Φήμες για επικείμενη ανακοίνωση του SIGMA 100-400mm F/5 – 6.3 DG OS HSM | C


Φήμες για επικείμενη ανακοίνωση του SIGMA 100-400mm F/5 – 6.3 DG OS HSM | C

Ποτέ άλλοτε η φωτογραφία άγριας φύσης και sports δεν είχε δυναμώσει τόσο πολύ με πληθώρα μεγάλων τηλεφακών από όλες τις εταιρείες σε προσιτές τιμές.

Μετά τις πρόσφατες φήμες για την ανακοίνωση από τη SIGMA τριών νέων φακών, των SIGMA 24-70mm f/2.8 ART, SIGMA 135mm f/1.8 ART και SIGMA 14mm f/1.8 ART νέες φήμες μιλάνε για την ανακοίνωση και ενός νέου τηλεφακού.

Ο SIGMA 100-400mm F/5 – 6.3 DG OS HSM | Contemporary εμφανίστηκε μάλιστα σε καταχώρηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας (υπάρχει ακόμα), μαζί με τους SIGMA 135mm f/1.8 ART και SIGMA 14mm f/1.8 ART, στη περιοχή των νέων της εταιρείας. Αν και τα link δεν οδηγούν πουθενά παρόλα αυτά οι συγκεκριμένες καταχωρήσεις σημαίνει ότι μέσα στην εβδομάδα θα δούμε τους νέους φακούς.

Ποιον από όλους θα θέλατε να έχετε στα χέρια σας;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

CanonWatch
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!