Selfies: φέτος σκότωσαν πιο πολλούς από ότι οι καρχαρίες


Selfies: φέτος σκότωσαν πιο πολλούς από ότι οι καρχαρίες

About PhotoNews: PhotoNews is your trusted source for up-to-date news coverage and reporting. Όλα τα νέα για φωτογραφία, βίντεο και δημιουργία περιεχομένου! We provide reliable, well-researched news content to keep you informed and help you make better decisions. This content focuses on Selfies: φέτος σκότωσαν πιο πολλούς από ότι οι καρχαρίες and related topics.

Ακούγεται περίεργο αλλά φέτος έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής 12 θάνατοι πάνω στην προσπάθεια ανθρώπων να βγάλουν κάποια selfie, ενώ οι καρχαρίες παγκοσμίως έχουν σκοτώσει 8 ανθρώπους.

Και μιλάμε για περιπτώσεις που είναι εξακριβωμένο ότι ο θάνατος κάποιου σχετίζεται με την προσπάθεια του να βγάλει μία selfie φωτογραφία.

Μάλιστα σε μερικές χώρες το θέμα έχει πάρει πολύ σοβαρές διαστάσεις, όπως για παράδειγμα στη Ρωσία, όπου η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει εκστρατεία προειδοποίησης για την επικινδυνότητα των selfies.

Επιπλέον οι αρχές στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone των Η.Π.Α. εξέδωσαν προειδοποίηση στους τουρίστες να μην προσπαθούν να βγάζουν selfies με βίσονες, αφού πέντε άτομα τραυματίστηκαν από τα άγρια ζώα.

Ανάμεσα στα φετινά παραδείγματα των επικίνδυνων selfies είναι το παράδειγμα ενός άντρα που κινδύνεψε να χάσει το χέρι του, όταν στην προσπάθεια να βγάλει selfie με ένα κροταλία το φίδι τον τσίμπησε, αλλά και το παράδειγμα νεαρού που αυτοπυροβολήθηκε προσπαθώντας να βγάλει selfie με όπλο στον κρόταφο του.

Μάλιστα έχουν αναφερθεί και θάνατοι από αυτοκινητιστικά ατυχήματα που έγιναν από οδηγούς στην προσπάθεια τους να βγάλουν μία selfie.

Οπότε προσοχή πολύ με τις selfies, έχοντας στο νου μας πάντα την προσωπική μας ασφάλεια και των γύρω μας.

What can I find on PhotoNews?

PhotoNews offers comprehensive news coverage with regular updates, detailed analysis, and news-related content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our news content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose PhotoNews for news?

PhotoNews is committed to providing reliable, well-researched news content from experienced contributors and trusted sources.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Selfies

Πηγή:

Telegraph
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.