Η Samyang παρουσιάζει δύο νέους φακούς στη σειρά Samyang XEEN


Η Samyang παρουσιάζει δύο νέους φακούς στη σειρά Samyang XEEN

Οι δύο νέοι φακοί που προστέθηκαν στη σειρά Samyang XEEN είναι ένας υπερ-ευρυγώνιος 14άρης και ένας 35άρης.

Samyang Xeen 14mm
Samyang Xeen 35mm

Οι Samyang XEEN 14mm (με βάρος 1.170 γραμμάρια) και Samyang XEEN 35mm (με βάρος 1.360 γραμμάρια) διαθέτουν μέγιστο διάφραγμα T3.1 και T1.4 αντίστοιχα και φυσικά προσφέρουν μόνο manual εστίαση. Είναι βελτιστοποιημένοι για λήψη 4Κ+ videos και διαθέτουν την ειδική επίστρωση X.

Όπως και οι πρώτοι τρεις φακοί (24mm, 50mm και 85mm) και οι νέοι φακοί διαθέτουν ειδικά δαχτυλίδια εστίασης και αλλαγής διαφράγματος, για χρήση τους με ειδικά rig.

Ο Samyang XEEN 14mm είναι ο μόνος φακός της σειράς που έχει διάφραγμα 9 λεπίδων και όχι 11 όπως ο νέος 35άρης και οι υπόλοιποι τρεις φακοί.

Οι Samyang XEEN 14mm και Samyang XEEN 35mm θα είναι διαθέσιμοι για Canon EF, Nikon F, Sony E, PL και Micro Four Thirds mounts, με δυνατότητα επιλογής της μετρικής κλίμακας που έχουν χαραγμένη. Θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο στην τιμή των 1.600 λιρών Αγγλίας.

Επιπλέον η Samyang μας προετοιμάζει για ακόμα ένα νέο φακό, με εστιακό μήκος ανάμεσα στον 14άρη και τον 24άρη.

Samyang Xeen

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!