση για τα χρώματα του σήματος http://www.codeofcolors.com/nikon-colors.html , όπως και μία εξήγηση του τι ακριβώς συμβολίζουν http://graphicsmagazine.com/2012/09/nikon-logo-explained/

  • #
    1

    Κίτρινο και μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο… Μαύρο…. Λευκό….. Τα χρώματα της Νίκον και της Αεκ…. Τι όχι?
    Καλή επιτυχία παίδες

  • #
    1

    Μαύρο κόκκινο και άσπρο καλή επιτυχία σε όλους μας

  • #
    1

    Κίτρινο και μαύρο.

  • #
    1

    Kitrino mauro aspro

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και λευκό

  • #
    1

    μαύρο κίτρινο

  • #
    1

    Τα χρωματα ειναι το κιτρινο, μαυρο, ασπρο

  • #
    1
    ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:22

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Τα χρώματα είναι το κίτρινο, το άσπρο και το μαύρο.

  • #
    1
    Ηλίας Σαββίδης | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:24

    Μαύρο, Κίτρινο, Κόκκινο

  • #
    1
    ΠΑΤΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:25

    το κοκκινο κ μαύρο

  • #
    1
    Βασιλοπουλος Παναγιωτης | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:25

    Κιτρινο – Μαυρο – Ασπρο

  • #
    1
    Παναγιώτης Αδαμόπουλος | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:26

    Κίτρινο άσπρο μαύρο

  • #
    1
    Νίκος Κομματάς | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:28

    Μαύρο και κόκκινο

  • #
    1

    Τα χρώματα της NIKON είναι το κίτρινο, το μαύρο και το άσπρο!

  • #
    1

    Κιτρινο μαυρο

  • #
    1

    Κίτρινο και Μαύρο

  • #
    1
    Ματθαίος Μηλιώνης | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:30

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο είναι τα χρώματα του logo της Nikon

  • #
    1
    Αναστασία Τσιτσικλή | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:32

    Μαύρο και κίτρινο..

  • #
    1
    Γεωργία Θανασακη | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:33

    Τα χρωματα της Nikon ειναι μαύρο-κίτρινο και λευκό !

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο!

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο στο σήμα της και μαύρες με κόκκινο σημάδι ο μηχανές dslr

  • #
    1
    Ιωάννα Δασκαλάκη | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:36

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό

  • #
    1
    Πετριτσης Γεράσιμος | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:36

    Τα χρώματα είναι κίτρινο και μαύρο!

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο.

  • #
    1
    Νικολας Μεθοδιου | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:37

    Κιτρινο Μαυρο Ασπρο

  • #
    1
    Μιχάλης Τυράκης | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:38

    Κίτρινο και μαύρο.

  • #
    1

    Μαύρο,κίτρινο,άσπρο είναι τα χρώματα της Νικον.

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο.

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    ΗΛΙΑΣ ΜΑΓΓΕΛΑΣ | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:48

    Κιτρινο και Μαυρο

  • #
    1
  • #
    1

    Κίτρινο , Μαύρο !

  • #
    1

    Παγκόσμιος χρωματισμός:
    Άσπρο για τη λευκή φυλή.
    Μαύρο για τη μαύρη φυλή και
    κίτρινο για τη κίτρινη φυλή.
    ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟΝ
    Κ.Β

  • #
    1
    Γκόνης Βασίλειος | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:50

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό!

  • #
    1
    Ντίλη Σπυριδούλα | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:50

    Τα χρώματα της αγαπημένης Nikon είναι το κίτρινο, το μαύρο και το άσπρο!

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι το κίτρινο, το μαύρο και το άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό,

  • #
    1

    Κίτρινο μαυρο,nikon rocks!

  • #
    1
    ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:53

    κίτρινο , μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    Λέων Κουντουράς | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:54

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο.

  • #
    1
    Γιωργος Γεωργιαδης | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 23:00

    Κίτρινο,μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    Γεράσιμος Σταθατος | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 23:01

    Άσπρο μαύρο κίτρινο

  • #
    1

    κίτρινο ,μαύρο και λευκό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • #
    1

    Κίτρινο. Μαύρο. Λευκό

  • #
    1
    Κυριακος Κονταδακης | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 23:09

    Κιτρινο, Μαυρο και Λευκο

  • #
    1
    Δημήτρης Δαφνομήλης | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 23:09

    Λευκό,Μαύρο και κίτρινο!

  • #
    1
    Ελευθερία Ζάχαρη | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 23:12

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό

  • #
    1

    Μαύρο άσπρο κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο Μαύρο Λευκό

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon ειναι το κίτρινο το μαύρο και το λευκό.

  • #
    1
    Νικος Χαλκιαδακης | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 23:13

    Κίτρινο,μαύρο και λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο και λευκό.

  • #
    1
  • #
    1
    Παμλίδης Νικόλαος | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 23:34

    Κίτρινο, Άσπρο και μαύρο

  • #
    1
    Δημήτρης Σωτηρίου | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 23:35

    Όπως και η αγαπημένη μου ομάδα η αεκαρα έτσι και η αγαπημένη μου Νικον:κίτρινο, μαύρο και πάρε και ένα λευκό να έχεις .

  • #
    1

    Εχει κιτρινο μαυρο ασπρο

  • #
    1
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΛΛΗΣ | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 23:43

    Λευκό, Μαύρο, Κίτρινο

  • #
    1

    μαυρο με μια κοκκινη λωρισα κατω απο το κουμπι του κλειστρου και μαυρο με κιτρινο τα λουρακια της νικον

  • #
    1
    Ιωάννης Τάσιου | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 23:45

    Τριχρωμία….Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    Δημήτρης Κατσαντώνης | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 23:52

    Κίτρινο Μαύρο και Λευκό !!!!!!!!!!!!!

  • #
    1

    Μαυρο , κίτρινο , άσπρο !!!

  • #
    1
    Βασίλης Σακελλαρίδης | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 23:55

    κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο λευκό!!!

  • #
    1
    Αντώνης Μπαϊρακτάρης | 15 Νοεμβρίου 2017 στις 23:58

    Μαύρο,κίτρινο,λευκό

  • #
    1
    μολωνης-κωστας | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 0:01

    ασπρο-μαυρο-κιτρινο

  • #
    1
    Γιώργος Σουμελιδης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 0:01

    Κίτρινο μαύρο λευκό!

  • #
    1
    Γιάννης Σφενδουράκης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 0:03

    Μαύρο, άσπρο, κίτρινο !!!!

  • #
    1
    Μάκρας Μιχάλης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 0:04

    Κίτρινο, Μαύρο, Λευκό

  • #
    1

    Ασπρο μαυρο κιτρινο

  • #
    1
    Δήγκας Ιωάννης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 0:07

    Κίτρινο, μαύρο, κόκκινο.

  • #
    1
    ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 0:10

    Μαύρο κίτρινο και λευκό.

  • #
    1

    Γιώργος Παπαδόπουλος
    Μαύρο, κίτρινο, λευκό

  • #
    1

    Μάυρο, κίτρινο, λευκό φυσικά!

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι το κίτρινο, το μαύρο και το άσπρο.

  • #
    1
    Γιώργος Κόκκινος | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 0:17

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό.

  • #
    1

    Κίτρινο – Μαύρο

  • #
    1

    Mαύρο Κίτρινο Άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο ασπρο

  • #
    1
    Γιώργος Ούτρας | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 0:35

    Κίτρινο μαυρο λευκό αλλα υπάρχει και logo ασπρόμαυρο αλλα και logo κίτρινο μαυρο

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο κοκκινο

  • #
    1

    Κιτρινο-Μαυρο-Ασπρο

  • #
    1
    Αναστασία Παπάζογλου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 0:45

    Μαυρο, άσπρο, κίτρινο

  • #
    1
    Κλεοπάτρα κιτσιου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 1:01

    Μαυρο,κίτρινο και λευκο!!Ευχαριστούμε πολύ για τον όμορφο αυτο διαγωνισμό!!χρονια πολλα Nikon!!!

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο.

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    Βασίλης Ξέρας | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 1:25

    Μαύρο και κιτρινο

  • #
    1
    Αντώνης Βεργετάκης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 1:25

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό.

  • #
    1
    Σούλιος Θωμάς | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 1:27

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο… Καλή επιτυχία σε όλους…

  • #
    1
    ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 1:33

    το κίτρινο, το μαύρο και το άσπρο

  • #
    1
    Πλατύρραχου Αναστασία | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 1:37

    ΆΣΠΡΟ ΜΑΎΡΟ ΚΊΤΡΙΝΟ

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό!

  • #
    1

    Κίτρινο και Μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο-Μαύρο-Λευκό !!

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό.

  • #
    1

    Μαύρο και κίτρινο !!

  • #
    1
    Νεμπεγλερίωτης Βασίλης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 2:58

    Κίτρινο,Μαύρο,Λευκο

  • #
    1

    Λευκό, κίτρινο & μαύρο

  • #
    1
    Ουγουρλόγλου Μιχάλης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 3:20

    Μαύρο, κίτρινο και λευκό.

  • #
    1
    Γιωργος βλαχος | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 4:12

    Μαύρο, λευκό και κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, λευκο

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι το κίτρινο το μαύρο και άσπρο!!!

  • #
    1
    Ταξιαρχης Μπατσαρης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 6:49

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο, Μαύρο, Λευκό.

  • #
    1

    Κίτρινο ,άσπρο και μαύρο!

  • #
    1

    Ταξόπουλος Ιωαννης

    κίτρινο,μαύρο,λευκό

  • #
    1

    κίτρινο – μαύρο – άσπρο. Ευχαριστούμε για την κλήρωση του δώρου

  • #
    1
    ΣΙΑΜΗΤΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 7:26

    Κίτρινο, Μαύρο, Λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό!

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι το μαύρο,το κίτρινο και το λευκό! Καλή επιτυχία σε όλους!!

  • #
    1

    Κίτρινο – Μαύρο – Λευκό

  • #
    1
    Γιάννης Ηλίας | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 8:06

    Μαυρο,κίτρινο και λευκό + το κόκκινο στη λαβή που όλοι αγαπάμε :) Χρόνια πολλά Nikon ευχαριστούμε pttl !!!!!!

  • #
    1
    Αναστασία Κακανά | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 8:09

    Κίτρινο μαύρο άσπρο

  • #
    1
    Δεσφινιωτης Δημήτρης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 8:09

    Κιτρινο, ασπρο και μαυρο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    Απόστολος Ζαχαριας | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 8:11

    Κίτρινο – Μαύρο – Λευκό

  • #
    1

    Καλημέρα σε όλους!!
    Τα χρώματα της Nikon είναι κίτρινο-μαύρο-λευκό!!

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό !!!

  • #
    1

    Κίτρινο – Μαύρο – Λευκό

  • #
    1
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΝΤΖΙΟΣ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 8:28

    μαυρο-κιτρινο-ασπρο

  • #
    1
    Σταυρος Κρασανακης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 8:28

    Κιτρινο-Μαυρο-Ασπρο.Χρονια πολλα Nikon!!!!

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Π | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 8:30

    μαύρο, κίτρινο, λευκό και κόκκινο στη λαβή !

  • #
    1

    Κιτρινο μαυρο λευκο

  • #
    1

    Κιτρινο-Μαυρο-Ασπρο

  • #
    1

    Τα χρωματα της Nikkon είναι το μαυρο, το κίτρινο, και το ασπρο.

  • #
    1
    Ελένη Δουρδούμα | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 9:01

    Κίτρινο και μαύρο τα χρώματα της Nikon!

  • #
    1
    Σταύρος Μαρκόπουλος | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 9:02

    Τα χρώματα είναι η κυριαρχία του κίτρινου με λευκό και μαύρα γράμματα.

    Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!!

    Ευχαριστούμε Βάϊε!!

  • #
    1

    Μαύρο, άσπρο, κίτρινο, κόκκινο

  • #
    1

    Κιτρινόμαυρο με ολίγο λευκό

  • #
    1
    Τζίνα Ζαφειρούδη | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 9:10

    Μαύρο, λευκό και κίτρινο.

  • #
    1
    Παπαπαύλος Κωνσταντίνος | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 9:12

    Κίτρινο-Άσπρο-Μαύρο
    Ευχαριστούμε για την ευκαιρία να κερδίσουμε αυτή την υπέροχη μηχανή!!

  • #
    1

    Κίτρινο. Μαύρο. Ασπρο

  • #
    1
    Φωτεινή Τσανίδου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 9:15

    Κίτρινο, μαύρο ,άσπρο .

  • #
    1

    κίτρινο-μαυρο-λευκό

  • #
    1

    Μαύρο και κίτρινο ;)

  • #
    1
    ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 9:23

    ΚΙΤΡΙΝΟ-ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ ΣΤΟ LOGO , ΜΑΥΡΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ-ΑΣΠΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.

  • #
    1

    Μαύρο και Κίτρινο

  • #
    1
    Γεράσιμος Τσελέντης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 9:25

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό.

  • #
    1
    Γιώργος Κάλπης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 9:28

    Κίτρινο. Μαύρο. Ασπρο

  • #
    1
    Μιχάλης Δεληγιαννίδης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 9:32

    μαύρο,κίτρινο,λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο. Μαύρο. Ασπρο

  • #
    1
    Καστροπούλου Αναστασία | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 9:33

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο. Καλή επιτυχία!

  • #
    1

    Κίτρινο άσπρο μαυρο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο.

  • #
    1

    Μάυρο – κίτρινο και μια πινελιά κόκκινο.

  • #
    1

    μαυρο ασπρο και κιτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο, Μαύρο, Λευκό!!!!

  • #
    1
    Θεοδωρος Ιορδανου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 9:57

    Κιτρινο ασπρο μαυρο

  • #
    1

    Μαύρο και κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο
    Άσπρο
    Μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο,μαύρο,άσπρο!!

  • #
    1

    κιτρινο,μαυρο και λιγο ασπρο!!!

  • #
    1
    Γιώργος Ζαγκόγλου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 10:09

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1
    Σβολιαντόπουλος Αντώνιος | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 10:11

    Κίτρινο μαύρο

  • #
    1
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 10:12

    Μαύρο κίτρινο και άσπρο..

  • #
    1
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΤΖΙΑΝΟΥΛΗΣ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 10:12

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ

  • #
    1

    Κίτρινο. Μαύρο. Ασπρο

  • #
    1

    Κίτρινο, Μαύρο και Άσπρο!

  • #
    1
    Παντελής Παπαδανιήλ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 10:18

    Κίτρινο, Άσπρο, Μαύρο

  • #
    1
    Κωνσταντίνος γ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 10:20

    κιτρινο ασπρο μαυρο

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Χατζής | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 10:22

    Μαύρο-κίτρινο-άσπρο!!

  • #
    1
    Σέντης Γιώργος | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 10:29

    Κόκκινο- Μαύρο- Άσπρο στις κάμερες, Κίτρινο Μαύρο στο λογοτυπο

  • #
    1
    Αποστόλης Μπαλαμάτσιας | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 10:32

    Κίτρινο-Άσπρο-Μαύρο

  • #
    1
    Πρεβένιος Στυλιανός | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 10:33

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο.

  • #
    1
    Νικος Σταμπολιδης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 10:36

    βαθύ κόκκινο και μαύρο

  • #
    1
    Βασίλειος ΣΙάγκος | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 10:38

    Μαύρο, Κίτρινο, Λευκό.

  • #
    1

    Μαύρο και κίτρινο!!

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι : Κίτρινο – Μαύρο !!!
    Ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους !

  • #
    1
    Αντωνία Καλαιτζή | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 10:50

    Κίτρινο, Μαύρο, Λευκό!!!

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι : Κίτρινο & Μαύρο!
    Ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους!

  • #
    1
    Γιώργος Φουρνάρης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 10:56

    Κίτρινο και μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο Μαύρο Άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο, Άσπρο, Μαύρο

  • #
    1
    Ανδρονίκη Σαββίδη | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 10:58

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό τα χρώματα της Nikon

  • #
    1
    Μιχάλης Νικολετάκης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 11:02

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο Μαύρο Άσπρο

  • #
    1
    Αλέξανδρος Φασόης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 11:05

    Κίτρινο μαύρο και άσπρο στο λογότυπο

  • #
    1

    Μαύρο, λευκό, κίτρινο

  • #
    1
    Θύμιος Κατσικογεωργος | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 11:11

    Μαύρο – Κίτρινο

  • #
    1
    Γιάννης Χονδρογιάννης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 11:17

    Κίτρινο-Μαύρο

  • #
    1

    κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο. Μαύρο. Ασπρο

  • #
    1
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 11:28

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο.

  • #
    1
    Αντώνης Ανδρέου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 11:28

    Mαύρο-Κίτρινο!!!

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ & ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1
  • #
    1
    Νικος Χαρπαντίδης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 11:41

    έντονο κίτρινο με μαύρο

  • #
    1
    Μιχάλης Στρογγυλός | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 11:41

    Κίτρινο-μαύρο-άσπρο

  • #
    1

    Μαυρο κιτρινο ασπρο

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ, ΑΣΠΡΟ

  • #
    1
    Σωκράτης Σορολόπης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 11:58

    Μαυρο,κίτρινο και λευκο!!Ευχαριστούμε πολύ

  • #
    1

    Μαύρο , άσπρο, κόκκινο και μαύρο με κίτρινο στους φακούς !

  • #
    1

    Κιτρινο

  • #
    1
    ΜΗΛΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 12:04

    Black, white,red,yellow

  • #
    1
    Κώστας Καστελλάκης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 12:07

    Κίτρινο και μαύρο

  • #
    1
    Αλεξάκης Άγγελος | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 12:11

    Kίτρινο, μαύρο και άσπρο.

  • #
    1
    ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΠΑΓΚΟΥ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 12:17

    Μαύρο – κίτρινο – άσπρο

  • #
    1
    Στελιος Χαλκιτης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 12:25

    Κιτρινο/μαυρο

  • #
    1
    Νεραντζιδης Κοσμας | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 12:28

    Μαυρο και Κιτρινο

  • #
    1

    μαυρο-κιτρινο…. η αγαπημενη μου…….

  • #
    1
    Αιμίλιος Δραγκίνης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 12:30

    Μαύρο , άσπρο, κόκκινο και μαύρο με κίτρινο στους φακούς !

  • #
    1
    Βασίλειος Ρουμελιώτης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 12:33

    Κίτρινο και μαύρο

  • #
    1
    ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΜΙΔΗΣ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 12:39

    κιτρινο-άσπρο-μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο, άσπρο και μαύρο.

  • #
    1

    Μαυρο κιτρινο λευκο

  • #
    1
    Κωνσταντινος Λιανούδης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 12:52

    Κιτρινο Λευκο και μαυρο

  • #
    1

    Κυρίως βαθύ Κίτρινο – Μαύρο και έπειτα Άσπρο :)

  • #
    1
    Ευάγγελος Μαλτέζος | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 13:00

    Μαυρο κιτρινο λευκο

  • #
    1

    Μαύρο, Άσπρο, Κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο.

  • #
    1

    Υπερισχύει το κίτρινο , το οποίο παρεμβάλλεται από άσπρες γραμμές, ενώ τα γράμματα φέρουν την μαύρη απόχρωση. Φυσικά πάνω στην κάμερα η nikon διαλέγει τον άσπρο τόνο για την επωνυμία της.

  • #
    1
    ΔΗΜΗΤΑ ΚΟΥΤΣΑΘΑΝΑ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 13:25

    Μαυρο κιτρινο ασπρο

  • #
    1
    Αμβραζης Κωνσταντίνος | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 13:29

    Μαύρο, κίτρινο

  • #
    1

    Λευκό, κίτρινο και μαύρο!

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο!

  • #
    1
    ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 13:37

    κίτρινο μάυρο

  • #
    1
    Θανάσης Τσούτσουρας | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 13:40

    Κίτρινο , Μαύρο

    Καλή επιτυχία

  • #
    1
    Κική παπαδοπουλου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 13:45

    Μαύρο – κίτρινο – άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο και άσπρο.

  • #
    1
    Παναγιωτοπουλου Δάφνη | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 13:51

    Μαύρο – Κίτρινο – Λευκό :)

  • #
    1
    Ανδρεας Παπαδόπουλος | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 13:52

    Κίτρινο, Μαύρο, Λευκό

  • #
    1

    τα χρώματα του μαρκετινγκ ( baners κτλ) =-Κίτρινο μάυρο
    Τα χρώμματα τις nikon = ψυχρά θα έλεγα προς το μπλέ

  • #
    1
    Αναστασία Παπαδούλη | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 13:58

    κιτρινο, μαυρο, λευκο

  • #
    1
    Αγγελικη Παπαδοπούλου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 14:02

    Μαυρο-κίτρινο-λευκό

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και λευκό.

  • #
    1

    Έχει μαύρο, κίτρινο και άσπρο.

  • #
    1
    Γεωργία Δασκαλακη | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 14:03

    Κίτρινο μαύρο

  • #
    1

    κίτρινο-μαυρο-λευκό

  • #
    1

    Μαύρο, Λευκό, Κίτρινο

  • #
    1
    Βασίλειος Αλεξίου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 14:18

    Άσπρο – Μαύρο – Κίτρινο

  • #
    1
    Ιωάννα Φουρνάρη | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 14:19

    Κίτρινο και μαύρο!

  • #
    1

    κίτρινο και μαύρο!

  • #
    1
    Κυριακή Κοντού | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 14:22

    Μαύρο και κίτρινο

  • #
    1
    Χρυσούλα Σταθοπούλου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 14:28

    Κίτρινο Μαύρο

  • #
    1
    Αλεξιου Αγγελινα | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 14:31

    Λευκό και μαυρο

  • #
    1
    Ιωάννης Μακρής | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 14:35

    Κιτρινο – Μαυρο. Εχω δεί τα περισσότερα straps απ’ όλους, μιάς και δουλευα σε μουσείο, παίζει να χω δεί πάνω απο 20.000 straps με το λογότυπο και πάντα τις λιμπιζόμουνα.

  • #
    1

    Κίτρινο & Μάυρο

  • #
    1

    Κίτρινο(+μαύρο)

  • #
    1
    Χριστόφορος Βαϊμάκης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 15:01

    Κίτρινο μαύρο

  • #
    1
    Γιώργος Τούλης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 15:01

    κίτρινο – μαύρο (και άσπρο)

  • #
    1
    Βάβαρης Σπύρος | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 15:11

    ΚΙΤΡΙΝΟ- ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Κίτρινο (Χρυσό), Μαύρο.

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    Χρήστος Παπάζογλου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 15:40

    Κίτρινο και μαύρο

  • #
    1

    Κιτρινο και μαύρο

  • #
    1

    κιτρινο-μαυρο-λευκο

  • #
    1
    Λεωνιδας Παπαδόπουλος | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 16:07

    Μαύρο & Κίτρινο

  • #
    1
    Σκαρλατου Δημητρα | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 16:11

    Κιτρινο Μαυρο

  • #
    1
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 16:11

    Μαύρο κίτρινο

  • #
    1

    Μαύρο – Κίτρινο

  • #
    1
    Ελένη Γεωργιάδου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 16:23

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο! Καλή επιτυχία κ όμορφες φωτογραφικές εμπειρίες! Ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο!

  • #
    1
    Δημήτριος τσέπελας | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 16:23

    Κίτρινο μαύρο άσπρο .

  • #
    1

    Κίτρινο-μαύρο-άσπρο

  • #
    1
    ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 16:29

    Κίτρινο – Μαύρο….

  • #
    1

    Μαυρο Κιτρινο !

  • #
    1
    Νίκος Στεργίου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 16:31

    Κίτρινο – Μαύρο – Άσπρο

  • #
    1
    Σταύρος Μπαρτζόκας | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 16:31

    Ασπρομαυροκίτρινο! ΠΑΟΚ και ΑΡΗΣ, μαζί!

  • #
    1
    ΠΑΠΑΣΤΟΥΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 16:34

    ΚΙΤΡΙΝΟ-ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ

  • #
    1
    Κόλλιας Δημήτριος | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 16:36

    Κίτρινο, Μαύρο, Λευκό.

  • #
    1

    Η ερώτησή σας είναι εντελώς ασαφής!!! Ποιας Nikon, της συγκεκριμένης, σε ποια χρώματα βγαίνει η D3400, του logo Nikon?
    Η D3400 βγαίνει σε μαύρο και κόκκινο χρώμα.
    Το logo Nikon έχει μαύρο-άσπρο & κίτρινο.
    Η συγκεκριμένη D3400 που δείχνετε έχει μαύρο και κόκκινο πάνω της και άσπρο στα γράμματα!!!

  • #
    1
    Μηλιώνη Χριστίνα | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 16:38

    Κίτρινο, Μαύρο, Λευκό.

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο.

  • #
    1

    Της Nikon ως εταιρίας είναι Μαύρο-Κίτρινο και άσπρο, η D3400 βγαίνει σε μαύρο και κόκκινο χρώμα!

  • #
    1
    Δημήτρης Νίκου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 17:42

    Κίτρινο-Μαύρο κυρίως και λιγότερο άσπρο.

  • #
    1

    Μαύρο Κιτρίνο ‘Ασπρο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο κίτρινο.

  • #
    1
    Γιώργος Πράπας | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 18:09

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο.

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο.

  • #
    1
    Γεωργιαδης Κωνσταντίνος | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 18:19

    Κίτρινο
    Μαύρο
    Και άσπρο

  • #
    1

    Μαύρο, Λευκό, Κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1
    Ηλίας Θαλασσοχωρίτης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 18:43

    Κίτρινο & Μάυρο

  • #
    1
    Βαγγελης Ρόβας | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 18:44

    κιτρινο μαυρο ασπρο

  • #
    1
    Πουλής Βασίλης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 18:48

    Μαύρο – Κίτρινο

  • #
    1
    Μωυσής Σαρίδης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 18:53

    κίτρινο και μαύρο!

  • #
    1

    Κιτρινο μαυρο!!

  • #
    1
  • #
    1
    Βασιλης Παπαιωαννου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 19:14

    κίτρινο-μαυρο-λευκό

  • #
    1
    Γιώργος Φελούκας | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 19:17

    Μαύρο και κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο-μαύρο-άσπρο

  • #
    1
    Χρήστος Κατσικογεώργος | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 19:40

    Μαύρο, Κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο και Μαύρο.

  • #
    1
    Κώστας Μαυρίδης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 19:54

    Κίτρινο,μαύρο και λευκό!

  • #
    1
    Κατερίνα Γαληνάκη | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 20:04

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο και μαύρο. Ευχαριστούμε.

  • #
    1
    Μιχάλης Μανωλιουδης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 20:19

    Μαυρο, Λευκό, Κιτρινο

  • #
    1
    Δημήτρης Καρασαβόγλου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 20:21

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο.

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι βασικά μαύρο και κίτρινο και βέβαια άσπρο

  • #
    1
    Χρυσόστομος Τσέργας | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 20:31

    κίτρινο, μαύρο.

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο (συν λευκό)

  • #
    1
    Βαφειαδου Φωτεινη | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 20:39

    Κιτρινο, μαυρο και ασπρο

  • #
    1

    Κίτρινο-μαύρο-λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο!

  • #
    1
    Βασιλειάδης Γρηγόρης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 20:50

    Μαύρο και κίτρινο! Θενκς!

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο.

  • #
    1

    Κίτρινο και μαύρο

  • #
    1

    Μαύρο-κίτρινο & άσπρο

  • #
    1

    Είναι το μαύρο, το κίτρινο και το άσπρο!

  • #
    1

    Μάυρο-κίτρινο

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Ευαγγέλου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 21:39

    Tα εταιρικά χρώματα της Νikon είναι το κίτρινο με το μαύρο

  • #
    1
    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 21:39

    ΚΙΤΡΙΝΟ- ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο άσπρο

  • #
    1
    Χρήστος Ζαμάνης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 22:07

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1
    Γεωργία Καρώνη | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 22:18

    Λευκό, μαυρο και κίτρινο!

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο άσπρο

  • #
    1

    Μάυρο-κιτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο! Τα χρώματα της Nikon

  • #
    1

    Κίτρινο,μαύρο,λευκο

  • #
    1
    Πάρις Γιαννακός | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 22:56

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό

  • #
    1
    Τιμοθεος Μουζουρακης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 23:04

    Μαυρο, κοκκινο

  • #
    1

    Μαύρο και κίτρινο

  • #
    1

    Μαύρο και κίτρινο.

  • #
    1
    Γιάννης Καράλης | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 23:20

    Κίτρινο, Μαύρο, Λευκό

  • #
    1
    Ροζαλία Σταματιάδου | 16 Νοεμβρίου 2017 στις 23:22

    Κίτρινο και μαύρο

  • #
    1
    Χρηστος Αγγελης | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 0:13

    Κιτρινο και Μαυρο.

  • #
    1

    Κίτρινο-Μαύρο

  • #
    1
    Αντρέας Στίρμπου | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 0:27

    Κίτρινο – Μαύρο – Λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο λευκό μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο – Μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο και μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο – μαύρο

  • #
    1
    Κατερίνα Ριζου | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 1:33

    Κίτρινο μαύρο λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο,Μαύρο,Άσπρο

  • #
    1
    Δημήτρης Αγκαβανάκης | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 1:56

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό.

  • #
    1

    Κίτρινο – Μαύρο – Λευκό

  • #
    1

    Άσπρο, μαύρο και κίτρινο..

  • #
    1

    Κίτρινο Μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο

  • #
    1
    Ιωσήφ Γαιτανής | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 8:19

    Κιτρινο-Μαυρο.

  • #
    1
    Μαρία Καλαφάτη | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 9:01

    Βαθύ κόκκινο και μαύρο!

  • #
    1

    Σαν του Άρη ένα πράμα, Κιτρινόμαυρα ντυμένη

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο! Ευχαριστούμε πολύ για αυτή την ευκαιρία!

  • #
    1
    Αθανασια Δαδαρου | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 9:49

    κιτρινο, μαυρο, ασπρο

  • #
    1

    Κητρινο, μαυρο και λευκό

  • #
    1

    Κιτρινόμαυρο…..με λευκό…

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1
    Γιώργος Γιακουμακης | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 10:04

    κίτρινο μαύρο λευκό

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο-μαύρο-λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο.

  • #
    1

    Κίτρινο και μαύρο!

  • #
    1
    Αργύριος Πελετίδης | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 11:45

    Άσπρο, μαύρο και κίτρινο!
    Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που δίνεται.

  • #
    1

    Μαυρο-κιτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο λευκό

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Μαζιάνης | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 12:10

    μαύρη και κόκκινη

  • #
    1
    Γιάννης Χουβαρδάς | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 12:18

    Κίτρινο #FFDE00 – rgb(255, 222, 0)
    Άσπρο #FFFFFF – rgb(255, 255, 255)
    Μαύρο #000000 – rgb(0, 0, 0)

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι τα:
    Κίτρινο-Άσπρο-Μαύρο

  • #
    1

    μαυρο-κιτρινο

  • #
    1

    Κόκκινο μαύρο λευκό

  • #
    1

    Κιτρινο μαυρο λευκο

  • #
    1
    ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 14:04

    Κίτρινο άσπρο μαύρο!!

  • #
    1

    Κιτρινο..ευχαριστω πολυ

  • #
    1

    Μαυρο Κίτρινο

  • #
    1

    Μαυρο,ασπρο,κιτρινο και μπλε

  • #
    1
    Αναστάσιος Παπαργυρίου | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 15:15

    Κίτρινο, Άσπρο & Μαύρο

  • #
    1
    Δήμητρα Μπιρμπίλη | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 15:20

    κίτρινο,μαύρο,άσπρο

  • #
    1
    Ναταλία Μαυρούλια | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 15:23

    κίτρινο , άσπρο , μαύρο

  • #
    1

    Κιτρινο , μαυρο κ λευκο!

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    Γκουράνης Γεώργιος | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 16:16

    Κίτρινο μαύρο

  • #
    1

    Μαύρο-κίτρινο-άσπρο

  • #
    1

    Μαύρο – Κίτρινο

  • #
    1
    χρηστος Αργυροπουλος | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 16:54

    ασπρο,κιτρινο,μαυρο

  • #
    1
    Χρήστος Λευτέρης | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 16:58

    Κίτρινο μαύρο λευκο

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο

  • #
    1
    Θανασης Κριτσωτακης | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 17:40

    Μαυρο κίτρινο

  • #
    1

    Μαύρο – λευκό – κίτρινο

  • #
    1
    Ιωάννης Ντάρλας | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 18:16

    κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1

    Μαύρο – Λευκό – Κίτρινο

  • #
    1
    Δημήτρης Παυλίδης | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 19:14

    Κίτρινο, Μαύρο και λευκό

  • #
    1
    Χριστίνα Λιόντου | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 19:15

    Κίτρινο – Μαύρο – Λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο και μαύρο, μαζί με άσπρο!!!

  • #
    1

    Βασικά κίτρινο και μαύρο! Έχει και άσπρο πάντως μέσα!

  • #
    1
    Γιώτα Σδραυκακη | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 19:42

    Κίτρινο μαύρο ασπρο

  • #
    1

    Μαύρο – Κίτρινο – Άσπρο

  • #
    1

    Μαυρο λευκο κ κιτρινο

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ- ΜΑΥΡΟ

  • #
    1
    Αλεξανδος Μαρκαντωνατος | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 20:14

    μαύρο , άσπρο, κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο
    Μαύρο
    Ασπρο

  • #
    1
    Ευαγγελία Πρεσβύρη | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 20:49

    Τα χρώματα είναι κίτρινο,μαύρο και άσπρο!!

  • #
    1

    Μαύρο-Κίτρινο.

  • #
    1

    Κίτρινο και μαύρο

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό.

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο και λευκό!!

  • #
    1

    κιτρινο-μαυρο-λευκο

  • #
    1

    Κίτρινο-Άσπρο-Μαύρο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό

  • #
    1

    μαυρο κιτρινο λευκο

  • #
    1
    Γιάννης Κριτσωτάκης | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 21:57

    Άσπρο – Μαύρο – Κίτρινο

  • #
    1
    ΚΑΡΚΕΜΠΕΤΖΑΚΗ ΙΡΙΣ | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 22:09

    ΜΑΥΡΟ – ΚΙΤΡΙΝΟ – ΛΕΥΚΟ

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό

  • #
    1
    Φαμπρικαρακης Βαγγέλης | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 23:37

    Κίτρινο , μαύρο , άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο άσπρο

  • #
    1
    ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ | 17 Νοεμβρίου 2017 στις 23:39

    ΚΙΤΡΙΝΟ-ΜΑΥΡΟ

  • #
    1

    Κίτρινο
    Μαύρο
    Λευκό

  • #
    1
    ΝΙΚΟΣ ΖΑΡΝΑΚΟΥΠΗΣ | 18 Νοεμβρίου 2017 στις 3:12

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό.

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ- ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Μαυρο -κιτρινο-λευκο

  • #
    1
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΕΝΟΥ | 18 Νοεμβρίου 2017 στις 10:10

    τα χρωματα της NIKON ειναι το μαυρο,ασπρο και κιτρινο!

  • #
    1

    Μαύρο και κίτρινο

  • #
    1

    Κιτρινο-Μαυρο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό

  • #
    1

    Κιτρινο, μαυρο και ασπρο

  • #
    1
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΤΑΚΗΣ | 18 Νοεμβρίου 2017 στις 12:58

    ΜΑΥΡΟ-ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1
    Δημήτρης Λαμπρόπουλος | 18 Νοεμβρίου 2017 στις 13:35

    ΜΑΥΡΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο άσπρο

  • #
    1

    μαύρο – κίτρινο – λευκό

  • #
    1

    Μαύρο, Άσπρο, Κίτρινο!!!!

  • #
    1

    Μαυρο, ασπρο, κιτρινο

  • #
    1

    Ασπρο, μαυρο, κιτρινο

  • #
    1

    τα χρωματα ειναι κιτρινο μαυρο λευκο

  • #
    1
    Γιάννης Δακουρός -Τόφαλος | 18 Νοεμβρίου 2017 στις 15:17

    Κίτρινο Μαύρο Άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο Μαύρο Λευκό

  • #
    1

    Μαυρο, κίτρινο, λευκό

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο άσπρο!

  • #
    1

    το φοντο ειναι κιτρινο με ασπρες γραμμες και τα γραμματα ειναι μαυρα

  • #
    1
    Δημήτρης Βαϊμάκης | 18 Νοεμβρίου 2017 στις 17:58

    Μαύρο Κίτρινο

  • #
    1

    Κιτρινο, μαυρο και ασπρο

  • #
    1

    Μαύρο-κίτρινο-λευκο

  • #
    1
    Μαρία Τσιπλακίδου | 18 Νοεμβρίου 2017 στις 18:54

    Μαύρο – κίτρινο – λευκό

  • #
    1

    Μαύρο – Κίτρινο – Λευκό

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι το κίτρινο (255, 222, 0), το λευκό (255, 255, 255) και το μαύρο 0, 0, 0)

  • #
    1
    ΣΤΕΡΙΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ | 18 Νοεμβρίου 2017 στις 20:05

    Μαύρο – Κίτρινο

  • #
    1
    Πηνελοπη Παπανικολάου | 18 Νοεμβρίου 2017 στις 20:20

    Μαυρο-κιτρινο-λευκο

  • #
    1

    Μαύρο – Κίτρινο – Λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο άσπρο

  • #
    1

    μαύρο – κίτρινο

  • #
    1
    Γιωργος ηλιοπουλος | 18 Νοεμβρίου 2017 στις 20:42

    Μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και άσπρο.

  • #
    1
    Κρεμμύδας Μιχάλης | 18 Νοεμβρίου 2017 στις 21:39

    Μαύρο Κίτρινο Λευκό

  • #
    1

    κιτρινο, μαυρο, λευκο

  • #
    1

    μαύρο, κίτρινο και άσπρο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και λευκό

  • #
    1

    Λευκό, μαύρο, κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο,μαύρο,άσπρο.

  • #
    1
    ΓΚΙΟΥΡΑΣ ΝΊΚΟΣ | 18 Νοεμβρίου 2017 στις 23:55

    Μαύρο-κίτρινο-λευκο

  • #
    1

    Μαύρο – κίτρινο – λευκό

  • #
    1
    Σταύρος Κεντεποζίδης | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 1:08

    Μαύρο – Κίτρινο – Λευκό

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1
    Στελιος Αναγνωστοπουλος | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 4:01

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο.

  • #
    1
    Γρηγόρης Δίγκας | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 6:01

    Μαύρο, κίτρινο και άσπρο.

  • #
    1
    Βλάχος Σπύρος | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 9:14

    Μαυρο-κιτρινο-λευκο.

    Καλή μέρα και καλή επιτυχία σε ολους

  • #
    1

    Κόκκινο – Μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο – Μαύρο – Λευκό

  • #
    1

    το κίτρινο
    το λευκό
    το μαύρο
    Good luck!

  • #
    1

    Μαύρο- κίτρινο- λευκό

  • #
    1

    κίτρινο-μαύρο-λευκο

  • #
    1

    Λευκό, μαύρο, κίτρινο

  • #
    1

    Μαυρο ,Κιτρινο ,Λευκο

  • #
    1
    ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΡΟΥΝΗΣ | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 14:44

    Μαυρο Κιτρινο Λευκο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, άσπρο.

  • #
    1

    Είναι μαύρο,κίτρινο και λευκό

  • #
    1

    μαύρο, κίτρινο,λευκό

  • #
    1

    mavro kitrino lefko

  • #
    1
    αλεξης καχριμανης | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 15:37

    κιτρινο μαυρο ασπρο

  • #
    1

    Μαυρο – κοκκινο

  • #
    1
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΥΛΗ | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 16:12

    ΚΙΤΡΙΝΟ,ΜΑΥΡΟ,ΛΕΥΚΟ,KOKKINO

  • #
    1
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 16:16

    ΜΑΥΡΟ – ΚΙΤΡΙΝΟ – ΛΕΥΚΟ

  • #
    1

    Κίτρινο λευκό μαύρο

  • #
    1

    Μαύρο – Κίτρινο – Λευκό

  • #
    1
    ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 16:23

    ΚΙΤΡΙΝΟ,ΛΕΥΚΟ,ΜΑΥΡΟ

  • #
    1

    Κίτρινο-μαύρο-άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο λευκό

  • #
    1
    Βασίλης Αθανασόπουλος | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 16:51

    Μαύρο κίτρινο και λευκό

  • #
    1

    Μαυρο Κιτρινο ασπρο

  • #
    1
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 16:53

    ΚΙΤΡΙΝΟ -ΑΣΠΡΟ -ΜΑΥΡΟ

  • #
    1

    Λευκό μαύρο κίτρινο

  • #
    1
    Φίλιππος Θεοδοσίου | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 17:43

    Κίτρινο-Μαύρο-Λευκό.

  • #
    1

    Κίτρινο,μαύρο, άσπρο

  • #
    1

    ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ NIKON ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ , ΜΑΥΡΟ ,ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, άσπρο

  • #
    1

    Μαυρο Κιτρινο ασπρο

  • #
    1
    ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 18:20

    Μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1

    Τα χρώματα της ΝΙΚΟΝ είναι κίτρινο,μαύρο και άσπρο!

  • #
    1

    Τα επίσημα χρώματα είναι το μαύρο, το κίτρινο κ λευκό

  • #
    1

    Μαυρο – Κιτρινο – Λευκο

  • #
    1

    Τα χρώματα είναι μαύρο, κίτρινο, άσπρο

  • #
    1
    Κυριάκος Κυρου | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 19:12

    Τα χρώματα της Nikon είναι λευκό -μαύρο-κιτρινο

  • #
    1

    Είναι το μαύρο το κίτρινο και το άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο , μαύρο και άσπρο !

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι: κίτρινο, άσπρο, μαύρο.

  • #
    1

    Μαύρο άσπρο κίτρινο. ..

  • #
    1

    Κίτρινο , μαύρο , άσπρο !

  • #
    1
    Λεωνίδας Ιωαννίδης | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 21:16

    Κίτρινο, μαύρο και (λίγο) άσπρο

  • #
    1
    Χρίστος Κτενίδης | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 21:16

    λευκο,κιτρινο,μαυρο

  • #
    1

    Κίτρινο + μαύρο

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι κίτρινο μαύρο άσπρο.

  • #
    1
    Ευθυμιάδης Ιωάννης | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 22:01

    Τα χρώματα της Nikon είναι το κίτρινο, το λευκό και το μαύρο.

  • #
    1

    ασπρο-κιτρινο-μαυρο

  • #
    1
    Γιωργος χολεβας | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 22:26

    Μαυρο κιτρινο λευκο

  • #
    1

    Άσπρο-Κίτρινο-Μαύρο

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Β. | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 22:54

    κιτρινο μαύρο λευκό

  • #
    1
    Αντώνης Διασκούρης | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 22:56

    κιτρινο μαυρο λευκο

  • #
    1
    Ιωάννης Κωνσταντούδης | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 23:28

    Κίτρινο#FFDEOO-RGB(255,222,0),Άσπρο#FFFFFF-RGB(255,255,255),Μάυρο#000000-RGB(0,0,0)

  • #
    1

    Μαύρο- Άσπρο- Κίτρινο

  • #
    1

    κιτρινόμαυρο και λευκό.. ;)

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    Ζησιμόπουλος Νίκος | 19 Νοεμβρίου 2017 στις 23:54

    Μαύρο, Κίτρινο, Άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο λευκο μαυρο

  • #
    1

    Κίτρινο, Μαύρο! Τα χρώματα της Nikon!

  • #
    1
    χριστος γαβαλας | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 0:39

    μαυρο κιτρινο ασπρο

  • #
    1
    χριστος γαβαλας | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 0:46

    εχω την d60 αλλα θελω και αυτη για τη δουλεια μου

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    Απόστολος Κουρμπέτης | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 1:30

    Τα χρώματα της Nikon ειναι:
    Κίτρινο
    Άσπρο
    Μαύρο

  • #
    1
    Ανδρέας Νικολόπουλος | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 3:01

    Λευκό, κίτρινο, μαυρο

  • #
    1
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 6:01

    ΜΑΥΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Λευκό Μαύρο Κίτρινο

  • #
    1
    Λολας Ιωαννης | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 7:52

    Λευκο, μαυρο, κιτρινο.

  • #
    1

    Μαυρο κίτρινο ασπρο

  • #
    1
    Παναγιωτης Ταρταρης | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 8:48

    Τα χρωματα της Nikon ειναι Λευκο ασπρο μαυρο !

  • #
    1
    ΣΤΟΙΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 9:03

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό.

  • #
    1
    ΤΖΙΡΒΕΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 9:56

    Τα χρώματα είναι : Μαύρο, Λευκό και Κίτρινο!!!

  • #
    1
    Γιωργος Φρουτης | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 9:57

    Μαυρο, κιτρινο και ασπρο.

  • #
    1
    Δημήτρης Ουζούνης | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 10:26

    Τα χρώματα της Nikon είναι:
    Tο Κίτρινο, το οποίο συμβολίζει το μεγάλο εύρος και το πάθος της εταιρίας.
    Το Μαύρο αντιπροσωπεύει την εμπιστοσύνη και την ποιότητα.

    Από την 1η Απριλίου του 2003, προστέθηκαν και οι Λευκές ακτίνες οι οποίες συμβολίζουν τις μελλοντικές δυνατότητες της Nikon.

    Καλή τύχη σε όλους.

  • #
    1
    Αντωνια Γκερεδακη | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 10:55

    Μαυρο,κιτρινο,ασπρο

  • #
    1
    Εμμανουήλ Κονσολάκης | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 11:03

    Καλημέρα σας!
    Τα χρώματα της NIKON ειναι:
    Κίτρινο, μαύρο και λευκό!
    Ευχαριστώ πολύ!

  • #
    1

    κίτρινο και μαύρο

  • #
    1
    Τόττης Κωνσταντίνος | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 11:24

    Χρωματα νικον, κιτρινο μαυρο και ασπρο

  • #
    1
    Βασίλειος Θώδας | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 11:34

    Μαύρο κίτρινο ασπρο

  • #
    1
    Δέσποινα Ποτήρη | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 11:59

    Μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1
    Αλέξης Γκλαβάς | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 12:03

    Μαύρο – Κίτρινο – Λευκό

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι το κίτρινο το μαύρο και το άσπρο! καλημέρα σας.

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ

  • #
    1
    Χρήστος Ματθαιόπουλος | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 12:23

    Τα χρώματα της NIkon , είναι τα καλύτερα χρώματα και απο αυτή της …Canon, όλοι το ξέρουν! :) και αυτοί που έχουν Canon. είδικά στην αποδοση του κόκκινου , σε luminance, brightenss, luminosity η Nikon μας είναι κορυφή. Nikonκιας για πάντα, δεν σε άλλαζω ποτέ – αν μου τύχει η 3400 θα μπορέσω να δώσω την 3300 στην συντροφό μου δια παντός. (εύχομαι εγώ προσωπικά να μπορέσω να φτάσω στην 7 σειρά και ένα καλό σωματάκι στην FX )

    Ευχαριστώ καλές γιορτες και καλορίζικη σε όποιον τύχει!

  • #
    1

    Μαύρο Άσπρο Κίτρινο.

  • #
    1
    Νικολής Σιδέρης | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 12:36

    Μαύρο άσπρο κίτρινο

  • #
    1
    Λευτέρης Γραβανης | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 12:53

    Μαύρο,κίτρινο,άσπρο

  • #
    1

    Λευκό, κίτρινο και μαύρο

  • #
    1

    Ασπρο – Μαυρο – Κίτρινο

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι Μαύρο, κίτρινο κ άσπρο!
    Ευχαριστώ πολύ!

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο και ίσως λίγο άσπρο

  • #
    1
    Δημήτρης Ευφραιμίδης | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 14:54

    μαυρο , ασπρο, κιτρινο

  • #
    1

    Τα χρώματα είναι το μαύρο και το κίτρινο.
    Καλή επιτυχία σε όλους.

  • #
    1
    Σταυρος Τομαζίνος | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 15:47

    Μαυρο
    Ασπρο
    Κιτρινο

  • #
    1

    Τα χρώματα της NIKON είναι: κίτρινο, μαυρο, άσπρο.
    Ευχαριστώ!

  • #
    1
    ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 16:04

    Μαύρο κίτρινο άσπρο!

  • #
    1
    Ελένη Σιδεριδου | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 16:06

    Μαύρο, κίτρινο, άσπρο!!!

  • #
    1
    Γιώργος Τριανταφύλλου | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 16:17

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο και λευκό.καλη τύχη.

  • #
    1

    Τα χρωματα ειναι κιτρινο μαυρο και λευκο

  • #
    1
    Γιουβανιδης στρατος | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 17:31

    Μαυρο κιτρινο ασπρο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, άσπρο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και λευκό.

  • #
    1
    Αγγελική Σκούμπα | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 18:17

    Μαύρο, λευκό, κίτρινο

  • #
    1
    ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 19:06

    Κιτρινο, μαυρο και ασπρο. Ευχαριστουμε για το διαγωνισμο!!
    ;3

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ-ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

  • #
    1
    Παπαπαύλου Δημήτρης | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 20:00

    Τα χρώματα της Nikon είναι κίτρινο, μαύρο και άσπρο.
    Ευχαριστούμε για το δώρο!

  • #
    1
    Οδυσσέας Ξεριζωτής | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 20:20

    ΜΑΥΡΟ – ΚΙΤΡΙΝΟ – ΑΣΠΡΟ

    Το λογοτυπο της “Nikon “αποτελείται από ένα κιτρινο φοντο που φερνει το ονομα της εταιρειας “Nikon“ σε μαυρο χρωμα . Διαθετει επισεις λευκες ακτινες που απεικονιζουν το μελλον και εκφραζουν την αποστολή της Nikon να προχωρησει και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατων .

    Το κιτρινο χρωμα στο λογοτυπο της Nikon αντιπροσωπευει το βαθος και το παθος , ενώ το μαυρο χρωμα αντιπροσωπευει την υψηλη ποιοτητα , την εμπιστοσυνη και την εμπιστοσυνη που εχει κερδισει η εταιρεια τα τελευταια χρονια .

  • #
    1
    Κογιοπούλου Ουρανία | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 20:20

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο.

    Ευχαριστούμε.

  • #
    1
    Πασχάλης Μαυρωδής | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 20:31

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    Κυριακίδης Παναγιώτης | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 20:40

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό.

  • #
    1
    Ελένη Ροδοπούλου | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 20:49

    Κίτρινο μαύρο και άσπρο!

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι το κίτρινο, το μαύρο και το λευκό… Ευχαριστούμε!!

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, άσπρο

  • #
    1
    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 22:03

    τα χρώματα τής Nikon είναι μάυρο,κίτρινο,άσπρο

  • #
    1
    Λάζαρος Καραπαναγιώτης | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 22:05

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    Δημήτρης Ελευθερίου | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 23:03

    Κίτρινο & μαύρο

  • #
    1
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 23:06

    κιτρινο,μαυρο,ασπρο

  • #
    1

    Τα χρώματα είναι: κίτρινο,μαύρο και άσπρο

  • #
    1

    Μαυρο-Κιτρινο-Λευκο

  • #
    1
    Αλεξανδρος Σπινουλας | 20 Νοεμβρίου 2017 στις 23:39

    Μαυρο κιτρινο λευκο

  • #
    1
    Χρήστος Παναγιωτόπουλος | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 1:32

    Είναι το κίτρινο και το μαύρο!! Μπράβο στην υπέροχη δουλειά εκεί που κάνετε στο Pttl.gr!!

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    Δημήτρης Θεοδωρόπουλος | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 3:38

    Μαύρο κίτρινο…και… άσπρο

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι: κίτρινο, μαύρο και λευκό

  • #
    1
    Βασιλική Σαλακά | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 7:59

    Τα χρώματα της φύσης, τα χρώματα της πόλης, τα χρώματα της θάλασσας, του τόπου, του κόσμου μας!

  • #
    1
    Νικόλαος Μουρλάς | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 8:48

    Τα χρώματα της Nikon είναι κίτρινο, μαύρο & λευκό.

  • #
    1
    Γιατράς Δημήτριος | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 10:00

    Μαύρο και κίτρινο…τέλος!

  • #
    1
    Βασίλειος Τσαντίλας | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 10:24

    Τα χρώματα της Nikon είναι Κίτρινο, Μαύρο και Λευκό.

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Ζήσης | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 10:37

    Τα χρώματα της Nikon είναι το Κίτρινο, το Μαύρο και το Λευκό.

  • #
    1

    τα χρωματα σας ειναι κιτρινο, μαυρο και λευκο

  • #
    1
    ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 11:11

    Μαύρο η μηχανή
    Λευκό τα λογότυπα και οι ενδείξεις
    Κίτρινο το φόντο στις διαφημίσεις – συσκευασία.

  • #
    1
    Δήμητρα Θεοδωροπούλου | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 11:14

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό

  • #
    1
    Γιαννης Χοροζίδης | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 11:22

    Τα χρωματα της Νικον είναι μαύρο κίτρινο και λευκο!! Καλή επιτυχία σε όλους ✌️

  • #
    1
    ΠΕΤΡΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 11:32

    για το σώμα της nikon (μαυρο – κοκκινο)
    για το logo της nikon (μαυρο-κιτρινο)

  • #
    1

    Μαύρο Κίτρινο Λευκό

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και λευκό

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ

  • #
    1
    Κωνσταντίνα Ταρκαζικη | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 13:23

    Τα χρώματα είναι κίτρινο, μαύρο και λευκό!

  • #
    1

    #FFDE00 – rgb(255, 222, 0) κίτρινο #FFFFFF – rgb(255, 255, 255) λευκό #000000 – rgb(0, 0, 0) μαύρο

  • #
    1
    Κώστας Κατσομήτρος | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 13:59

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό.

  • #
    1

    Άσπρο, μαύρο, κίτρινο

  • #
    1

    Τα χρώματα είναι κίτρινο με μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    Παναγιώτης Ανδριάς | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 14:54

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό!!!

  • #
    1

    κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΥΒΑΛΗΣ | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 15:48

    Τα χρωματα της NIKON ειναι το μαυρο, το ασπρο και το κιτρινο. Ενω μεσα απο το φακο της ειναι ολα!

  • #
    1

    Τα χρωματα της Nikon ειναι τα καλύτερα!

  • #
    1
    Σταρος Σκανδαλης | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 16:15

    Κιτρινο, μαυρο και λευκο.

  • #
    1

    Τα χρώματα είναι κίτρινο, μαύρο, και λευκό.

  • #
    1
    Τασοπουλος βασιλης | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 16:34

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό.

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο ασπρο

  • #
    1
    Στέφανος Πεκρίδης | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 18:06

    Κίτρινο και μαύρο κύριε.

  • #
    1

    Τά χρώματα τής Nikon είναι κίτρινο μαύρο άσπρο

  • #
    1
    Κωστας ΠΑΡΑΣΧΟΣ | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 18:23

    Τα χρώματα της NIKON είναι ΜΑΥΡΟ – ΚΙΤΡΙΝΟ – ΛΕΥΚΟ.
    Μπράβο μας….

  • #
    1
    Χριστόφορος Ζαχαριαδάκης | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 18:58

    Κίτρινο, Μαύρο, Άσπρο

  • #
    1
    Μιχαλαινας Χρηστος | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 19:21

    Κιτρινο,μαύρο και λευκό

  • #
    1

    κιτρινόμαυρο κ ασπρο

  • #
    1
    ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΖΙΟΣ | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 19:30

    Μαυρο κιτρινο και ασπρο !!!!!!!!! Ευχαριστουμε πολυ !!!!!!

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό! Καλή επιτυχία!

  • #
    1
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 20:42

    Μαύρο και κίτρινο.

  • #
    1

    Μαύρο – Κίτρινο – Λευκό

  • #
    1
    Καραβίδα Μαρία | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 21:03

    Κίτρινο, μάυρο, άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο και μαύρο

  • #
    1
    AΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΘΗ | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 21:52

    ΚΙΤΡΙΝΟ & ΜΑΥΡΟ

  • #
    1

    κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    Λάζαρος Μπάτζιος | 21 Νοεμβρίου 2017 στις 23:22

    τα χρώματα της Nikon είναι το μαύρο και το κίτρινο

  • #
    1
    ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 0:32

    Μαύρο, Άσπρο & Κίτρινο

  • #
    1
    ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 0:33

    Μαύρο, Άσπρο & Κίτρινο!

  • #
    1

    κιτρινο μαυρο και λευκο!

  • #
    1
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 1:44

    ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1
    ΓΙΩΤΑ ΣΔΡΑΥΚΑΚΗ | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 2:00

    ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1

    Μαύρο και κίτρινο χρώμα, καλή επιτυχία σε όλους ☺

  • #
    1
    Ρένος Κωστόπουλος | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 7:41

    Μαύρο Κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο, Άσπρο, Μαύρο

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο και λευκό!

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 9:21

    Λευκό, Κίτρινο και Μαύρο!

  • #
    1

    Άσπρο, μαύρο, κίτρινο.

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ ,ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Το άσπρο, μαύρο και κίτρινο.

  • #
    1

    Μαυρο κιτρινο λευκο

  • #
    1
    ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΖΙΟΣ | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 15:10

    Μαυρο κιτρινο ασπρο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, άσπρο

  • #
    1

    Το λευκό,μαύρο,κίτρινο.
    Ευχαριστούμε πολύ

  • #
    1

    Κιτρινο μαυρο λευκο

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΛΕΥΚΟ ΜΑΥΡΟ

  • #
    1
    Χατζής Χρήστος | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 16:09

    Μαύρο , Κίτρινο !

  • #
    1

    Μαύρο και κίτρινο!

  • #
    1

    Μαυρο κοκκινο ασπρο

  • #
    1

    Μαύρο,κίτρινο,άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο και μαύρο! Καλή επιτυχία!

  • #
    1
    Παπαβασιλειου Παρασκευας | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 18:27

    Λευκο, κιτρινο και μαυρο

  • #
    1
    Κελαντωνάκης Αντώνης | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 18:33

    Μαύρο , Κίτρινο , Λευκό

  • #
    1
    Δέσποινα Κιτίδου | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 19:01

    Λεύκο, κίτρινο, μαύρο

  • #
    1
    ΛΑΠΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 19:09

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ

  • #
    1
    Βρίζας Μιχάλης | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 19:14

    Κίτρινο, Μαύρο και Άσπρο

  • #
    1

    Kitrino mavro kai aspro

  • #
    1
    Θεοδώρα Αντώνογλου | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 19:47

    Ασπρο, μαύρο, κίτρινο

  • #
    1
    Χρήστος Παυλάκος | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 20:10

    άσπρο, μαύρο, κίτρινο

  • #
    1
    Σταυρούλα Χρονοπούλου | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 20:12

    Kitrino – Mavro – Aspro

  • #
    1

    μαυρο κιτρινο λευκο

  • #
    1
    ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 20:15

    Άσπρο μαύρο κίτρινο

  • #
    1

    Άσπρο μαύρο κίτρινο!!!

  • #
    1
    Στρατος Γιουβανιδης | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 21:47

    Μαυρο κιτρινο ασπρο

  • #
    1
    Μαρία Καδρο΄θδι | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 22:24

    Μαύρη ή Κόκκινη

  • #
    1

    Άσπρο μαύρο και κίτρινο

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Καλπακίδης | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 22:47

    Μαύρο,κίτρινο,άσπρο

  • #
    1

    Το κίτρινο, το μαύρο και το λευκό.

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και άσπρο. Ευχαριστούμε πολύ .

  • #
    1
    Στέφανος Καραγεώργης | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 23:07

    Κίτρινο άσπρο μαύρο

  • #
    1
    Θωμάς Βρουβάκης | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 23:09

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο.

  • #
    1
    Μιχάλης γκουβερης | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 23:16

    Μαύρο κίτρινο

  • #
    1
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΕΛΑΩΡΑΣ | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 23:32

    Κίτρινο μαυρο ασπρο! :)

  • #
    1
    Ευαγγελος Αναστασοπουλος | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 23:33

    Μαύρο, κίτρινο, άσπρο.

  • #
    1
    Μαρινα Σπινουλα | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 23:42

    Μαυρο ασπρο κιτρινο

  • #
    1
    Μαρία Σπαθαράκη | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 23:54

    Μαύρο,Κίτρινο,Άσπρο

  • #
    1
    ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΜΠΕΛΗΣ | 22 Νοεμβρίου 2017 στις 23:58

    Κίτρινο,Άσπρο & Μαύρο.

  • #
    1

    Άσπρο, μαύρο, κίτρινο.

  • #
    1
    Βασιλείου Μαρία | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 0:02

    ΤΑ χρώματα είναι τα εξής: άσπρο, κίτρινο και μαύρο
    Φοβερός διαγωνισμός! Ευχαριστούμε πολύ!

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο

  • #
    1
    Βαγγελης Σταμος | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 0:43

    Το χρωμα της NIKON ειναι το κιτρινο.

  • #
    1
    Χριστίνα Κατεβάογλου | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 1:53

    Κίτρινο και μαύρο χρώμα.

  • #
    1
    Απόστολος Κατεβαόγλου | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 1:55

    Κίτρινο μαύρο

  • #
    1
    Σοφία Τσοτσοπούλου | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 1:56

    Μαύρο και κίτρινο

  • #
    1

    Άσπρο, κίτρινο και μαύρο

  • #
    1

    ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ . ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑ.

  • #
    1

    τα χρώματα της nikon είναι το κίτρινινο κι το ασπρο.

  • #
    1
    Βερόνικα Παγανιά | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 7:25

    Μαυρο και κιτρινο

  • #
    1

    Μαύρο – κόκκινο

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο!

  • #
    1
    Φωτούλα Ξανθοπούλου | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 7:39

    Κίτρινο και μαύρο!

  • #
    1
    Γεώργιος Αλεξίου | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 7:47

    Μαύρο, κίτρινο και γιατί οχι και άσπρο!

  • #
    1

    ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1
    ΓΙΟΥΛΗ ΖΑΧΑΡΑΚΗ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 8:49

    ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1
    Θελξιοπη Χατζοπουλου | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 8:49

    ασπρο μαυρο κιτρινο

  • #
    1
    Χρηστος Παβελης | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 9:37

    Τα χρώματα είναι κίτρινο και μαύρο!

  • #
    1
    Δημήτρης Νικολόπουλους | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 9:50

    Κίτρινο άσπρο μαύρο

  • #
    1
    θεοδωρος χριστοφοριδης | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 10:03

    κιτρινο με λευκο και μαυρο

  • #
    1
    Χρήστος Μιχελάκης | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 10:08

    Άσπρο, κίτρινο, μαύρο

  • #
    1

    Τα χρώματα είναι κίτρινο με μαύρο.

  • #
    1
    ΒΑΡΒΑΡΑ ΝΤΑΒΑΡΗ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 10:14

    ΑΣΠΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ

  • #
    1
    Αντώνης Μπερής | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 10:36

    Κίτρινο μαύρο!

  • #
    1
    Μανουηλ Σαραντος | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 10:43

    ασπρο κιτρινο μαυρο

  • #
    1
    ΤΑΡΠΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 10:45

    Κίτρινο και Μαύρο

  • #
    1
    Ευανθία Παπαγεωργίου | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 10:47

    Tα χρώματα της Nikon είναι το κίτρινο, το λευκό και το μαύρο.

  • #
    1

    Άσπρο,κίτρινο και μαύρο.

  • #
    1

    Κίτρινο και μαύρο!

  • #
    1

    κιτρινο με μαυρο

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!

  • #
    1
    ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΛΗΣ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 11:04

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1

    Άσπρο, κιτρινό και μαυρο !

  • #
    1
    Δημήτρης Ζουρνατσίδης | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 11:12

    κίτρινο – μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο Μαύρο Λευκό

  • #
    1
    Χαλκου Μαργαρίτα | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 11:45

    Κίτρινο άσπρο και μαύρο :)

  • #
    1
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΕΡΤΥΡΗΣ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 11:53

    Άσπρο,κίτρινο και μαύρο.

  • #
    1
    Ιωάννα Αναγνωστοπούλου | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 11:55

    Κίτρινο, λευκό και μαύρο!
    Καλές γιορτές με υγεία!

  • #
    1
    ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΟΓΙΑΤΖΑΚΗ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 12:03

    τα χρώματα είναι κίτρινο και μαύρο

  • #
    1

    μαυρο

  • #
    1
    Γιώργος Καπασακαλίδης | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 12:23

    Άσπρο, κίτρινο, μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο- μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο Ασπρο Μαυρο

  • #
    1

    Μαύρο κόκκινο

  • #
    1
    Δημήτρης Κατσάνος | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 12:54

    Ευχαριστούμε πολύ
    Κιτρινο μαυρο λευκο

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Πλιακούρας | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 12:55

    Κίτρινο – Μαύρο

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ & ΑΣΠΡΟ

  • #
    1
    Κυριακή Σακκοράφου | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 13:05

    Ασπρο, μαύρο και κίτρινο.

  • #
    1

    Άσπρο κίτρινο και μαύρο

  • #
    1
    Αγγελα Μεταλληνου | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 13:12

    κιτρινο και μαυρο

  • #
    1

    Κιτρινο Μαυρο και Λευκο

  • #
    1

    ασπρο κιτρινο μαυρο

  • #
    1
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΧΑΔΑΚΗΣ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 13:18

    ΜΑΥΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1

    ΑΣΠΡΟ,ΚΙΤΡΙΝΟ,ΜΑΥΡΟ

  • #
    1

    ασπρο, κιτρινο

  • #
    1
    Στέφανος Τρίγκας | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 13:33

    Μαύρο, κίτρινο και άσπρο!

  • #
    1

    Τα χρώματα της ΝΙΚΟΝ είναι το κίτρινο και το μαύρο!

  • #
    1
    ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΙΟΣΗ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 13:42

    κιτρινο ασπρο μαυρο!!!!!

  • #
    1

    Κίτρινο,μαύρο και άσπρο.

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο κόκκινο

  • #
    1
    ΛΑΖΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 14:10

    Κίτρινο- Άσπρο- Μαύρο

  • #
    1

    Κιτρινο μαυρο και ασπρο

  • #
    1

    κιτρινο ασπρο και μαυρο

  • #
    1

    Μαύρο – Κίτρινο – Λευκό

  • #
    1

    τα χρώματα ειναι κίτρινο-μαύρο-λευκό ευχαριστούμε πολύ για το δώρο

  • #
    1

    Κιτρινο, ασπρο και μαυρο

  • #
    1
    Ηλιανα γιαχανου | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 14:59

    Τα χρώματα είναι μαύρο,λευκό και κιτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο και μαύρο

  • #
    1
    ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 15:15

    Kίτρινο, μάυρο και λευκό.

  • #
    1

    Το κίτρινο και το μαύρο.

  • #
    1

    Μαύρα γράμματα,κίτρινο φόντο με άσπρη σκίαση

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Κουτάκης | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 15:19

    Κίτρινο Μαύρο και λευκό φυσικά!

  • #
    1
    Μαχαιρίδης Αβραάμ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 15:30

    Κίτρινο και μαύρο και άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    Σωτηρία Κόλβερη | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 15:45

    Τα χρώματα που αντιπροσωπεύουν την nikon είναι το Κίτρινο, το λευκό και το μαύρο!

  • #
    1
    Χαράλαμπος Γυμνόπουλος | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 15:55

    Έχει τα παρακάτω χρώματα : Κίτρινο – λευκό και ( μαύρα τα γράμματα ).
    Ευχαριστούμε θερμά για όλα.

  • #
    1
  • #
    1

    Άσπρο-κίτρινο-μαυρο!

  • #
    1

    μαυρο κιτρινο

  • #
    1
    Αλεκος Χαραλαμπιδης | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 16:07

    einai to mauro kai to kitrino

  • #
    1

    Κίτρινο – Μαύρο – Άσπρο

  • #
    1

    Μαύρο,Ασπρο,Κίτρινο

  • #
    1
    Ευάγγελος Κάππας | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 16:19

    Μαυρο κίτρινο

  • #
    1

    τα χρώματα της nikon είναι κίτρινο, μαύρο και λευκό!
    ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε!
    είναι ένα υπέροχο δώρο! <3

  • #
    1

    Λευκό , κίτρινο και μαύρο

  • #
    1
    Ιωαννα Αλεξανδράκη | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 16:29

    Μαυρο,κοκκινο,άσπρο.ευχαριστουμε!

  • #
    1
    Γιώργος Τσεργούλας | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 16:30

    Κίτρινο και μαύρο!!

  • #
    1

    Τα χρώματα τις Nikon είναι μαύρο και κίτρινο ποσό υπέροχος διαγωνισμός !!!

  • #
    1

    Τα χρώματα της εταιρείας Nikon είναι το κίτρινο, το μαύρο και το λευκό.
    Τα χρώματα των μηχανών Nikon είναι τα πιο χαρακτηριστικά και τα πιο ζωντανά.
    Από λάθος έχω καταλήξει με μηχανή ανταγωνίστριας εταιρείας αλλά τις φωτογραφίες από Nikon τις ξεχωρίζω από τα χρώματά τους αμέσως.

  • #
    1
    Γιάννα Χριστάκη | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 16:57

    Μαύρο και κίτρινο!

  • #
    1

    τα χρώματα της NIKON είναι το κίτρινο και το μαύρο

  • #
    1
    Θανάσης Παυλίδης | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 17:24

    Άσπρο, μαύρο, κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό. Ευχαριστούμε πολύ.

  • #
    1

    Κιτρινο και μαυρο

  • #
    1

    Άσπρο, Μαύρο, Κίτρινο.

  • #
    1

    Άσπρο κίτρινο και μαύρο! Υπέροχη μακάρι να κερδίσω!

  • #
    1
    Αργύρης Μαργαρώνης | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 17:41

    Είναι λευκό,μαύρο και κίτρινο.

  • #
    1
    Στρογγυλός Παναγιώτης | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 17:42

    Μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1
    ΜΑΙΡΗ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΙΩΤΗ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 17:44

    Kιτρινο, μαυρο και ασπρο!!!

  • #
    1
    κατερινα βερμπη | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 17:58

    κιτρινο- μαυρο- ασπρο

  • #
    1
    Χριστινα Τσιμουρη | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 18:10

    τα χρωματα ειναι κιτρινο, μαυρο και λευκο

  • #
    1
    Παπαδοπούλου Θεοδώρα | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 18:19

    Λευκό – Κίτρινο – Μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο, άσπρο κ μαύρο…

  • #
    1
    Εμμανουελα Προκου | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 18:24

    Κίτρινο
    Μαύρο
    Λευκό

  • #
    1
    Γεωργία Κουτριου | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 18:32

    μαύρο κίτρινο άσπρο

  • #
    1

    Άσπρο κίτρινο και μαυρο!Ευχαριστώ μακάρι να την κερδισω!

  • #
    1
    ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 18:39

    ΑΣΠΡΟ, ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1

    άσπρο, μαύρο και κίτρινο

  • #
    1
    ΜΑΡΙΑ ΣΦΥΡΟΕΡΑ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 18:49

    ΑΣΠΡΟ, ΜΑΥΡΟ & ΚΙΤΡΙΝΟ.

  • #
    1

    Άψογο εργαλείο
    Μαύρο λευκό κίτρινο

  • #
    1
    Ιωάννα Γρηγοριάδου | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 19:05

    Κιτρινο
    Μαυρο
    Άσπρο

  • #
    1
    Ατσαλάκη Ξανθούλα | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 19:07

    Τα χρώματα είναι άσπρο κίτρινο και μαύρο!!! ευχαριστούμε για την ευκαιρία!!

  • #
    1
    Κατερίνα Γεωργίου | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 19:13

    Κίτρινο-μαύρο-λευκο

  • #
    1

    Μαύρο, Άσπρο, Κίτρινο

  • #
    1

    Καλησπέρα και καλες γιορτές σε ολο τον κοσμο!Τα χρωματα είναι α)λευκο,β)μαύρο και γ)κιτρινο…καλη επιτυχία σε ολους τους συμμετέχοντες. ….

  • #
    1
    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΙΑΚΟΥΜΙΔΗΣ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 19:36

    ΚΙΤΡΙΝΟ – ΜΑΥΡΟ – ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Μαύρο, Ασπρο και Κίτρινο

  • #
    1
    Νικόλαος Γκιώνης | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 19:43

    Κίτρινο,μαύρο και άσπρο.Ευχαριστούμε για τη ευκαιρία!

  • #
    1
    Χρυσάνθη Σωτηροπούλου | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 19:54

    κίτρινο, μαύρο και άσπρο. Ευχαριστούμε!

  • #
    1
    Αναστασιαδης Ιωάννης | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 20:01

    Mαύρο, κίτρινο, άσπρο

  • #
    1
    αρης γραμματικοπουλος | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 20:17

    ασπρο μαυρο κιτρινο

  • #
    1
    Βικτώρια Μαυρίδη | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 20:19

    Μαύρο-κίτρινο-λευκό

  • #
    1
    Θεόδωρος Αμανατίδης | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 20:26

    Τα χρώματα της Nikon είναι μαύρο, κίτρινο και άσπρο

  • #
    1
    Φιλίππου Ρήγας | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 20:31

    Μαύρο, άσπρο, κίτρινο.

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ-ΚΙΤΡΙΝΟ-ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Ασπρο,μαύρο & κίτρινο.

  • #
    1

    λευκό, κίτρινο.μαύρο

  • #
    1
    Φωτόπουλος Χρήστος | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 20:45

    ασπρο, μαυρο και κίτρινο

  • #
    1

    Μαύρο, άσπρο και κίτρινο.
    Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία…

  • #
    1

    Λευκό μαύρο κίτρινο

  • #
    1
    Κωνσταντινα Σισμανιδου | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 21:06

    Μαυρο…Κιτρινο…Ασπρο…τελεια χρωματα της Νιkon….

  • #
    1

    Κίτρινο, άσπρο και μαύρο!

  • #
    1
    Στελλα Τσαλαμεγκα | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 21:24

    Άσπρο μαύρο κίτρινο

  • #
    1

    Ασπρο μαυρο κίτρινο….. Ευχαριστούμε πολύ μακαρι να ειμαι τυχερή…… Αγαπω τις φωτογραφίες ….

  • #
    1
    ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΒΕΟΥ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 21:35

    κίτρινο, μαύρο και λευκό

  • #
    1

    Τα χρώματα της Νikon είναι μαύρο, κίτρινο και λευκό.

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1
    Ευαγγελία Καστώρη | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 21:42

    Κίτρινο-λευκό-μαύρο!!!

  • #
    1
    Φώτης Πανταζής | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 21:46

    Mαύρο-Κίτρινο-Λευκό

  • #
    1
    Αναστάσης Νανόπουλος | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 21:49

    Το Κίτρινο, το μαύρο και το λευκό είναι τα χρώματα της εταιρείας στην εταιρική της ταυτότητα! Καλή επιτυχία σε όλους!

  • #
    1

    χρωματα ασπρο μαυρο κιτρινο!!!

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1
    Μυρσίνη Γρηγόρη | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 21:54

    Άσπρο Μαύρο και Κίτρινο!!!!

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και άσπρο.

  • #
    1
    Εμμανουέλα Καραβιώτη | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 22:14

    Άσπρο, μαύρο, και κίτρινο! Ευχαριστούμε! Καλές γιορτές σε όλους!

  • #
    1

    λευκό, μαύρο, κίτρινο

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι κίτρινο, μαύρο, άσπρο.

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, άσπρο

  • #
    1

    Μαύρο λευκό κίτρινο!

  • #
    1

    Μαύρο, Άσπρο, Κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό

  • #
    1
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 23:02

    Κίτρινο, Άσπρο, Μαύρο <3

  • #
    1

    λευκό, κίτρινο, μαύρο

  • #
    1
    Αγγελική Χρόνη | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 23:06

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό..

  • #
    1

    Μαυρο ασπρο κιτρινι

  • #
    1
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΙΑ | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 23:14

    ΚΙΤΡΙΝΟ, ΜΑΥΡΟ ΛΕΥΚΟ

  • #
    1
    Φίλιππος Ιωσηφιδης | 23 Νοεμβρίου 2017 στις 23:19

    Κίτρινο, λευκό και μαυρο

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon (σύμφωνα με το λογότυπο του επίσημου site της), είναι τα εξής:

    Λευκό (#FFFFFF)
    Κίτρινο (#FFE100)
    Μαύρο (#150301)

  • #
    1

    λευκό,μαύρο,κίτρινο
    καλή τύχη σε όλους

  • #
    1

    Μαυρο, κιτρινο και ασπρο ειναι τα χρωματα!!

  • #
    1

    τα χρωματα της nikon είναι λευκο,κίτρινο,μαυρο

  • #
    1

    τα χρωματα της Nikon ειναι λευκό,μαυρο και κιτρινο

  • #
    1

    λευκο,κίτρινο και μαυρο

  • #
    1
    Κωνσταντίνα Αραμπατζή | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 0:14

    Λευκό (#FFFFFF), Κίτρινο (#FFE100), Μαύρο (#150301)

  • #
    1

    λευκό,κίτρινο και μαυρο

  • #
    1
    Βασίλειος Λυμπερόπουλος | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 0:15

    Λευκό, Κίτρινο, Μαύρο

  • #
    1
    Σπύρος Σγούρος | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 0:16

    Λευκό, μαύρο, κίτρινο είναι τα χρώματα της Nikon!

  • #
    1
    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΕΙΛΑ | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 1:07

    ΑΣΠΡΟ,ΜΑΥΡΟ,ΚΙΤΡΙΝΟ..☺☺☺

  • #
    1
    ΒΥΖΕΛΗ ΙΩΑΝΝΑ | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 1:25

    Λευκό μαύρο κιτρινο

  • #
    1
    Νίνα Καμπούρη | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 1:27

    Τα χρώματα είναι λευκό, κίτρινο και μαύρο.
    Σας ευχαριστούμε για τον υπέροχο διαγωνισμό!

  • #
    1

    Λευκό, κίτρινο και μαύρο

  • #
    1
    Θανάσης Πρίντζης | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 3:04

    Τα χρώματα είναι καναρινοπο (κίτρινο), κατραμί (μαύρο), ξασπριζέ (άσπρο)! Ελπίζω να εκτιμηθεί η διάκριση στην χρωματική παλέτα! :)

  • #
    1

    Λευκό κίτρινο μαύρο

  • #
    1
    χριστινα κουτσουκη | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 4:03

    Λευκο,κιτρινο και μαυρο
    Ευχαριστουμε πολυυυ!!

  • #
    1
    Ανθη Γκιντακου | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 6:42

    Κιτρινο & μαυρο χρωμα.Συγχαρητηρια για το υπεροχο δωρο.

  • #
    1
    Γιάννα Καταλαγαριανού | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 6:49

    Τα χρώματα της ΝΙΚΟΝ είναι το λευκό, το κίτρινο και το μαύρο.

  • #
    1

    μαύρο, κίτρινο και άσπρο! απίθανο δώρο! ευχαριστούμε πολύ!

  • #
    1
    πηνελόπη μαζαράκη | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 7:33

    λευκο κίτρινο μαύρο

  • #
    1
  • #
    1
    Μαρία Καραμπελιά | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 8:16

    Καλημερα! Κίτρινο, λευκό και μαύρο είναι τα χρώματα της
    Ευχαριστώ πολύ!

  • #
    1

    Μαυρο_ Κιτρινο_Λευκο

  • #
    1
    Δημήτρης Κεσσανιδης | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 8:36

    τα χρωμα τα ειναι 1.ΜΑΥΡΟ 2.ΛΕΥΚΟ. 3.ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1

    Λευκό, κίτρινο & μαύρο

  • #
    1
    Δημήτριος Ντούρλιας | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 8:41

    Λευκό, Μαύρο και Κίτρινο

  • #
    1

    Λευκό-Μαύρο-Κίτρινο

  • #
    1
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΠΡΑΝΟΥ | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 9:01

    Είναι κίτρινο μαύρο και άσπρο-λευκό χρώμα

  • #
    1

    Μαύρο- Λευκό- Κίτρινο

  • #
    1
    ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 9:25

    Λευκό,μαύρο και κίτρινο

  • #
    1
    Αικατερίνη Μπαλατσούκα | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 9:26

    Κίτρινο και μαυρο

  • #
    1
    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 9:41

    ΜΑΥΡΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ

  • #
    1

    Λευκό, μαύρο και κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο, άσπρο, μαύρο

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Δήμου | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 10:10

    Μαύρο, λευκό και κίτρινο.
    Ευχαριστούμε!

  • #
    1

    Λευκό, Κίτρινο, Μαύρο

  • #
    1
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΙΠΕΡΗ | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 10:15

    Τα χρώματα είναι κίτρινο, άσπρο, μαύρο. Ευχαριστουμε !

  • #
    1
    Κωνσταντίνα Μπούτη | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 10:20

    Κίτρινο,μαύρο και άσπρο!!☺

  • #
    1

    φυσικα το μαυρο κιτρινο ασπρο

    καλη επιτυχια σε ολους μας

  • #
    1
    θανασης Μπαμπανικας | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 10:28

    Λευκο – Μαυρο – Κιτρινο :)

  • #
    1

    Μαύρο άσπρο κίτρινο

  • #
    1

    Είναι λευκό , κίτρινι και μαύρο τα χρώματα!Ευχαριστούμε πολύ!!!

  • #
    1

    Μαύρο, λευκό, κίτρινο

  • #
    1
    Θεόδωρος Σπανός | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 11:08

    Μαύρο, λευκό και κίτρινο

  • #
    1
    Θανάσης Μαυρουδής | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 11:15

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο!!!

  • #
    1

    Μαυρο κίτρινο άσπρο

  • #
    1
    Διονυσης Τυρογαλας | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 11:24

    Μαυρο,ασπρο,κιτρινο!

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Σκανδάλης | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 11:31

    Μαύρο, άσπρο, κίτρινο.

  • #
    1

    μαύρο κίτρινο άσπρο

  • #
    1

    μαυρο κιτρινο ασπρο

  • #
    1

    Λευκό, κίτρινο,μαύρο

  • #
    1

    black and yellow

  • #
    1

    Ασπρο μαυρο κιτρινο

  • #
    1
    Γεώργιος Βογιατζής | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 12:20

    Eκατομύρια Χρώματα που αποτυπώνουν οι φωτογραφικές μηχανες της NIKON εδώ και χρόνια

  • #
    1

    Κίτρινο,Άσπρο,Μαύρο…Ευχαριστουμε!!!!

  • #
    1
    Γιαννηs Μιχαηλιδηs | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 12:31

    μαυρο κιτρινο λευκο

  • #
    1
    Ναταλια Μουρατιδου | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 12:43

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο.
    Ευχαριστούμε πολύ για το δώρο, μακάρι να είμαι η τυχερή να το κάνω δώρο στην μαμά μου για τα Χριστούγεννααα!!!!
    Χρόνια πολλά και για τα 100 χρόνια!!!

  • #
    1

    Ασπρο,μαυρο,κιτρινο. Ευχαριστουμε

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ-ΜΑΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ

  • #
    1

    Μαύρο, λευκό και κίτρινο

  • #
    1
    ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 13:11

    Μαύρο λευκό και κίτρινο

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 13:29

    λευκο, κιτρινο και μαυρο !!!!

  • #
    1
    Παναγιώτα Παπακωνσταντίνου | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 13:40

    Τα χρωματα της νικον ειναι ασπρο , μαυρο και το κιτρινο!

  • #
    1
    Χρήστος Κόλλιας | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 13:54

    Κίτρινο μαύρο και λευκό.

  • #
    1

    Μαύρο, κόκκινο

  • #
    1
    Μαρία Μαραντίνη | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 14:24

    Κίτρινο σκούρο, λευκό, μαύρο. ;)

  • #
    1
    Δημήτρης Σαπουρίδης | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 14:26

    Κίτρινο,μαύρο και άσπρο.

  • #
    1

    τα χρωματα ειναι κιτρινο λευκο κ μαυρο!!!!!!!!!

  • #
    1
    Εμμανουήλ Δρίβας | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 14:43

    Μαύρο, άσπρο και κίτρινο

  • #
    1

    Άσπρο, Κίτρινο, Μαύρο.

  • #
    1
    Γιώργος Γρίβας | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 14:54

    Λευκό, μαύρο και κίτρινο.

  • #
    1

    Ευχαριστούμε για την κλήρωση . Τα χρώματα είναι : To κίτρινο , το μαύρο και το άσπρο .

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο, άσπρο, μαύρο

  • #
    1

    Κιτρινο μαυρο ασπρο

  • #
    1
    Βασίλης Δρανδαλτζής | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 15:41

    Κίτρινο, λευκό, μαύρο

  • #
    1

    Λευκό, κίτρινο, μαύρο

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΣΠΡΟ Κ ΜΑΥΡΟ

  • #
    1
    Ελισσάβετ Πολατσίδου | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 16:12

    μαύρο, άσπρο, κίτρινο

  • #
    1

    Λευκό, κίτρινο και μαύρο.
    Ευχαριστούμε.

  • #
    1
    Ευαγγελια Τσαφαντακη | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 17:15

    Κιτρινο, λευκο, μαυρο

  • #
    1

    Άσπρο, μαύρο, κίτρινο.

  • #
    1

    το κίτρινο, το λευκό και το μαύρο

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ,ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1

    λευκο-κιτρινο-μαυρο

  • #
    1
    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 18:21

    Λευκό, κίτρινο και μαύρο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό

  • #
    1

    Κιτρινο, μαύρο, ασπρο

  • #
    1

    Λευκό, κίτρινο, μαύρο

  • #
    1
    Παπαδοπούλου Θεοδώρα | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 19:03

    Λευκό Κίτρινο Μαύρο

  • #
    1
    Κωστας Ευθυμιου | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 19:18

    Κιτρινο-μαυρο τα χρωματα τηςNikon.

  • #
    1
    Ερμιόνη Παρασκευοπούλου | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 19:32

    Τα χρωματακια της ειναι λευκο, κίτρινο κ το κλασικό μαυρο..

  • #
    1

    Λευκό κίτρινο μαυρο

  • #
    1

    Μαύρο και κόκκινο

  • #
    1

    Μαύρο λευκό και κίτρινο

  • #
    1
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΟΝΔΡΑΣ | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 20:22

    Κίτρινο, μαύρο & άσπρο.. καλή επιτυχία σε όλους

  • #
    1

    Κίτρινο, Άσπρο, Μαύρο

  • #
    1

    Μαύρο Κίτρινο Λευκό

  • #
    1
    ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 20:44

    κιτρινο,λευκο και μαυρο!

  • #
    1

    Είναι μαύρο, κίτρινο και άσπρο!

  • #
    1

    Λευκό,κίτρινο;μαύρο

  • #
    1

    κίτρινο μαύρο, λευκό

  • #
    1
    Νικολοπουλος Γιωργος | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 21:00

    κιτρινι μαυρο ασπρο

  • #
    1
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΙΚΑ (Angel Kika) | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 21:01

    Λευκό,μαύρο και κίτρινο.

  • #
    1
    Παναγιώτης Πλατής | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 21:02

    Λευκό, Κίτρινο, Μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο -λευκό – μαύρο

  • #
    1
    ΠΑΝΑΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 21:18

    Λεύκο,κίτρινο,μαύρο

  • #
    1
    Ιωαννης Τσιρος | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 21:29

    Λευκο, κιτρινο , και μαυρο.
    Σουπερ

  • #
    1
    Μιχαήλ Λιάσκας | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 21:30

    Μαυρο, κίτρινο, λευκό

  • #
    1

    κιτρινο λευκο και μαυρο

  • #
    1

    Λευκό, κίτρινο , μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1

    κιτρινο και μαυρο

  • #
    1

    μάυρο, κιτρινο, λευκο

  • #
    1

    Λευκό κίτρινο μαύρο

  • #
    1

    σε θέμα λογότυπου τα χρώματα είναι λευκό-κίτρινο-μαυρο. ενώ σε θέμα φωτογραφικής είμαι κόκκινο-μαύρο

  • #
    1

    Το μαυρο το κιτρινο κ το λευκο!

  • #
    1
    Αλεξανδρα γαλλου | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 22:28

    Μαύρο κίτρινο λευκο ευχαριστούμε.

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό

  • #
    1
    ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 22:52

    κιτρινο μαυρο

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ-ΚΙΤΡΙΝΟ-ΛΕΥΚΟ

  • #
    1

    Μαυρο-Κιτρινο-Λευκο

  • #
    1
    Γκέρτσιου Ιωάννα | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 23:30

    Λευκό κίτρινο,μάυρο! Θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν κέρδιζα αυτή τη μηχανή! Ευχαριστώ

  • #
    1
    Μαίρη Λαμπρινού | 24 Νοεμβρίου 2017 στις 23:36

    λευκό, μαύρο, κίτρινο

  • #
    1

    Μαύρο, λευκό, κίτρινο

  • #
    1
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 0:51

    Τα χρώματα της Nikon ειναι το κίτρινο,το μαύρο και το λευκό

  • #
    1
    Έλενα Τελειώνη | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 1:41

    κιτρινο που λαμπιριζει .. λευκο που το κανει πιο ρεαλιστικο το γυαλισμα.. και μαυρο για αντιθεση κ επιβλητικοτητα.

  • #
    1
    Γιαννης Προδρομιδης | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 1:44

    μαυρο, λευκο, κιτρινο

  • #
    1

    ΛΕΥΚΟ, ΜΑΥΡΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1

    λευκο κιτρινο μαυρο

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο και ολιγον λευκο!

  • #
    1

    Κίτρινο λευκό και μαύρο

  • #
    1

    Tα χρώματα της αγαπημενης Nikon είναι Λευκό, Κίτρινο και Μαύρο. Σας ευχαριστουμε πολυ γι’αυτό το σπουδαίο δώρο σας.

  • #
    1
    Ηλιαδης Κων/νος | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 6:38

    Μαύρο, λευκό και κίτρινο

  • #
    1
    ειρηνη ρηγοπουλου | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 7:22

    ΑΣΠΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ Κ ΜΑΥΡΟ

  • #
    1

    μαύρο λευκο κίτρινο

  • #
    1
    ΠΑΝΑΓΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 9:37

    ΜΑΥΡΟ -ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1

    Λευκό, κίτρινο, μαύρο :)

  • #
    1
    Ευτυχία Γαβρινιωτου | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 10:49

    Λευκό,κιτρινο,μαυρο

  • #
    1
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 11:03

    Μαύρο και κόκκινο.

  • #
    1
    Βλασίδης Παντελης | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 11:42

    κίτρινο,λευκό και μαύρο

  • #
    1

    Λευκό,Μαύρο και κίτρινο

  • #
    1
    Στελλα Καβουρα | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 13:24

    Λευκο, μαυρο, κιτρινο

  • #
    1
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 13:37

    Άσπρο,μαύρο και κίρτρινο.

  • #
    1
    Αναστασία Θεοφιλοπούλου | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 13:49

    Μαύρο, λευκό και κίτρινο.

  • #
    1

    Λευκό κίτρινο και μαύρο

  • #
    1
    Ταρκάσης Βασίλειος | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 14:05

    Λευκό, μαύρο κ κίτρινο χρώμα

  • #
    1

    Κιτρινο λευκο και μαυρο

  • #
    1
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 15:42

    ΛΕΥΚΟ – ΜΑΥΡΟ – ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1
    ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΤΣΑΔΟΥΡΗΣ | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 16:12

    Μαύρο, κίτρινο και άσπρο. Καλή επιτυχία!!!

  • #
    1

    Μαύρο, άσπρο και κίτρινο!!

  • #
    1

    Λευκο ,κιτρινο, Μαυρο, μακαρι να κερδισω ….

  • #
    1
    ζαχαριας χηρας | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 17:25

    Λευκο μαυρο κιτρινο

  • #
    1
    Σιμος Κουρτιδης | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 17:38

    Ασπρο , ,αυρο , κοκκινο

  • #
    1
    Αγγελική Βαρβεράκη | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 18:29

    Μαύρο-λευκό-κίτρινο!

  • #
    1

    Μαύρο-Λευκό-Κίτρινο

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΛΕΥΚΟ

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι άσπρο, μαύρο και κίτρινο.

  • #
    1
    ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ | 25 Νοεμβρίου 2017 στις 19:32

    Μαύρο Λευκό Κίτρινο

  • #
    1

    ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1

    Άσπρο κίτρινο μαύρο

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon D3400 είναι μαύρο,λευκό,κόκκινο και κίτρινο.

  • #
    1

    λευκό κιτρινο μαυρο

  • #
    1

    κιτρινο, λευκο και μαυρο

  • #
    1

    Μαύρο – Μπορντώ!

  • #
    1

    Λευκο, μαυρο και κιτρινο. Καλη τυχη σε ολους.

  • #
    1

    Λεύκο, μαύρο και κίτρινο

  • #
    1

    λευκό, κίτρινο μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό. Καλή επιτυχία

  • #
    1
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΥΡΟΥΠΙΔΗΣ | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 9:09

    κιτρινο & μαυρο !!!!!!

  • #
    1
    ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΑΝΤΗ | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 9:18

    ΚΙΤΡΙΝΟ, ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ.

  • #
    1

    Κίτρινο (#FFDE00)
    Λευκό (#FFFFFF)
    Μαυρο (#000000)

  • #
    1
    ΧΡΉΣΤΟΣ ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 10:07

    Λευκό, κίτρινο και μαύρο.

  • #
    1
    ΤΑΚΗΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 10:14

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΛΕΥΚΟ Κ ΜΑΥΡΟ

  • #
    1
    Ελένη Πολατσίδου | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 10:43

    Κίτρινο, λευκό και μαύρο!!!

  • #
    1

    Τα χρώματα είναι λευκό, κίτρινο και μαύρο!

  • #
    1

    Μάριο κίτρινο και άσπρο

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ – ΛΕΥΚΟ – ΜΑΥΡΟ

  • #
    1
    ΔΕΡΒΕΝΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 12:09

    ΛΕΥΚΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ

  • #
    1

    ΛΕΥΚΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ, ΜΑΥΡΟ

  • #
    1

    Μαύρο, λευκό και κίτρινο.
    Ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό

  • #
    1
    Ελένη Μπαρουξή | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 12:58

    Τα χρώματα ειναι μαύρο, λευκό και κίτρινο.

  • #
    1
    ΚΩΤΣΙΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 13:37

    λευκό μαύρο και κίτρινο

  • #
    1

    Λευκό, κίτρινο, μαύρο :)

  • #
    1

    Κίτρινο – Μαύρο – Λευκό!!!!

  • #
    1

    Τα χρώματα είναι Άσπρο, Μαύρο και Κίτρινο. Καλή επιτυχία σε όλους :)

  • #
    1
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑΛΙΚΙΑ | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 15:16

    ΜΑΥΡΟ,ΛΕΥΚΟ,ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 16:20

    Κίτρινο,Λευκό,Μαύρο.

  • #
    1
    Γιώργος Πάττας | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 16:35

    Άσπρο, κίτρινο και λευκό

  • #
    1
    Ελένη Μαργαρίτου | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 16:46

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Kιτρινο,μαυρο,λευκο.

  • #
    1

    Μαύρο-λευκό-κίτρινο

  • #
    1
    Μαρίνος Ανδριανάτος | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 18:52

    Λευκό Μαύρο Κίτρινο

  • #
    1
    Βηθανία Βοσκοπούλου | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 19:14

    Μαύρο,λευκό και κίτρινο.

  • #
    1
    Δημήτρης Λάγιας | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 19:37

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό

  • #
    1

    κιτρινο μαυρο και λευκο !!!!

  • #
    1
    Αγγελική Δεμέστιχα | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 21:13

    Λευκό – Μαύρο – Κίτρινο

  • #
    1
    ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗ | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 21:50

    ΑΣΠΡΟ-ΚΙΤΡΙΝΟ-ΜΑΥΡΟ

  • #
    1

    Κίτρινο, Μαύρο και Λευκό χρώμα!

  • #
    1
    Κοτσικονας Ηλιας | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 22:09

    Κιτρινο μαυρο ασπρο

  • #
    1
    Χριστίνα Καραβιώτη | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 22:37

    Μαύρο λευκό & κίτρινο….! Ευχαριστούμε…!

  • #
    1
    ΕΛΕΝΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 22:37

    λευκο, μαυρο και κιτρινο

  • #
    1

    Eιναι το κιτρινο φυσικα και το μαυροοο!!!

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1
    Στέλλα Μαραγκάκη | 26 Νοεμβρίου 2017 στις 23:31

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    Παύλος Μιχαηλίδης | 27 Νοεμβρίου 2017 στις 0:30

    Μαύρο,λευκό και κίτρινο.

  • #
    1

    Μαυρο, λευκο, κιτρινο

  • #
    1

    Τα χρωματα της Nikon ειναι μαυρο και μπορντω

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ – ΜΑΥΡΟ – ΑΣΠΡΟ!!!

  • #
    1
    Κων/νος Τσατσαράγκος | 27 Νοεμβρίου 2017 στις 1:37

    Κίτρινο, Μαύρο, Λευκό

  • #
    1

    Μαύρο, λευκό και κίτρινο!

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΛΕΥΚΟ

  • #
    1

    Τα χρώματα της NIKON ειναι κίτρινο μαύρο και λευκο!! <3

  • #
    1
    Ευάγγελος Κατσίγιαννης | 27 Νοεμβρίου 2017 στις 3:59

    Τα χρώματα της Nikon είναι το Κίτρινο,Μαύρο και Λευκό.
    Τα χρώματα ΑΥΤΗΣ της Nikon είναι Μαύρο ή Μπορντώ.

  • #
    1

    Μαύρο – Λευκό – Κίτρινο!!!

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και λευκό.

  • #
    1

    Μαύρο, λευκό και κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο – μαύρο – λευκό.

  • #
    1
    Θεόδωρος Μανταλώζης | 27 Νοεμβρίου 2017 στις 10:57

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ , ΛΕΥΚΟ , ΚΙΤΡΙΝΟ,

  • #
    1

    Τα χρώματα είναι Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο Μαύρο Άσπρο ως προς το λογότυπο…. Αλλά στο λουρί τα χρώματα είναι Μαύρο-Κιτρινο, ενώ και στην μηχανή Κοκκινο-Μαυρο

    Ευχαριστώ πολύ!!!!!

  • #
    1
    Γαβριελα λογοθετου | 27 Νοεμβρίου 2017 στις 11:24

    Λευκο μαυρο κιτρινο

  • #
    1

    Kitrino , Mauro kai Leuko

  • #
    1

    Λευκο μαυρο κιτρινο

  • #
    1
    Θανάσης Τονίδης | 27 Νοεμβρίου 2017 στις 14:03

    μαύρα γράμματα σε κίτρινο φόντο και κάποιες άσπρες γραμμές …. Ευχαριστούμε πολύ !!

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό

  • #
    1

    κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι μαύρο,κίτρινο και άσπρο.Τέλειος διαγωνισμός,μακάρι να είμαι η τυχερή

  • #
    1

    Μαυρο-Κιτρινο-Ασπρο

  • #
    1
    Κομποθαναση Θεοδωρα | 27 Νοεμβρίου 2017 στις 20:26

    Μαύρο κιτρινο άσπρο

  • #
    1

    μαύρο…κίτρινο…λευκό…

  • #
    1
    Μυσιρλακη Μαρια | 28 Νοεμβρίου 2017 στις 0:44

    Κιτρινο (και λιγο) ασπρο (στο φοντο), μαυρο (στα γραμματα)

  • #
    1

    κιτρινο μαυρο

  • #
    1

    κίτρινο, μαύρο, λευκό

  • #
    1
    Στοιμενιδου μαρία | 28 Νοεμβρίου 2017 στις 5:24

    Κιτρινο μαυρο ασπρο

  • #
    1
    Σταματης Μαρσελος | 28 Νοεμβρίου 2017 στις 11:35

    Κιτρινο μαυρο

  • #
    1

    λευκο μαυρο και κιτρινο! χρωματα για καθε γουστο!

  • #
    1
    Καπουρνιώτης Θεόδωρος | 28 Νοεμβρίου 2017 στις 13:03

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό

  • #
    1
    Μυρτώ Δαμιανού | 28 Νοεμβρίου 2017 στις 13:13

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο!

  • #
    1
    Άγγελος Ρούπας | 28 Νοεμβρίου 2017 στις 15:06

    Κίτρινο Μαύρο Λευκό

  • #
    1
    ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΑΖΟΚΟΠΑΚΗ | 28 Νοεμβρίου 2017 στις 15:46

    ΜΑΥΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ

  • #
    1
    Νίκος Διαλυνάς | 28 Νοεμβρίου 2017 στις 16:26

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1
    Γερασιμίδης Μίλτος | 28 Νοεμβρίου 2017 στις 17:21

    Κίτρινο

  • #
    1
    Γεώργιος Σταύρου | 28 Νοεμβρίου 2017 στις 19:39

    μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1
    Ιωάννης Χατζόπουλος | 28 Νοεμβρίου 2017 στις 19:54

    Κίτρινο μαύρο άσπρο

  • #
    1
    Βλάχος Αθανάσιος | 28 Νοεμβρίου 2017 στις 21:30

    Μαύρο Κίτρινο Λευκό!!!

  • #
    1
    Κατερίνα Σταμου | 28 Νοεμβρίου 2017 στις 21:34

    μαύρο

  • #
    1
    ΤΣΕΚΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | 28 Νοεμβρίου 2017 στις 21:43

    μαυρο , κοκκινο , μωβ , μπλε,πορτοκαλι,κιτρινο,ασημι

  • #
    1
    Ιωάννης Ζαφείρης | 28 Νοεμβρίου 2017 στις 21:54

    Μαύρο, κίτρινο, άσπρο.

  • #
    1
  • #
    1
    ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ | 29 Νοεμβρίου 2017 στις 0:41

    Μαύρο, λευκό και κίτρινο.

  • #
    1

    Κίτρινιμο Μαύρο Λευκό

  • #
    1
    Ηλίας Παπαδόπουλος | 29 Νοεμβρίου 2017 στις 0:55

    Κίτρινο, λευκό, μαύρο.

  • #
    1
    Χριστινα Ζουκα | 29 Νοεμβρίου 2017 στις 0:59

    Μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ, ΑΣΠΡΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ.

  • #
    1
    Σταματια Πρεσβυρη | 29 Νοεμβρίου 2017 στις 1:22

    Κίτρινο, άσπρο και μαύρο

  • #
    1
    Μάριος Τζωρτζινάκης | 29 Νοεμβρίου 2017 στις 1:27

    Κίτρινο, άσπρο, μαύρο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και άσπρο

  • #
    1
    Ελενα Μπακογιαννη | 29 Νοεμβρίου 2017 στις 9:15

    Κιτρινο +Μαυρο κ λιγο ασπρο

  • #
    1

    Καλημέρα Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1
    Μαλέας Αθανάσιος | 29 Νοεμβρίου 2017 στις 12:51

    κίτρινο, μαύρο, λευκό .

  • #
    1

    Μαυρο κιτρινο αυσπρο <3

  • #
    1

    κοκκινο και μαυρο

  • #
    1

    Μαύρο, Κίτρινο, Λευκό <3

  • #
    1

    μαύρο κυρίος με μία κόκκινη λεπτομέρια και άσπρα γράμματα, επίσης κίτρινα γράμματα στο λουρί

  • #
    1
    Χατζηβασιλείου Παναγιώτης | 29 Νοεμβρίου 2017 στις 18:01

    Κίτρινο – Μαύρο – Λευκό !!!

  • #
    1
    Χρύσα Λεουτσάκου | 29 Νοεμβρίου 2017 στις 20:21

    κίτρινο μαύρο λευκό

  • #
    1
    Χριστίνα Δαγρέ | 29 Νοεμβρίου 2017 στις 21:15

    Μαύρο, κίτρινο & άσπρο!!

  • #
    1
    ΠΑΤΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ | 29 Νοεμβρίου 2017 στις 21:30

    ΛΕΥΚΟ,ΜΑΥΡΟ,ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1

    Κίτρινο ,μαύρο και λευκό

  • #
    1

    μαυρο,λευκο

  • #
    1

    Άσπρο,Κίτρινο,Μαύρο

  • #
    1

    άσπρο, μαύρο, κίτρινο

  • #
    1

    Κιτρινο μαυρο ασπρο

  • #
    1

    Κίτρινο , μαύρο και λίγο λευκό

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ

  • #
    1
    Δημήτρης Σουλτανόπουλος | 30 Νοεμβρίου 2017 στις 13:54

    Μαύρο κ Άσπρο

  • #
    1

    Λευκο μαυρο κιτρινο

  • #
    1
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ | 30 Νοεμβρίου 2017 στις 16:45

    Κίτρινο,μαύρο και λευκό.

  • #
    1
    κωστας γεωργιου | 30 Νοεμβρίου 2017 στις 18:05

    Kitrino , mayro , aspro

  • #
    1
    Ευάγγελος Ρακόπουλος | 30 Νοεμβρίου 2017 στις 18:27

    Κίτρινο,μαύρο και άσπρο.

  • #
    1
    Ραφαέλλα Καίσαρη | 30 Νοεμβρίου 2017 στις 18:57

    Μαυρο,κιτρινο,λευκο..!

  • #
    1

    Κίτρινο,μαύρο και λευκό

  • #
    1

    Ασπρο κιτρινο και μαυρο!

  • #
    1
    Γιώργος Σταύρου | 30 Νοεμβρίου 2017 στις 23:42

    Μαύρο, κίτρο, λευκό

  • #
    1
    ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΑΜΑΛΗ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 2:32

    ΚΙΤΡΙΝΟ, ΜΑΥΡΟ, ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Κόκκινο και μαύρο!

  • #
    1

    Κιτρινο, μαύρο άσπρο

  • #
    1
    ΑΓΑΘΗ ΜΑΛΙΑΓΚΑ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:08

    Μαύρο, λευκό και κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο,Μαύρο,Άσπρο

  • #
    1
    ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:09

    Κίτρινο, λευκό και μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο, λευκό και μαύρο

  • #
    1

    κίτρινο,μαύρο κ ασπρο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο.

  • #
    1
    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΘΑΝΟΣ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:12

    Κίτρινο, Μάυρο και Άσπρο
    Καλη τύχη σε όλους

  • #
    1
    Μάριος Κουρούσιας | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:12

    Τα χρώματα είναι άσπρο, κίτρινο και μαύρο!!

  • #
    1

    Κιτρινο,μαυρο και λευκο

  • #
    1
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:16

    κοκκινο, μαυρο

  • #
    1

    Κιτρινο Μαυρο Λευκο

  • #
    1

    Μαύρο, λευκό και κίτρινο!

  • #
    1
    Κώστας Κάπαρης | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:22

    Κόκκινο και Μαύρο !

  • #
    1

    Μαύρο και κόκκινο

  • #
    1

    Μαυρο, λευκό και κίτρινο..!!!!

  • #
    1
    ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:29

    Λευκό,κίτρινο και μαύρο!

  • #
    1
    Προκοπια Μαλιακου | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:30

    Κτρινο
    Μαυρο
    Λευκο

  • #
    1
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΕΛΗΣ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:32

    Τα χρωματα ειναι ανοικτο πορτοκαλι λευκοα και μαυρο

  • #
    1
    στεφανος χατζηλαζαρου | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:37

    κίτρινο μαύρο λευκο

  • #
    1
    Ιωαννης Γεωργιαδης | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:37

    κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1
    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:37

    κίτρινο,μαύρο,λευκό

  • #
    1
    Βασιλική Κουτιλέλλη | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:38

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό..!!

  • #
    1
    Παντελής Μουσάκος | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:43

    ΚΙΤΡΙΝΟ,ΛΕΥΚΟ,ΜΑΥΡΟ

  • #
    1
    Γιώργος Κάραλης | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:58

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο!

  • #
    1

    Κιτρινο, Μαύρο, Άσπρο

  • #
    1
    ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:02

    ΚΙΤΡΙΝΟ,ΜΑΥΡΟ,ΛΕΥΚΟ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

  • #
    1
    ΑΓΝΗ ΜΗΤΣΙΑΛΟΥ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:06

    κίτρινο, μαύρο. άσπρο

  • #
    1
    παναγιωτης φελουκας | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:08

    κιτρινο μαύρο άσπρο

  • #
    1
    Γιαπουτζή Μαργαρίτα | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:12

    Κίτρινο,μαύρο,άσπρο

  • #
    1
    Θεόδωρος Αθανασιάδης | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:17

    Κίτρινο, μάυρο και άσπρο

  • #
    1
    ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΔΑΜΑΛΑΣ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:18

    κίτρινο. λευκό & μαύρο.

  • #
    1
    Θεόδωρος Προπατορίδης | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:18

    Κίτρινο,μαύρο και άσπρο. Ευχαριστούμε πολύ!

  • #
    1
    ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΤΟΒΟΛΟΥ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:26

    ΜΑΥΡΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ, ΛΕΥΚΟ

  • #
    1
    Βαγγέλης Λεβέτσιος | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:27

    κίτρινο, μαύρο, λευκό.

  • #
    1
    ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:29

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο.

  • #
    1
    Νικόλαος Πετρίδης | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:34

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό

  • #
    1
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:34

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο. Σας ευχαριστούμε πολύ.

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Κρουμπουζος | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:36

    Κίτρινο μαύρο και λευκό!

  • #
    1
    Αναστασία Φράγκου | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:46

    Μάυρο, λευκό και κίτρινο!

  • #
    1

    Κίτρινο – μαύρο – λευκό

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ – ΚΙΤΡΙΝΟ -ΛΕΥΚΟ …!!!

    ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  • #
    1
    Κατερίνα Χατζηκωνσταντίνου | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:55

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο !

  • #
    1
    Παναγιώτα Κόκκορη | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:57

    κιτρινο μαυρό και λευκό!!!

  • #
    1
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:00

    Μαύρο με ολίγον από λευκό και κόκκινο

  • #
    1
    Aγγελική Κοψάκη | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:02

    Τα χρώματα της ΝΙΚΟΝ είναι : κίτρινο , μαύρο , λευκό.

  • #
    1
    Αγγελική Τζεφερεμηναίου | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:18

    Κίτρινο
    Άσπρο
    Μαύρο

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ

  • #
    1
    ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΚΟΥΡΛΗΣ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:35

    Mαύρο με λίγο λευκό και κόκκινο.

  • #
    1
    Γιωργος Μιχαλάκης | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:40

    Κίτρινο,λευκό και μαύρο..

  • #
    1
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΖΙΚΗΣ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:42

    ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1

    Τα χρώματα είναι: κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1

    κιτρινο μαυρο λευκο !!!!

  • #
    1

    κιτρινο , μαυρο , λευκο

  • #
    1
    ΖΗΣΗΣ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:53

    Κίτρινο, άσπρο, μαύρο.

  • #
    1

    Κίτρινο-μαύρο-λευκό

  • #
    1
    ΔΈΣΠΟΙΝΑ ΒΕΝΕΤΗ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:59

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό.
    Ευχαριστούμε πολύ και καλές γιορτές σε όλους!

  • #
    1

    Τα χρώματα ειναι λευκό – κίτρινο – μαύρο ….

  • #
    1

    κιτρινο – μαυρο – ασπρο

  • #
    1
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:26

    Κιτρινο
    Λευκο
    Μαυρο

  • #
    1

    Κιτρινο Μαυρο Λευκο

  • #
    1

    Μαύρο/κίτρινο/λευκό τα χρώματα της Nikon!

  • #
    1
    Φαίη Δρακοπούλου | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:35

    Λευκό, κίτρινο και μαύρο.

  • #
    1
    Φαίη Δρακοπούλου | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:36

    Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για το όμορφο δώρο.

  • #
    1

    Κίτρινο – Μαύρο -Λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο | Μαύρο | Άσπρο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο λευκό

  • #
    1

    Κιτρινο μαυρο ασπρο

  • #
    1
    Αναστάσιος Γιαχαλής | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:42

    Τα χρώματα της Nikon είναι κίτρινο, λευκό και μαύρο. Σας ευχαριστούμε και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας.

  • #
    1
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΞΙΩΤΕΛΛΗ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:48

    Τα χρώματα είναι: Κίτρινο, Μαύρο και Άσπρο.

  • #
    1

    Μαύρο
    Κίτρινο
    Λευκό

  • #
    1

    Μαυρο και κοκκινο.

  • #
    1

    Μαύρο Λευκό Κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο – μαύρο – λευκό

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό.

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό

  • #
    1

    κίτρινο,μαύρο και άσπρο!

  • #
    1
    Δροσούλα Ζάχου | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:29

    ΚΙΤΡΙΝΟ, ΜΑΥΡΟ, ΛΕΥΚΟ

  • #
    1
    Αποστόλης Παπαποστόλου | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:34

    Τα χρώματα είναι μαύρο, κίτρινο, λευκό. Υπέροχο δώρο!

  • #
    1

    Τα χρώματα είναι:μαύρο,κίτρινο και λευκό!

  • #
    1
    ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΖΟΣ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00

    κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1

    κίτρινο, μαύρο και λευκό

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό.

  • #
    1

    Κίτρινο – μαύρο -λευκό

  • #
    1
    θεολογος καβουρας | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:37

    κιτρινο μαυρο ασπρο

  • #
    1

    μαύρο κίτρινο λευκόοο!!!

  • #
    1
    ΚΟΣΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:48

    κιτρινο μαυρο λευκο

  • #
    1

    κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1
    Γιάννης Μαυρογιάννης | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:13

    Κίτρινο, Μαύρο & Λευκό.

  • #
    1
    ΣΟΒΙΣΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:19

    Μάυρο-Κίτρινο-Λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο-Μαύρο-Λευκό

  • #
    1

    Μαύρο, Λευκό και κίτρινο

  • #
    1
    Ευαγγελία Τάντση | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:28

    Κίτρινο μαύρο λευκό ♡

  • #
    1
    Φακιολάς Κωνσταντίνος | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:47

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό.

  • #
    1

    Μαυρο,Ασπρο,κίτρινο

  • #
    1
    KΩΣΤΑΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:10

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΛΕΥΚΟ!

  • #
    1

    άσπρο, κίτρινο και μαύρο

  • #
    1

    κίτρινο , μαύρο , λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο,μαύρο,λευκό.

  • #
    1
    Χαρά Παπαθανασίου | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:50

    Κίτρινο Μαύρο Λευκό

  • #
    1
    χρηστος μουστακας | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:36

    μαυρο ασπρο κοκκινο

  • #
    1

    Κίτρινο,μαύρο,λευκό.

  • #
    1
    Ανδρέας Ανδρουλάκης | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:55

    Κίτρινο-Μαύρο-Λευκό

  • #
    1
    Ιωάννα Τιγγινάγκα | 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:02

    Μαύρο, κίτρινο και λευκό.

  • #
    1

    Λευκό, κίτρινο, μαύρο

  • #
    1

    κιτρινο-μαυρο-ασπρο

  • #
    1

    Κιτρινο μαυρο λευκο

  • #
    1

    μαυρο κιτρινο λευκο

  • #
    1

    κιτρινο, ασπρο, μαυρο

  • #
    1

    μαυρο με κιτρινη γραμματοσειρα και λιγο λευκο

  • #
    1

    Λευκό, Κίτρινο, Μαύρο

  • #
    1

    μαυρο κιτρινο λευκο

  • #
    1
    Ρενα Πιτσιλιδου | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 2:13

    Ασπρο, μαυρο, κιτρινο

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ,ΜΑΥΡΟ,ΛΕΥΚΟ

  • #
    1

    ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΟ-ΜΑΥΡΟ

  • #
    1
    Πολύβιος Ανδριανίδης | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 3:35

    Πολύ καλή προτοβουλία

  • #
    1
    Θάνος Τσιμπερδώνης | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 7:26

    Λευκό-Κίτρινο-Μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο, Μαυρο, Λευκό

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ-ΚΙΤΡΙΝΟ-ΛΕΥΚΟ. Ευχαριστούμε πολύ!

  • #
    1
    ΝΑΓΙΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΗ | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 8:58

    MAΥΡΟ,ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ

  • #
    1

    Μαύρο , κίτρινο, λευκό

  • #
    1

    Λευκό-μαύρο & κίτρινο

  • #
    1
    Νίκος Πανταζής | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:04

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΡΑΚΗΣ | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:26

    κίτρινο, λευκό, μαύρο

  • #
    1

    μαυρο λευκο και κιτρινο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό.

  • #
    1
    καλαποθος καλαποθακης | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:50

    κιτρινο λευκο και μαυρο

  • #
    1

    Λευκό, μαύρο και κίτρινο

  • #
    1

    Mαυρο-κιτρινο-λευκο

  • #
    1

    κιτρινο λευκο και μαυρο

  • #
    1

    κίτρινο μαύρο και λευκό

  • #
    1

    Mαύρο, Κίτρινο και Λευκό

  • #
    1

    μαυρο κιτρινο και λευκο

  • #
    1

    ΛΕΥΚΌ ΚΊΤΡΙΝΟ ΜΑΎΡΟ

  • #
    1
    Άρτεμις Κογκάκη | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:44

    κίτρινο, λευκό, μαύρο

  • #
    1
    Χριστίνα Χατζηανδρέου | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:55

    Μαύρο-Κίτρινο-Λευκό

  • #
    1
    Ιωάννα Αλεβιζάκη | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 16:09

    μαύρο- κίτρινο – λευκό

  • #
    1

    Μαύρο, λευκό, κίτρινο

  • #
    1
    ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΚΑΡΙΩΤΑΚΗ | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 16:09

    Κίτρινο, λευκό και μαύρο !!

  • #
    1
    Γιώτα Παπαδημακοπούλου | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 16:56

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό!

  • #
    1
    Μανώλης Βαρδάκης | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:07

    Άσπρο, Κίτρινο, Μαύρο

  • #
    1

    μαύρο- κίτρινο-λευκό

  • #
    1

    Μαύρο-άσπρο και κίτρινο…

  • #
    1

    Μαύρο Άσπρο και Κίτρινο

  • #
    1

    Τα χρώματα είναι : μαύρο, κίτρινο, λευκό.
    Καλή επιτυχία σε όλους.

  • #
    1

    Μαύρο, Κίτρινο & Λευκό.

  • #
    1
    Μυλωνά Γεωργία | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:12

    Μαυρο, ασπρο, κιτρινο!

  • #
    1
    Δήμητρα Βαλωμένου | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:02

    Τα χρώματα της ΝΙΚΟΝ είναι Μαύρο – Κίτρινο – Λευκό

  • #
    1
    Μαρία Ανδρουλάκη | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:11

    Κίτρινο Μαύρο Λευκό

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ-ΚΙΤΡΙΝΟ-ΛΕΥΚΟ

  • #
    1
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:54

    ΜΑΥΡΟ. ΚΙΤΡΙΝΟ. ΛΕΥΚΟ

  • #
    1

    τα χρωματα ειναι :μαύρο,κίτρινο,άσπρο
    ευχαριστώ

  • #
    1
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΑΦΑΣ | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:05

    Μαύρο, Κίτρινο και Λευκό

  • #
    1
    Ελενη Δημητροπουλου | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:23

    μαυρο κιτρινο κ λευκο εχει

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο και Μαύρο βλέπω εγώ, οι λάμψεις δεν θεωρούνται χρώμα :/

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι Μαύρο-Κίτρινο-Λευκό.

  • #
    1
    Εύα Παπαγεωργίου | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:40

    Mαύρο, λευκό & κίτρινο.

  • #
    1
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:41

    Μαύρο, λευκό, κίτρινο!Ευχαριστουμε!

  • #
    1

    Ασπρο κιτρινο μαυρο

  • #
    1

    Μαύρο ασπρο κίτρινο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και λευκό!!!

  • #
    1
    ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΑΚΡΗ | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:52

    KΙΤΡΙΝΟ ΝΑΥΡΟ ΛΕΥΚΟ

  • #
    1
    Γιώργος Παναγόπουλος | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:52

    Μαύρο , κίτρινο και λευκό !

  • #
    1

    μαύρο, λευκό και κίτρινο !

  • #
    1

    3 χρώματα μαύρο κίτρινο και άσπρο

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο και λευκό

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, λευκο

  • #
    1
    Στελλα Μαλαμουδη | 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:18

    Μαύρο, λευκό και κίτρινο!

  • #
    1

    Ασπρο,μαύρο, κίτρινο

  • #
    1

    κιτρινο λευκο μαυρο

  • #
    1
    Ευμορφια Μουρτζακη | 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 2:22

    Μαυρο, κίτρινο, λευκό.

  • #
    1
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ | 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 7:48

    Μαύρο, άσπρο και κίτρινο

  • #
    1
    Γροσομανίδης Οδυσσέας | 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:30

    Μαύρο , Κίτρινο , Λευκό

  • #
    1

    μαυρο,ασπρο.κίτρινο

  • #
    1
    Ηλιας Οικονομισης | 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:13

    μαυρο ασπρο κιτρινο

  • #
    1

    άσπρο- μαύρο- κίτρινο

  • #
    1

    μαύρο, κίτρινο, λευκό

  • #
    1

    Μαύρο, άσπρο .κίτρινο

  • #
    1
    Γεωργία Βαλωμένου | 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:13

    κίτρινο και μαύρο

  • #
    1
    Ολυμπία Κοζομπόλη | 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:24

    Μάυρο, κίτρινο και λευκό!

  • #
    1

    Μαύρο Κίτρινο Λευκό

  • #
    1
    Μιχάλης Γιαβρής | 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:46

    Τα χρώματα της Nikon είναι το μαύρο, το άσπρο και το κίτρινο.

  • #
    1
    ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΜΑΡΔΑΣ | 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:49

    Μαύρο, άσπρο και κίτρινο

  • #
    1
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΙΟΥ | 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:13

    ΜΑΥΡΟ,ΑΣΠΡΟ,ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1
    Σοφία Καραβασίλη | 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:53

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο!

  • #
    1

    μαυρο,ασπρο,κιτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο,Λευκό,Μαύρο

  • #
    1

    Μαύρο/Κίτρινο

  • #
    1
    Νίκος Καυκαλάς | 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:22

    μαύρο, κίτρινο και άσπρο

  • #
    1

    Μαύρο, λευκό και κίτρινο

  • #
    1
    Τοπαλίδης Παναγιώτης | 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:00

    Kίτρινο-μαύρο-λευκό.

  • #
    1
    Θεοδώρα Μαργαρίτου | 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:05

    Κίτρινο, Μαύρο και Λευκό!

  • #
    1

    ΑΣΠΡΟ, ΜΑΥΤΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ. ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.

  • #
    1
    Γούσιος Μάριος | 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:07

    μαύρο, λευκό, κίτρινο

  • #
    1

    Μαυρο κιτρινο λευκο

  • #
    1
    Πολετα Ζησιμου | 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 3:26

    μαυρο λευκο κιτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο λευκό

  • #
    1

    Μαύρο, λευκό, κίτρινο!

  • #
    1

    Κίτρινο, άσπρο και μαύρο.

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Μαύρο & Κίτρινο

  • #
    1
    Βασίλειος Μπάμπος | 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:02

    Είναι κίτρινο,λευκό και μαύρο

  • #
    1
    ΧΡΥΣΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ | 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:07

    κιτρινο, λευκό, μαυρο

  • #
    1

    Λευκό, Μαύρο και Κίτρινο!

  • #
    1
    Χρυσούλα Βασιλείου | 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:37

    μαύρο, λευκό, κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο, λευκό, μάυρο

  • #
    1

    κιτρινο-μαυρο-λευκο

  • #
    1

    Πλησιάζει η καλύτερη γιορτή του κόσμου και εσεις την κάνετε ακόμα πιο όμορφη με τα δωράκια σας , σας ευχαριστούμε παρα πολυ , εύχομαι καλές γιορτές και χρόνια πολλά !!!!☃️ Τα χρώματα ειναι μαύρο κίτρινο άσπρο !!!

  • #
    1
    ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ | 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:03

    ΚΙΤΡΙΝΟ, ΜΑΥΡΟ, ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο

  • #
    1
    Ταλάντζης Απόστολος | 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:21

    Μαύρο κίτρινο άσπρο

  • #
    1

    κιτρινο, μαυρο, ασπρο

  • #
    1
    Ρεβέκκα Παναγιωτοπούλου | 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:28

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό.

  • #
    1
    ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:50

    Μαύρο, κίτρινο και λευκό!!!

  • #
    1
    Θεολογος Λουλας | 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:22

    Μαυρο/κοκκινο

  • #
    1
    Νικη Διονυσατου | 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:13

    Κίτρινο, λευκο, μαυρο

  • #
    1

    Μαύρο άσπρο και κίτρινο

  • #
    1

    Μαύρο, άσπρο, κίτρινο

  • #
    1

    κιτρινο, λευκο και μαυρο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και λευκό

  • #
    1

    Τα χρώματα είναι μαύρο, λευκό και κίτρινο. Καλή επιτυχία σε όλους

  • #
    1

    Λευκο, μαυρο , μπλε

  • #
    1

    μαυρο κιτρινο λευκο <3

  • #
    1

    Kitrino aspro mavro

  • #
    1

    κίτρινο, άσπρο, μαύρο

  • #
    1

    κιτρινο-μαυρο

  • #
    1

    κιτρινο , ασπρο , μαυρο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και άσπρο.

  • #
    1

    Κίτρινο.
    …Το λογότυπο “Nikon” και το κίτρινο χρώμα έχουν διατηρηθεί ως σημαντικά οπτικά στοιχεία που είναι πλέον παγκοσμίως αναγνωρίσιμα…

  • #
    1
    ιωαννα ζησιοπουλου | 5 Δεκεμβρίου 2017 στις 8:09

    μαυρο κιτρινο λευκο

  • #
    1

    μαυρο, κιτρινο, ασπρο

  • #
    1
    Χρήστος Καραπέτσας | 5 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:59

    Κίτρινο μαύρο άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο, Λευκό & Μαύρο

  • #
    1
    Βασιλης Αγγελης | 5 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:02

    Αγγελής Βασιλης. Κιτρινο-Λευκο-Μαυρο

  • #
    1
    Δημήτρης Παπαμακάριος | 5 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:24

    Τα χρώματα είναι:Μαύρο κίτρινο και λευκο

  • #
    1

    Μαύρο, Λευκό,Κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό! <3

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ

  • #
    1

    Ασπρο, μαυρο, κιτρινο

  • #
    1

    Καλησπέρα
    Μαύρο λευκό κίτρινο

  • #
    1

    HAPPY BIRTHDAY NIKKON!!!Θα ήθελα ΝΑ Ειμαι Η ΤΥΧΕΡΗ!Ευχαριστούμε τόσο πολύ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ!fb:Olga Ristani twitter:@kerel2 you tube:olga ristani μαύρο,λευκό,κίτρινο!

  • #
    1

    Μαύρο. Κίτρινο, Λευκό
    Καλη επιτυχια σε ολους!!!

  • #
    1

    κιτρινο λευκο μαυρο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και λευκό!

  • #
    1

    Μαυρο και κίτρινο

  • #
    1
    ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ | 6 Δεκεμβρίου 2017 στις 4:52

    ΚΙΤΡΙΝΟ, ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ

  • #
    1
    Κωνσταντίνα Μπλάνα | 6 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:20

    Κίτρινο, λευκό και Μαυρο!!!!

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και λευκό

  • #
    1
    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΑ | 6 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:32

    Κίτρινο λευκό & μαύρο

  • #
    1

    Kόκκινο , μάυρο , άσπρο

  • #
    1

    Μαυρο,κίτρινο,λευκό.Ευχαριστουμε και καλες γιορτές με απίστευτες φωτογραφιες !!!

  • #
    1
    ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ | 6 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:50

    ΚΙΤΡΙΝΟ, ΛΕΥΚΟ, ΜΑΥΡΟ

  • #
    1

    Κίτρινο, λευκό, μαύρο.

  • #
    1

    Κιτρινο λευκο μαυρο

  • #
    1
    Μάκης Παράβαλος | 7 Δεκεμβρίου 2017 στις 0:32

    Κίτρινο, λευκό & μαύρο

  • #
    1

    Kίτρινο, μαύρο, άσπρο!

  • #
    1
    Μαργαρίτα Μακρή | 7 Δεκεμβρίου 2017 στις 2:07

    Άσπρο,μαύρο,κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό!
    Ευχαριστούμε παρα πολύ, καλές γιορτές σε όλους!

  • #
    1
    Ιωάννα Αλεξανδρή | 7 Δεκεμβρίου 2017 στις 2:39

    Μαύρο ,λευκό,κίτρινο.

  • #
    1
    Νεκταρία Καρακατσάνη | 7 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:05

    Μαύρο, Κόκκινο. Καλές γιορτές.

  • #
    1

    Μαύρο Κίτρινο και Λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο ,λευκό και μαύρο!!
    ευχαριστουμε :)

  • #
    1
    ανδριάνα ηρακλείδου | 7 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:03

    κίτρινο, λευκό και μαύρο!!!!!!!!

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    κιτρινο λεθκο μαυρο

  • #
    1
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΓΚΑΣ | 7 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:49

    Μαύρο, Λευκό , Κίτρινο

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ , ΜΑΥΡΟ , ΛΕΥΚΟ.
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, λευκο.

  • #
    1
  • #
    1

    Ασπρο ,Μαυρο και κιτρινο :*

  • #
    1
    ΚΩΣΤΑΣ ΛΥΚΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ | 8 Δεκεμβρίου 2017 στις 6:44

    Μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1
    ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΑΝΤΟΥ | 8 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:48

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ

  • #
    1

    Μαύρο-Κίτρινο-Λευκό.

  • #
    1
    Καλλιόπη Κάσου | 8 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:50

    Μαύρο, άσπρο και κίτρινο

  • #
    1

    κιτρινο λευκο μαυρο

  • #
    1
    Ολια Μοσκοφιδου | 8 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:10

    Μαυρο κιρτρινο και λευκο

  • #
    1
    Κάλλια Ταχατάκη | 8 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:30

    Κίτρινο,Μαύρο,Ασπρο. Καλές γιορτές με Εμπνευση, δημιουργικότητα και Υγεία .

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο λευκό!!!

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο, λευκό!

  • #
    1
    Κατωπόδη Λουκία | 8 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:53

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό

  • #
    1

    Μαυρο-κιτρινο-λευκο

  • #
    1

    Μαύρο, άσπρο και κίτρινο.

  • #
    1

    Μαυρο-λευκο-κιτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό.

  • #
    1

    Κίτρινο – Μαύρο -Λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο Μαύρο Λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο, λευκό, μαύρο

  • #
    1
    Καγιαννάς Παντελής | 9 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:28

    Μαύρο, κίτρινo και λευκό.

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο και λευκό…
    Καλή επιτυχία σε όλους!

  • #
    1
    Άννα Παπαδοπούλου | 9 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:43

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΛΕΥΚΟ

  • #
    1

    Κιτρινο,ασπρο,μαυρο

  • #
    1

    Μαύρο, άσπρο,κίτρινο!

  • #
    1
    Παπαδημητρίου Όλγα | 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:15

    μαύρο-λευκό-κίτρινο

  • #
    1
    Χριστίνα Μώκου | 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:26

    Μαύρο – άσπρο – κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο
    Άσπρο
    Μαύρο

  • #
    1
    Νίκος Ζαβερδινος | 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 16:19

    Μαυρο λευκο κιτρινο!

  • #
    1
    Παναγιώτης Λάκκας | 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 16:23

    Κίτρινο-Λευκό-Μαύρο

  • #
    1

    Μαύρο-λευκό-κίτρινο

  • #
    1
    Σοφια Παυλιδου | 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:38

    μαυρο και κοκκινο

  • #
    1

    Μαύρο, Λευκό,Κίτρινο

  • #
    1
    Ανδρέας Ιωάννου | 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:42

    Τα χρώματα είναι μαύρο, κίτρινο και λευκό.

  • #
    1

    Κίτρινο
    Μαύρο
    Άσπρο

  • #
    1
    Γλυκερία Γερεουδάκη | 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:03

    Εάν εννοείτε το λογότυπο, τότε μαύρο και κίτρινο (με λευκές πινελιές)

  • #
    1
    Ειρήνη Κωνσταντίνου | 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:32

    Τα χρώματα είναι το κίτρινο, το μαύρο και το λευκό!

  • #
    1
    Παρης Καμπάκης | 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:37

    Ασπρο Κίτρινο Μαύρο στο λογότυπο. Στις μηχανές μαύρο,ασπρο, κόκκινο και πράσινο.

  • #
    1

    μαύρο- κίτρινο-άσπρο

  • #
    1
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ | 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:07

    Μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1
    Ιωάννης Τζημόπουλος | 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:10

    Λευκό, κίτρινο, μαύρο

  • #
    1

    Κιτρινο ,λευκο και μαυρο.Καλη επιτυχια σε ολους.

  • #
    1

    Μαυρο κιτρινο ασπρο

  • #
    1

    Κίτρινο,μαύρο και λευκό

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1
    Νίκος Μισετζης | 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 3:52

    Κίτρινο μαύρο λευκό!

  • #
    1

    Μαύρο,κίτρινο,άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό.
    Καλή επιτυχία σε όλους! :)

  • #
    1
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΘΑΝΟΥ | 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:47

    Μαύρο, Λευκό, Κίτρινο

  • #
    1
    Ελενη Δελαπορτα | 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:15

    Μαυρο, κιτρινο, λευκο!!!

  • #
    1

    Είναι τα μαυρο, κίτρινο και λευκό!!!!

  • #
    1

    ασπρο,κιτρινο και μαυρο

  • #
    1
    Δήμος Γκανίδης | 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:43

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό

  • #
    1
    Γεώργιος Κατσίκας | 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:54

    Τα χρώματα είναι μαύρο,κίτρινο και λευκο

  • #
    1
    Γιάννης Μαρινάκης | 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:51

    Κίτρινο-Μαύρο-Λευκό

  • #
    1

    Μαυρο κιτρινο λευκο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό

  • #
    1
    Αργυρώ Δελημάνη | 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 16:46

    Κίτρινο, λευκό, μαύρο

  • #
    1
    Λάζαρος δρόσος | 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 16:57

    κίτρινο-μάυρο-λευκό

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και λευκό

  • #
    1

    Μαυρο, άσπρο, κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο-Μαύρο-Λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο
    Μαύρο
    Άσπρο

  • #
    1
    Σταυρούλα Γιακουμακη | 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:10

    Μαυρο κιτρινο λευκο

  • #
    1

    Μαύρο ,κίτρινο και λευκό!

  • #
    1
    Ξένια Καπερωνη | 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:56

    Μαυρο, κοκκινο

  • #
    1
    Χαράλαμπος Γεωργίτσης - Κουμουνδούρος | 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:59

    Μαυρο, κόκκινο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό!

  • #
    1

    Παναγιώτης Μάνος κίτρινο μαύρο λευκό

  • #
    1
    ΤΑΤΑΙΑΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ | 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 8:34

    Τα χρωματα ειναι κιτρινο μαυρο και ασπρο

  • #
    1

    Κιτρινο μαυρο λευκο!

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΛΕΥΚΟ

  • #
    1
    Κωνσταντινος Γεωργιτσης Κουμουνδουρος | 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:10

    Η φωτογραφικη μηχανη μαυρο κοκκινο το λογοτυπο κιτρινο μαυρο κιτρινο ασπρο

  • #
    1

    Μαύρο, Κόκκινο , άσπρο

  • #
    1

    κίτρινο – λευκό – μαύρο

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο κόκκινο.

  • #
    1

    Μαυρο Κίτρινο Άσπρο

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1
    Μάριος Μητράκης | 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:47

    Μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1
    Φιλιππίδης Ευάγγελος | 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:06

    μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1
    Φώτης Κατσαρής | 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:10

    Μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο,μάυρο,λευκό!

  • #
    1
    Παναγιωτοπουλος Λεωνιδας | 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:12

    Κιτρινο Μαυρυο Λευκο

  • #
    1
    Γεωργία Αρχοντή | 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:13

    κίτρινο μαύρο άσπρο

  • #
    1

    Μαύρο,κίτρινο και λευκό

  • #
    1
    Λαλλος Ιωάννης | 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:15

    Μαύρο και κόκκινο χρωμα

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο Μαύρο Λευκό

  • #
    1

    Στο λογοτυπο μαυρο κιτρινο ενω στις dslr μαυρο και κοκκινο

  • #
    1
    Αλεξανδρίδης Χριστόφορος | 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:19

    Τα χρώματα είναι μαύρο,κίτρινο και άσπρο

  • #
    1
    Παναγιώτης Καλλιακμάνης | 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:22

    Μαύρο, κόκκινο

  • #
    1
    ΛΥΓΔΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ | 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:23

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, λευκο.

  • #
    1

    Κατά βάση Μαύρο. Αλλά υπάρχουν πάνω της και λίγο κόκκινο και λίγο άσπρο…! :-)

  • #
    1
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΕΤΣΗΣ | 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:28

    μαυρο κίτσινο ασπρο

    • #
      1

      Τα χρήματα είναι μαύρο κόκκινο και άσπρο στην DSLR και κίτρινο με μαύρο είναι το λογότυπο.. Καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές!!!

  • #
    1

    Τα χρώματα στο logo της Nikon είναι κίτρινο, μαύρο και άσπρο.

  • #
    1

    BLACK-YELLOW-WHITE

  • #
    1
    ΝΕΦΕΛΗ ΡΩΜΑΝΙΑ | 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:32

    ΜΑΥΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΛΕΥΚΟ!!!

  • #
    1

    μαύρο, κόκκινο, λευκό, κίτρινο

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Λιάππης | 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:34

    Μαύρο – κόκκινο – λευκό

  • #
    1

    Το χρώμα του λογότυπου είναι μαύρο-κίτρινο-άσπρο.
    Το χρώμα αυτού του μοντέλου βγαίνει σε μάυρο και κόκκινο.

  • #
    1
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ | 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:38

    μαυρο , κοκκινο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο, Μαύρο και λευκό

  • #
    1

    Μάυρο , Κίτρινο , Άσπρο

  • #
    1

    μαύρο,κίτρινο,λευκό.

  • #
    1

    μαύρο κίτρινο λευκό!

  • #
    1

    μαυρο κιτρινο ασπρο

  • #
    1
    Κώστας Στολάκης | 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:52

    μαύρο, λευκό, κόκκινο

  • #
    1
    ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ | 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:54

    ΜΑΥΡΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ, ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Μαύρο,Κόκκινο,Κίτρινο,Λευκό

  • #
    1

    Τα χρώματα της NIKON είναι: μαύρο, κίτρινο και λευκό.

  • #
    1

    κίτρινο μαύρο άσπρο

  • #
    1

    μαυρο κιτρινο λευκο

  • #
    1

    μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο και λευκό!

  • #
    1

    κιτρινο, μαυρο, λευκο

  • #
    1

    Κίτρινο-λευκό με μαύρη γραμματοσειρά.

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο και λευκό!

  • #
    1

    μαυρο κιτρινο και λευκο !!!

  • #
    1
    Άγγελος Παπαζαχαρίου | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 0:11

    Σε ότι αφορά το λογότυπο, ο χρωματισμός του αποτελεί συνδυασμό των χρωμάτων του Άρη και του ΠΑΟΚ. Τα δε σώματα εχουν χρώμα μαύρο ή κόκκινο. Καλές γιορτές.

  • #
    1

    Λευκό, κίτρινο και μαύρο

  • #
    1

    Ειναι το μαυρο το κιτρινο και το λευκο.

  • #
    1
    Θανάσης Κωνσταντινίδης | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 0:27

    Κίτρινο μαύρο λευκό

  • #
    1
    Δημήτρης Σπανός | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 0:32

    μαυρο κακκινο

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο.

  • #
    1
    Γιώργος Παλόλλης | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 0:38

    Μαύρο, κίτρινο και λευκό.

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο

  • #
    1

    Το χρώμα του λογότυπου είναι μαύρο-κίτρινο-άσπρο.
    Το χρώμα αυτού του μοντέλου βγαίνει σε μάυρο και κόκκινο.

  • #
    1

    Μαύρο Κίτρινο Άσπρο

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο άσπρο

  • #
    1

    Μαυρο, κίτρινο, λευκο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό.

  • #
    1

    Μαυρο Κίτρινο Λευκο

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ – ΜΑΥΡΟ

  • #
    1

    Μαυρο, κιτρινο, λευκο.

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1

    Τέλεια!!!

  • #
    1
    Ιωάννης Συκιώτης | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 1:12

    μαύρο, κόκκινο, άσπρο, κίτρινο

  • #
    1

    μαύρο κίτρινο λευκό!!!

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό.

  • #
    1

    Είναι το μαύρο το άσπρο και το κίτρινο!

  • #
    1

    ασπρο κιτρινο μαυρο

  • #
    1
    Μαρία Οικονομίδη | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 1:52

    Black & Red!!!

  • #
    1
    Στέλιος Βλαστος | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 2:12

    Το logo είναι μαύρο κίτρινο λευκό
    Ή συγκεκριμένη dslr βγαίνει σε μαυρο και κόκκινο

  • #
    1
    ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 2:13

    Μαυρο, κίτρινο και λευκο

  • #
    1

    Κίτρινο, λευκό, μαύρο!

  • #
    1

    μαύρο / κόκκινο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, άσπρο.

  • #
    1

    Μαύρο – Κόκκινο

  • #
    1

    Τα χρώματα της Nikon είναι το κίτρινο RGB (255, 222, 0) και το μαύρο RGB (0, 0, 0)

  • #
    1
    Γιώργος Τσουράκης | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 5:15

    Μαύρο, Κίτρινο, Λευκό.
    Καλή επιτυχία!!

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό.

  • #
    1

    Σε μαύρο και κόκκινο χρώμα

  • #
    1
    Βαγγέλης Δουλής | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 7:07

    Κίτρινο, λευκό & μαύρο.

  • #
    1

    Λευκο,κιτρινο,μαυρο

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο λευκό

  • #
    1
    Συμεών Παπαδόπουλος | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 8:15

    Το χρώμα του λογότυπου ειναι Μαύρο , Κίτρινο και λευκο. Οι χρωματικες αποχρωσεις του μοντέλου ομως είναι Μαυρο και κοκκινο.

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 8:34

    κίτρινο μαυρο άσπρο

  • #
    1
    Κωνστας Δημήτρης | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 8:38

    Κίτρινο άσπρο μαύρο

  • #
    1

    Κιτρινο
    Μαυρο
    Λευκο

  • #
    1

    μαυρο, κιτρινο, λευκο

  • #
    1

    Μαύρο,Κόκκινο,Κίτρινο,Λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο Λευκό Μαύρο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό

  • #
    1
    Μποχωρίδης Εμμανουήλ | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:18

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό

  • #
    1
    Σταύρος Ντασταμάνης | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:36

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο

  • #
    1

    Χρώματα logo: Λευκό, μαύρο, κιτρινομουσταρδί.

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Βαϊραμίδης | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:55

    Μαυρο, Ασπρο, Κιτρινο, Κοκκινο

  • #
    1

    Κίτρινο μαύρο και άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό.

  • #
    1
    βασιλης φωτιου | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:09

    Μαυρο, κοκκινο , λευκο , πρασινο

  • #
    1

    Κίτρινο,Μαύρο και Λευκό

  • #
    1
    Ιωαννης Τσαμπουνιεράκης | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:20

    Μαυρο, κιτρινο και λευκο

  • #
    1
    Άλκης Ζαμπετάκης | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:31

    Κίτρινο & Μαύρο !

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο λευκό.

  • #
    1

    κίτρινο , μαύρο και λευκό

  • #
    1
    Σαμαράς Ανδρέας | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:50

    Κίτρινο, Μαύρο, Άσπρο.

  • #
    1
    Πορφύρης Νικόλαος | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:51

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό .

  • #
    1

    μαυρο κιτρινο λευκό

  • #
    1
    Γιάννης Ψαρρας | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:05

    Κίτρινο λευκό και μαύρο…καλη επιτυχία σε όλους!

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, κόκκινο, άσπρο.

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, κόκκινο, λευκό.

  • #
    1
    Γιάννης Κοπαλάς | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:38

    Μαύρο, κίτρινο, λευκό

  • #
    1
    Γιώργος Χολιαστός | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:38

    Κίτρινο, μαύρο και άσπρο.
    Ευχαριστούμε για το δώρο σας!

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο.

  • #
    1

    Κίτρινο, λευκό, μαύρο!

  • #
    1

    Κιτρινο μαυρο λευκο!

  • #
    1
    Ραλλης Δημητρης | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:20

    κιτρινο μαυρο λευκο

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΛΕΥΚΟ !!

  • #
    1

    κίτρινο, μαύρο, λευκό

  • #
    1
    Αρτεμις Παπαδόπουλου | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:29

    Κίτρινο μαύρο άσπρο

  • #
    1

    μαυρο, κοκκινο, μπλε, ασημι, ροζ, κιτρινο

  • #
    1

    Μαύρο λευκό και κίτρινο

  • #
    1
    Ζαμπετάκης Γεώργιος | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:56

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό

  • #
    1
    Ζαμπετάκης Γεώργιος | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:01

    Το μονο σχόλιο που θα μπορούσα να κάνω είναι το εξης…
    Έχω απο πολλά χρόνια μια Nikon F401S με μεσαίο ευρυγώνιο, μεσαίο τηλεφακό.
    που την χρησιμοποιώ ακόμη επειδή η φωτογραφία της μιλάει…
    Μακάρι να μπορούσα να την μετατρεψω σε ψηφιακή !!!!

  • #
    1

    Μαυρο Κιτρινο Κοκκινο Λευκο

  • #
    1

    Κιτρινο,μαυρο,λευκο

  • #
    1

    Άσπρο μαύρο κίτρινο

    (Είχα λάθος mail πριν)

  • #
    1
    Παναγιωτης Κροντηρας | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:53

    κίτρινο μαυρο λευκό!

  • #
    1

    κιτρινο μαυρο και ασπρο

  • #
    1

    Μαύρο, βυσσινί, κίτρινο λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό!

  • #
    1

    Μαύρο, Λευκό, Κίτρινο, Κόκκινο

  • #
    1

    Μαύρο ,κίτρινο, λευκό

  • #
    1
    Βικτώρια Γερασιμίδου | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 16:09

    Τα χρώματα είναι το κίτρινο, το λευκό και μαύρα τα γράμματα

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό.

  • #
    1

    Άσπρο Μαύρο Κίτρινο

  • #
    1
    Γιώργος Σουπιαδης | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 16:31

    Κιτρινο, λευκό & μαύρο

  • #
    1

    κίτρινο μαύρο και λευκό

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο, άσπρο!

  • #
    1

    Μαύρο, κόκκινο

  • #
    1

    Κίτρινο, Μαύρο και λευκό!

  • #
    1
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΛΑΝΤΑΣ | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:29

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΛΕΥΚΟ ΜΑΥΡΟ

  • #
    1

    Μαυρο
    Κίτρινο
    Άσπρο

  • #
    1

    Μαυρο, κιτρινο και λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό!

  • #
    1

    Μάυρο,Κίτρινο,Λευκό

  • #
    1
    Μίλτος Κωστούλας | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:02

    Κίτρινο, Μαύρο και λευκό

  • #
    1
    ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΑΝΟΣ | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:14

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΛΕΥΚΟ ΜΑΥΡΟ

  • #
    1
    ΒΑΙΟΣ ΒΗΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:10

    Μαύρο , λευκό και κίτρινο

  • #
    1
    Άγγελος Ζώμπρας | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:17

    Μαύρο, Λευκό, Κίτρινο

  • #
    1
    Μάριος Στυλιανού | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:22

    Κίτρινο Μαύρο Άσπρο

  • #
    1
    Αντώνης Παπαθεοδωροπουλος | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:32

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό

  • #
    1

    Kίτρινο, μαύρο, άσπρο!

  • #
    1

    μαυρο, κοκκινο :)

  • #
    1

    Κίτρινο Μαύρο Άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο , λευκό , μαύρο

  • #
    1

    Μαύρο και κόκκινο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1

    κιτρινο λευκο μαυρο

  • #
    1

    Κίτρινο, λευκό , μαυρο

  • #
    1

    Λευκό, μαύρο και κίτρινο!!

  • #
    1
    ΘΕΟΔΩΡΑ ΛΥΚΟΥΡΗ | 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:33

    ΚΙΤΡΙΝΟ, ΛΕΥΚΟ, ΜΑΥΡΟ.

  • #
    1

    Μαύρο κόκκινο λεύκο

  • #
    1

    Κίτρινο
    Μαύρο
    Άσπρο

  • #
    1

    Kitrino mauro leuko

  • #
    1

    Κίτρινο / Μαύρο / Λευκό

  • #
    1

    κίτρινο άσπρο μαύρο

  • #
    1

    Κιτρινο Λευκό μαυρο

  • #
    1

    Κίτρινο λευκό μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο, Μαύρο και Λευκό

  • #
    1
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ | 14 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:55

    ΚΙΤΡΙΝΟ, ΜΑΥΡΟ, ΛΕΥΚΟ

  • #
    1

    Μαυρο,κοκκινο,κιτρινο,λευκο

  • #
    1

    Κίτρινο Άσπρο Μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο – Λευκό – Μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, λευκό

  • #
    1

    μαυρο λευκο κ κιτρινο!

  • #
    1

    κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ | 14 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:11

    κιτρινο, μαυρο, λευκο

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο άσπρο

  • #
    1

    Καλησπέρα.

    Τα χρώματα είναι Κίτρινο – Μαύρο – Λευκό.

    Καλές γιορτές!

  • #
    1
    Σοφία Μηντζαρίδου | 14 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:37

    Κίτρινο, λευκό και μαύρο

  • #
    1

    τα χρωματα του logo της Nikon ειναι μαυρο, κιτρινο και ασπρο

  • #
    1

    Μαύρο-Κόκκινο-Άσπρο

  • #
    1

    κόκκινη και μαύρη!

  • #
    1

    μαυρο ασπρο και κιτρινο

  • #
    1
    Σαρδελης Θάνος | 14 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:45

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό!

  • #
    1

    Μαύρο, κόκκινο

  • #
    1

    Κόκκινο, Μαύρο

  • #
    1

    Κίτρινο
    Μαύρο
    Άσπρο

  • #
    1

    Άσπρο, Μαύρο και κίτρινο!! Καλή επιτυχία :)

  • #
    1

    Μαυρο, Λευκο, και Κιτρινο.

  • #
    1

    μαυρο κοκκινο

  • #
    1

    Κίτρινο , Μαύρο , Λευκό

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο,άσπρο

  • #
    1
    Εμμανουήλ Χατζηευστρατιου | 14 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:58

    Μαύρο κόκκινο κίτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1

    Κίτρινο, άσπρο, μαύρο.

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο και άσπρο!!!

  • #
    1

    Κίτρινο και μαύρο.

  • #
    1

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό! Καλή επιτυχία!

  • #
    1

    Μαυρο,Κιτρινο,Λευκο

  • #
    1
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΡΙΤΣΗΣ | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 1:14

    Κιτρινο,μαυρο,λευκο.

  • #
    1

    Είναι το μαύρο, το άσπρο και το κίτρινο !

  • #
    1
    Τριανταφυλλιά Τότη | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 3:38

    Μαύρο, κόκκινο, λευκό

  • #
    1
    Απόστολος Τότης | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 3:40

    Μαύρο, λευκό και κόκκινο

  • #
    1
    Ηλίας Αβραμίδης | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 6:40

    Μαύρο, κίτρινο, άσπρο

  • #
    1

    Μαυρο, ασπρο και κιτρινο

  • #
    1

    Κίτρινο και μαύρο

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Μαύρο, κόκκινο μπλέ…

  • #
    1
    Νίκος Καμπιτάκης | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:43

    Κίτρινο,μαύρο,λευκό.

  • #
    1

    Κίτρινο-μαύρο-λευκό.

  • #
    1
    Θέμης Μητσιόπουλος | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:57

    Κίτρινο & Μαύρο :)

  • #
    1

    κιτρινο, μαυρο, ασπρο!

  • #
    1

    Μαύρο, κόκκινο, λευκό.

  • #
    1

    Κίτρινο-Μαύρο-Άσπρο

  • #
    1
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΛΑΖΟΣ | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:36

    Κίτριν0 μαύρο λευκό

  • #
    1

    Άσπρο μαύρο κίτρινο.

  • #
    1

    Μαύρο κίτρινο και άσπρο.

  • #
    1
    Αντωνία Καλαιτζή | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:24

    Κίτρινο, μαύρο και λευκό!!!!!!

  • #
    1

    ασπρο,μαυρο κ κιτρινο

  • #
    1

    κιτρινο,ασπρο,μαυρο

  • #
    1

    μαυρο, κοκκινο!

  • #
    1
    Βασιλική Κολοβού | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:18

    Μαύρο, λευκό &κόκκινο

  • #
    1

    Μαύρο, λευκό και κόκκινο

  • #
    1
    Ευθύμιος Τότης | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:30

    Μαύρο, κόκκινο, λευκο

  • #
    1

    Μαύρο, κόκκινο, λευκό

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ,ΜΑΥΡΟ,ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Άσπρο, Μαύρο, Κόκκινο

  • #
    1
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:08

    Κίτρινο, Μάυρο, Λευκό

  • #
    1

    κόκκινη και μαύρη!

  • #
    1

    κιτρινο ασπρο και μαυρο

  • #
    1

    Μαυρο, κιτρινο και λευκο!!

  • #
    1

    Άσπρο, μαύρο και κίτρινο!!

  • #
    1

    Μαύρο άσπρο κίτρινο!!!

  • #
    1

    μαυρο κιτρινο ασπρο

  • #
    1

    Άσπρο,μαύρο και κίτρινο!

  • #
    1

    Κίτρινο, λευκό, μαύρο.

  • #
    1
    Δήμητρα Ψαροπούλου | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 16:01

    Κίτρινο, λευκό και μαύρο. Καλή επιτυχία σε όλους!

  • #
    1
    ΜΗΛΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 16:08

    ΚΙΤΡΙΝΟ
    ΜΑΥΡΟ
    ΛΕΥΚΟ

  • #
    1

    Mαυρο κιτρινο και λευκο!!!

  • #
    1

    το κίτρινο

  • #
    1

    Μαύρο, κίτρινο , άσπρο

  • #
    1

    Είναι άσπρο, μαύρο και κίτρινο!!

  • #
    1
    Τιμόθεος Αυγερινός | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:21

    Κίτρινο, μαύρο, άσπρο

  • #
    1
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΙΤΟΣ | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:31

    ΜΑΥΡΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ & ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Μαύρο, λευκό και κίτρινο.

  • #
    1
    Ελενα Λαζαριδου | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:44

    Άσπρο,Μαύρο,Κίτρινο.

  • #
    1
    Παναγιωτα Λαζαριδου | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:45

    Aσπρο,μαυρο, κιτρινο.

  • #
    1
    Σακης Φαρμακης | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:47

    Λευκο μαυρο κιτρινο

  • #
    1
    ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:03

    άσπρο – κίτρινο – μαύρο

  • #
    1
    Κωνσταντίνος Κουτάκης | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:11

    Τα χρώματα είναι άσπρο μαύρο και κίτρινο!

  • #
    1

    Κίτρινο Μαυρο Λευκό

  • #
    1

    Λευκό, μαύρο, κίτρινο!

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ, ΛΕΥΚΟ! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ! ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ/-Α ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ! ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ! :-)

  • #
    1
    Γιάννης Αγγέλης | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:47

    Κίτρινο,μαύρο, άσπρο

  • #
    1

    ΜΑΥΡΟ, ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ! ΦΟΒΕΡΗ!

  • #
    1
    Αναστασια γεωργιαδου | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:55

    Κιτρινο λευκο μαυρο

  • #
    1
    Χρυσαυγη Καπουράλου | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:57

    ασπρο,μαυρο,κιτρινο

  • #
    1
    Βασιλική Αργυροπούλου | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:21

    άσπρο, μαύρο, κίτρινο

  • #
    1
    ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΙΑΤΟΥ | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:30

    άσπρο-μαύρο-κίτρινο

  • #
    1

    ασπρο μαυρο κιτρινο

  • #
    1
    Κρυστάλω Σταμάτη | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:42

    Λευκό,μαύρο,κίτρινο!!!Ευχαριστούμε!!!

  • #
    1

    Κίτρινο, Μαύρο, Λευκό

  • #
    1

    ασπρο, κιτρινο, μαυρο

  • #
    1

    Λευκό Μαύρο Κίτρινο!!

  • #
    1
    Βιδάλης Δημήτρης | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:13

    Κίτρινο,άσπρο

  • #
    1

    μαύρο, κίτρινο και άσπρο.

  • #
    1

    Ευχαριστούμε πολύ!!Κίτρινο,μαύρο,ασπρο

  • #
    1

    κίτρινο, μαύρο

  • #
    1
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:56

    ΜΑΥΡΟ – ΛΕΥΚΟ – ΚΙΤΡΙΝΟ.

  • #
    1

    Άσπρο Μαύρο Κίτρινο !

  • #
    1

    ασπρο, μαυρο, κιτρινο

  • #
    1

    Λευκό, κίτρινο, μαύρο.

  • #
    1
    Νικόλαος Μιχαλάκης | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:02

    Κίτρινο,λευκό,μαύρο!

  • #
    1

    Μαυρο, κιτρινο, ασπρο

  • #
    1
    Μαρια Βασιλειαδου | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:14

    Κίτρινο
    Μαύρο
    Άσπρο

  • #
    1
    ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΑΡΜΙΔΗ | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:15

    Λευκό, μαύρο, κίτρινο!

  • #
    1
    Αμαντα Βασιλειαδου | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:21

    Τα χρώματα είναι λευκό μαύρο κίτρινο

  • #
    1
    Εύα Καραμητροπουλου | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:30

    Άσπρο μαύρο και κίτρινο

  • #
    1
    Ειρηνη Ζαγοραιου | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:40

    Άσπρο μαυρο και κίτρινο

  • #
    1
    Ειρηνη Ζαγοραιου | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:41

    Άσπρο μαυρο και κίτρινο

  • #
    1

    ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ

  • #
    1

    ΚΙΤΡΙΝΟ
    ΜΑΥΡΟ
    ΑΣΠΡΟ

  • #
    1

    Μαύρο,κίτρινο και άσπρο.

  • #
    1
    Εφη Μπαχαρουδη | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:49

    Άσπρο μαυρο κίτρινο

  • #
    1
    Χριστινα Βασιλειαδου | 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:56

    Άσπρο μαυρο κίτρινο

  • Subscribe to our newsletter!