Έρχεται νέος φακός από τη Samyang στα 100mm;


Έρχεται νέος φακός από τη Samyang στα 100mm;

Η εικόνα που βλέπετε συνοδεύεται από το κείμενο: “With immense focus and unparalleled features, #Samyangoptics will introduce the latest product. Stay tuned.”
(Με τεράστια εστίαση και απαράμιλλα χαρακτηριστικά η #Samyangoptics θα παρουσιάσει το τελευταίο προϊόν της. Μείνετε συντονισμένοι.).

Ήδη οι ιστοσελίδες που δημοσιεύουν φήμες για νέα φωτογραφικά προϊόντα μιλούν για ένα Macro φακό στα 100mm με μέγιστο διάφραγμα f/2.8. Μερικές αναφορές μιλούν για φακό κατάλληλο για Full Frame μηχανές, ενώ άλλες κάνουν λόγο για φακό που θα κυκλοφορήσει και για τα mirrorless συστήματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Υπενθυμίζουμε ότι οι φακοί της Samyang μέχρι σήμερα δεν προσφέρουν δυνατότητα αυτόματης εστίασης και για αυτό τον λόγο πωλούνται και σε πολύ χαμηλές τιμές.

Θα αγοράζατε ένα Macro φακό με manual εστίαση στα 100mm με f/2.8 και αν ναι σε τι τιμή;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Samyang
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!