Samsung, αποχώρησε από την αγορά φωτογραφικών της Αυστραλίας;


Samsung, αποχώρησε από την αγορά φωτογραφικών της Αυστραλίας;

Σύμφωνα με αναφορές που φτάνουν από τη μακρινή Αυστραλία, η Samsung πρέπει να θεωρείται ότι έχει εγκαταλείψει την εκεί αγορά φωτογραφικών.

Αναφορές από μεγάλα καταστήματα της χώρας λένε ότι πλέον δεν γίνονται νέες παραλαβές, αλλά ξεστοκάρονται οι υπάρχουσες μηχανές που υπάρχουν στα ράφια.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Samsung ακύρωσε το booth της για τη φετινή Photokina της Κολωνίας.

Φυσικά δεν περιμέναμε αυτά το νέα για να βεβαιωθούμε ότι η Samsung εγκατέλειψε τις προσπάθειες της στο φωτογραφικό χώρο. Η εταιρεία είχε μέσα στο 2015 αποσυρθεί από τις αγορές της Αγγλίας και της Γερμανίας (είχε αποχωρήσει πιο νωρίς και από την Ελλάδα), ενώ το τελευταίο μοντέλο της ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του 2015.

Είναι σίγουρο ότι η κίνηση αυτή της Samsung αφήνει πολύ δυσαρεστημένους όσους αποφάσισαν να επενδύσουν στο σύστημα NX και ότι δημιουργείται ένα κακό προηγούμενο της εταιρείας με τον φωτογραφικό κόσμο.

Οι φωτογράφοι δεν ξεχνάνε εύκολα τις κακές κινήσεις των εταιρειών, αν και κατά την γνώμη μας η Samsung δεν πρόκειται να ξαναεπιχειρήσει να μπει στην αγορά των φωτογραφικών ή αν το κάνει θα είναι σε μικρή κλίμακα και μόνο για το ευρύ καταναλωτικό κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Samsung

Πηγή:

Channel News
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!