Επιμένουν οι φήμες περί αποχώρησης της Samsung από το φωτογραφικό χώρο


Επιμένουν οι φήμες περί αποχώρησης της Samsung από το φωτογραφικό χώρο

Φαίνεται ότι ένα από τα μεγαλύτερα φωτογραφικά καταστήματα της Νορβηγίας προχώρησε σε μεγάλη μείωση των τιμών των Samsung φωτογραφικών μηχανών που έχει σε στοκ, με το αγγλικό site να μεταφράζει τον τίτλο ως “τώρα που είναι το τέλος με τη Samsung, ρίχνουμε τις τιμές”.

Βέβαια η κίνηση του καταστήματος δεν ξεκαθαρίζει αν το κατάστημα σταματάει τη συνεργασία του με τη Samsung ή αν πρόκειται για μία κίνηση που οφείλεται σε αποχώρηση της εταιρείας από την Νορβηγική αγορά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Samsung έχει ήδη αποχωρήσει από την ελληνική αγορά και προς το παρόν δεν έχει αναλάβει κανείς την αντιπροσώπευση των φωτογραφικών της προϊόντων, ενώ οι φήμες για αποχώρηση της κορεατικής εταιρείας από τον φωτογραφικό χώρο έχουν πολλαπλασιαστεί. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι η εταιρεία δεν έχει παρουσιάσει κάτι καινούργιο εδώ και μήνες αλλά και στο ότι δεν έχουμε κανένα νέο ή φήμη για κάτι καινούργιο που πιθανόν είναι στα σκαριά.

Μένει να δούμε αν οι φήμες θα επιβεβαιωθούν ή αν η Samsung ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό το οποίο έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφό. Ορόσημο για την υπόθεση αποτελεί το CES 2016 του Λας Βέγκας και το CP+ 2016 της Γιοκοχάμα, τα οποία θα πραγματοποιηθούν τους δύο πρώτους μήνες του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Rumors Samsung Samsung Rumors

Πηγή:

MirrorlessRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Σε ελληνικό φωτογραφικό φόρουμ, μέλος του είχε επικοινωνία με email με το νορβηγικό site για την αγορά μιας nx1 και του απάντησαν ότι η τελευταία τους πληροφορία είναι ότι παρά τις φήμες δεν αποσύρεται από τα φωτογραφικά η Samsung. Απλά το κατάστημά τους σταματά να εμπορεύεται Samsung για να επικεντρωθεί σε άλλες μάρκες. Ο χρόνος θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι με τη samsung…

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!