SideKick, νέο LED για την GoPro


SideKick, νέο LED για την GoPro

Η δύναμη του SideKick είναι 600 lumen και η γωνία που το φως καλύπτει είναι 90 μοίρες (θα υπάρχει και το μοντέλο SideKick Duo με δύναμη 400 lumen και γωνία 23 μοιρών). Λειτουργεί με μπαταρία λιθίου με αυτονομία για μία ώρα και είναι αδιάβροχο μέχρι 60 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Για την τοποθέτηση του SideKick δίπλα στην GoPro διατίθεται ένα ειδικό mount το οποίο είναι συμβατό με τα mounts της GoPro.

To SideKick βρίσκεται αυτή την στιγμή στην πλατφόρμα Kickstarter έχοντας καταφέρει να εξασφαλίσει διπλάσια χρηματοδότηση από όση χρειάζεται.

Αναμένουμε τα πρώτα κομμάτια να είναι διαθέσιμα τον Μάρτιο σε τιμή κάτω των 150 δολαρίων.

SideKick-1

SideKick-3

SideKick-2

SideKick-4

SideKick-5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

GoPro SideKick
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Ωραιο φαινεται και χρησιμο…
    Κατι αντιστοιχο για κινητα υπαρχει?

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!