Η Samsung NX1 είναι η καλύτερη mirrorless που έχει δει η Dpreview


Η Samsung NX1 είναι η καλύτερη mirrorless που έχει δει η Dpreview

Είχαμε γράψει ότι όσο συνεργαστήκαμε με την Samsung στην Ελλάδα και είδαμε από κοντά μερικές από τις μηχανές της είχαμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα τους και την απόδοση τους.

Η καλή δουλειά που κάνουν οι Κορεάτες στο φωτογραφικό κομμάτι φαίνεται και από τα reviews των ξένων μεγάλων ιστοσελίδων, όπως η Dpreview.

Η Dpreview εξέτασε αναλυτικά την νέα Samsung NX1, την ναυαρχίδα της εταιρείας στις mirrorless μηχανές (την είχαμε δει μαζί στην Photokina 2014) και την βαθμολόγησε με 87%, δίνοντας της χρυσό βραβείο.
Με την βαθμολογία αυτή η Samsung NX1 είναι η καλύτερη mirrorless που έχει περάσει από τα γραφεία της Dpreview.

Μιλώντας για το ποια σημεία φαίνεται να υστερεί η Samsung NX1, βάση της Dpreview, αυτά είναι η απόδοση του συστήματος αυτόματης εστίασης σε χαμηλό φωτισμό και ο θόρυβος σε υψηλά ISO, στα JPEG αρχεία και στο video, καθώς και το ότι το σύστημα της Samsung είναι ακόμα ανώριμο στον τομέα των φακών που προσφέρει στους χρήστες του.
Από εκεί και πέρα η Dpreview αναφέρει ότι η Samsung NX1 έχει την καλύτερη ποιότητα εικόνας και video στην κατηγορία της.

Διαβάστε το αναλυτικό review της Samsung NX1 της Dpreview εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    .. λογικά τις μηχανές θα τις φέρουν τα skroutzομαγαζα (παραεισαγωγές) απλά το service θα γίνεται με αλληλογραφία (θα φεύγει πακέτο η μηχανή) ή μπορεί να βρεθεί και κανένας συνεργάτης..

    Δεν πιστεύω ότι δε θα τις δούμε Ελλάδα..

    • #
      1

      δυστυχως αν δεν βρεθει καποιος αντιπροσωπος δεν θα τις δουμε, με την λογικη να μπορουμε πριν τις αγορασουμε να τις πιασουμε στα χερια μας. το σερβις νομιζω οτι θα εξακολουθει να το εχει η samsung.

  • #
    1

    Η ΝΧ500 πάντως έκανε την εμφάνισή της στο skroutz και στο bestprice και σε τιμή καλή αν συγκρίνω με ξένα ιντερνετικά καταστήματα. Τώρα αν είναι παραεισαγωγής ή τί είδους εγγύηση έχει δεν ξέρω. Ίσως γίνει κάτι αντίστοιχο και με την NX1.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!