Samsung Galaxy K zoom, ανακοίνωθηκε το νέο camera phone της κορεατικής εταιρείας


Samsung Galaxy K zoom, ανακοίνωθηκε το νέο camera phone της κορεατικής εταιρείας

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο της camera phone Samsung Galaxy K zoom, το μοναδικό smartphone που έχει σχεδιασμό compact μηχανής.

To Samsung Galaxy K zoom διαθέτει αισθητήρα BSI CMOS των 20.7 megapixels, μεγέθους 1/2.3″ και φακό με 10x οπτικό zoom (24-240mm) F3.1-6.3. Διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή OIS και λαμπάκι υποβοήθησης της αυτόματης εστίασης.
Το ISO ρυθμίζεται από 100 μέχρι 3200 (100, 200, 400, 800, 1600, 3200) και η μέγιστη ταχύτητα συνεχών λήψεων πιάνει τα 3 καρέ το δευτερόλεπτο (με AF).
Αποθηκεύει τις φωτογραφίες σε αρχεία JPEG, PNG, GIF, WBMP, BMP, AGIF και έχει εκτός από τα αυτόματα προγράμματα (SMART Mode:Auto, Pro Suggest, Program, Beauty face, Shot more, Panorama, Virtual tour, Rich tone, Night, Continuous shot, Selfie alarm, Manual, Kids shot, Landscape, Dawn, Snow, Macro, Food, Party/Indoor, Action freeze, Waterfall, Animated photo, Sound shot, Surround shot, Silhouette, Sunset, Fireworks, Light race) και manual προγράμματα (Expert Mod, P/M), έχοντας και την δυνατότητα δημιουργίας προσωπικού προγράμματος (My Mode). Επιπλέον διαθέτει Flash τεχνολογίας Xenon.
Το Samsung Galaxy K zoom καταγράφει Full HD video (1920×1080 /60p).

Στα μη φωτογραφικά χαρακτηριστικά το νέο camera phone έχει λειτουργικό Android 4.4 (Kitkat), επεξεργαστή Hexa core (1.3GHz Quad-Core + 1.7GHz Dual-Core Processor) με 2GB RAM και οθόνη 4.8″, HD Super AMOLED Display (1280×720). Η μπροστά κάμερα του είναι ανάλυσης 2 megapixels, διαθέτει Bluetooth, Wi-Fi, NFC, GPS, δέχεται microSD (έχει εσωτερική μνήμη 8GB) και λειτουργεί με μπαταρία λιθίου 2430mAh.
Τέλος ζυγίζει 200 γραμμάρια και έχει διαστάσεις 137.5X70.8X16.6 χιλιοστά.

Η τιμή του Samsung Galaxy K zoom αναμένεται να γίνει γνωστή το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό και μπλε χρώμα.

Samsung Galaxy K zoom
Samsung Galaxy K zoom
Samsung Galaxy K zoom
Samsung Galaxy K zoom
Samsung Galaxy K zoom
Samsung Galaxy K zoom
Samsung Galaxy K zoom
Samsung Galaxy K zoom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Samsung
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Αρκετά λεπτό το έκαναν αρα πιο φορητο, αν ειχε και δυνατοτητα να δινει raw αρχεία θα τραβούσε νομίζω πιο πολύ κόσμο που ασχολείται πιο σοβαρά με την φωτογραφία!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!