Ναυαγισμένη μηχανή επιστρέφει με τις φωτογραφίες της άθικτες στον ιδιοκτήτη της μετά από 2 χρόνια στο νερό


Ναυαγισμένη μηχανή επιστρέφει με τις φωτογραφίες της άθικτες στον ιδιοκτήτη της μετά από 2 χρόνια στο νερό

O Burgoyne ήταν πολύ τυχερός αλλά δυστυχώς μαζί με την μηχανή έχασε και πολλές σημαντικές φωτογραφίες που είχε στην κάρτα μνήμης της.

Φαίνεται όμως ότι η θεά τύχη του χαμογέλασε όταν η μηχανή του βρέθηκε πρόσφατα από μία ομάδα ερευνητών, οι οποίοι διεξήγαγαν έρευνες στην περιοχή. Μέσα στην μηχανή υπήρχε μία SD κάρτα μνήμης Lexar Platinum II των 8 GB, η οποία λειτουργούσε κανονικά. Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Simon Fraser, Isabelle M. Côté, δημοσίευσε στο twitter της μία από τις φωτογραφίες της κάρτας μνήμης αναζητώντας τον ιδιοκτήτη της μηχανής.

Τον Burgoyne αναγνώρισε ένα από τα μέλη της ακτοφυλακής που τον είχανε σώσει την ημέρα του ναυαγίου και έτσι η μηχανή με την κάρτα μνήμης και όλες τις φωτογραφίες άθικτες βρήκε τον δρόμο για το σπίτι της.

Έχετε κάποια παρόμοια ιστορία να μοιραστείτε μαζί μας.

Shipwrecked-camera

Shipwrecked-camera-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

CBC
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!