H Samsung σταματάει την διάθεση φωτογραφικών μηχανών στην Ελλάδα


H Samsung σταματάει την διάθεση φωτογραφικών μηχανών στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Samsung “παρακολουθώντας στενά τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών, διαπίστωσε πώς οι καταναλωτές χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο το smartphone τους για να απαθανατίσουν -τη στιγμή-“.

Με βάση λοιπόν αυτή την φιλοσοφία η εταιρεία αποφάσισε να σταματήσει σταδιακά τη διάθεσή compact και mirrorless φωτογραφικών μηχανών στην χώρα μας (θα συνεχίζεται ωστόσο η διάθεση των smartphones – φωτογραφικών μηχανών, όπως η Samsung K ZOOM και η Galaxy Camera).

Προς το παρόν οι φωτογραφικές μηχανές Samsung θα βρίσκονται διαθέσιμες στα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων.

Επιπλέον οι πληροφορίες του pttlgr αναφέρουν ότι η εγγύηση των φωτογραφικών μηχανών που θα αγοραστούν ή έχουν αγοραστεί συνεχίζει να ισχύει για δύο χρόνια, όπως προκαθορίζεται με την αγορά τους.

Για οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με τις φωτογραφικές κάμερες Samsung, οι καταναλωτές μπορούν να καλούν στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00-19:00) και Σάββατο (09:00-15:00) στο 80111 7267864 από σταθερό με αστική χρέωση και στο 210 6897691 από κινητό.

Είναι πραγματικά πολύ κρίμα να βλέπουμε μία τόσο αξιόλογη εταιρεία να εγκαταλείπει τις προσπάθειες της για να προωθήσει τις φωτογραφικές της μηχανές στην χώρα μας, όσες από τις οποίες είδαμε από κοντά και δοκιμάσαμε μας άφησαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Ελπίζουμε στο μέλλον η εταιρεία να αναθεωρήσει την απόφαση της αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Samsung
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Πραγματικά πολύ κρίμα, συμφωνώ μαζί σου…
    Έχει αξιόλογα προϊόντα, όπως η αγαπημένη μου compact Samsung EX-1.
    Ελπίζω να αλλάξει γνώμη.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!