Η Samsung αρνείται για άλλη μία φορά την αποχώρηση της από το φωτογραφικό χώρο


Η Samsung αρνείται για άλλη μία φορά την αποχώρηση της από το φωτογραφικό χώρο

Σύμφωνα με τους The Korean Times η δήλωση έχει ως εξής:”Είναι αληθές ότι δεν έχουμε βγάλει κανένα νέο προϊόν από τον Φεβρουάριο, αλλά δεν έχουμε επίσημα σχέδια για την απόσυρση μας από τον φωτογραφικό χώρο. Έχουμε ακόμα υπαλλήλους που εργάζονται σε αυτό τον τομέα”.

Βέβαια η δήλωση αυτή από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα. Όσες διαψεύσεις και να κάνουν οι άνθρωποι της Samsung, μόνο η ανακοίνωση νέων μηχανών στο CES 2016 του Λας Βέγκας ή στο CP+ 2016 της Γιοκοχάμα, μπορεί να απομακρύνει το φάντασμα της αποχώρησης της από τον φωτογραφικό τομέα.

Υπομονή μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, όταν και λογικά θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευσθούν οι φήμες περί αποχώρησης της Samsung από τη φωτογραφική αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Rumors Samsung Samsung Rumors

Πηγή:

The Korean Times
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!