Samyang, ανανέωση με σκοπό την κορυφή


Samyang, ανανέωση με σκοπό την κορυφή

Η φετινή χρονία είναι μία χρονιά αλλαγών για την Samyang, η οποία έχει θέσει ως στόχο την κορυφή της αγοράς φωτογραφικών φακών.

Η Samyang (Samyang Optics) έχει ιστορία 40 χρόνων στην κατασκευή φακών για φωτογραφικές μηχανές και η ποιότητα της είναι γνωστή στου περισσότερους από εμάς. Οι φακοί της προσφέρουν μόνο manual εστίαση, αλλά η ποιότητα των κρυστάλλων τους και η χαμηλή τους τιμή, τους έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στους φωτογράφους σε όλο τον κόσμο.

Το 2014 η Samyang ανασυγκροτείται και εκτός των manual φακών σκοπεύει να μας προσφέρει και φακούς με αυτόματη εστίαση (AF). Η σειρά των φακών της θα εμπλουτιστεί με φακούς για φωτογραφικές μηχανές (DSLR και mirrorless) αλλά και κινηματογραφικούς φακούς κατάλληλους για λήψη video (VDSLR ή Cine lenses).

Παράλληλα η Samyang κάνει άλματα στον τομέα της προώθησης των προϊόντων της, με την πλήρη ανανέωση της ιστοσελίδας της, την παρουσίαση της ιστοσελίδας της στο Facebook, την ανανέωση του λογότυπου της και την ανακοίνωση του διαγωνισμού “MyTurning Point.”

Με νέο μότο “Satisfaction, More Than You Imagine” (ικανοποίηση, περισσότερο από ότι φαντάζεστε) η Samyang δείχνει ότι θα μας απασχολήσει αρκετά στο άμεσο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Samyang Samyang Lenses
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!