QuickReleaseONE, νέο πιατάκι γρήγορης απελευθέρωσης που ταιριάζει σε όλες τις κεφαλές


QuickReleaseONE, νέο πιατάκι γρήγορης απελευθέρωσης που ταιριάζει σε όλες τις κεφαλές

Το μεγάλο πρόβλημα για κάποιον που έχει στον εξοπλισμό του τριπόδι, μονοπόδι, γερανό ή οποιαδήποτε άλλη λύση σταθεροποίσης μίας μηχανής είναι τα διαφορετικού είδους πιατάκια γρήγορης απελευθέρωσης (quick release plates) που επιτρέπουν την γρήγορη προσαρμογή της μηχανής στην κεφαλή που χρησιμοποιείται.

Η λύση λέγεται QuickReleaseONE και έρχεται να τοποθετηθεί στην υποδοχή τριποδιού της μηχανής και στη συνέχεια να προσαρμοστεί γρήγορα και εύκολα σε οποιαδήποτε κεφαλή με βίδα 1/4″-20.
Η προσαρμογή γίνεται με ένα ειδικό διακόπτη και από το video της παρουσίασης φαίνεται ότι λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια.

Το QuickReleaseONE ζυγίζει 125 γραμμάρια και μπορεί να σηκώσει μηχανές με βάρος μέχρι 3 κιλά.

Η τιμή του είναι 130 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Edelkrone
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!