Samsung NX mini (Hands On Video)


Samsung NX mini (Hands On Video)

Όσο αφορά τα τεχνικά της χαρακτηριστικά η Samsung NX Mini έχει μικρότερο αισθητήρα και mount φακών από τις μέχρι τώρα μηχανές της κορεατικής εταιρείας στη σειρά NX. Διαθέτει αισθητήρα BSI CMOS των 20.5 megapixels, μεγέθους 1″ (crop factor 2.7x) και το mount των φακών είναι το νέο NX-M. Έχει manual προγράμματα (P, A, S, M) και δυνατότητα καταγραφής RAW αρχείων, ενώ το ISO της ρυθμίζεται από 160 ως 12800 (επεκτάσιμο 100-25600). Η μέγιστη ταχύτητα συνεχών λήψεων είναι τα 6 καρέ το δευτερόλεπτο και μπορεί να καταγράψει video Full HD 1920 x 1080 στα 30 fps.
H Samsung NX Mini διαθέτει οθόνη αφής 3″, ανάλυσης 460.800 dots, η οποία κινείται μέχρι και 180 μοίρες ώστε να επιτρέπει την εύκολη λήψη selfies, λειτουργεί με μπαταρία λιθίου (B740) με αυτονομία 682 λήψεων και δέχεται κάρτες μνήμης microSD. Φυσικά όπως όλες οι νέες μηχανές της κορεατικής εταιρείας ενσωματώνει τεχνολογίες WiFi και NFC.
Στο κιτ που μας ήρθε περιεχόταν και ο νέος φακός Samsung NX-M 9mm f/3.5 ED (24mm σε φορμά 35mm), με μήκος μόλις 12 χιλιοστά και διάμετρο 50 χιλιοστά.

Η Samsung NX Mini είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε λευκό, καφέ, μαύρο, πράσινο και ροζ χρώματα, σε δύο μονά κιτ ένα με τον νέο φακό των 9mm στην τιμή των 399 ευρώ και ένα με τον νέο φακό 9-27mm στην τιμή των 499 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!