Sigma DP2 Quattro, δείτε το επίσημο promo video αλλά και hands on video και φωτογραφίες


Sigma DP2 Quattro, δείτε το επίσημο promo video αλλά και hands on video και φωτογραφίες

Πρόκειται ίσως για την πιο περίεργη σχεδιαστικά φωτογραφική μηχανή των τελευταίων χρόνων, μία μηχανή που πραγματικά σε εκπλήσσει όταν την βλέπεις.

Η Sigma DP2 Quattro είναι στο booth της Sigma στο CP+ της Γιοκοχάμα και τα πρώτα hands on videos και φωτογραφίες κάνουν ήδη τον γύρω των φωτογραφικών ιστοσελίδων (οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα dpreview).

Ρίξτε μια ματιά και πείτε μας αν την θεωρείτε την πιο άσχημη μηχανή της έκθεσης ή όχι;

Sigma-DP2-Quattro-dpreview

Sigma-DP2-Quattro-dpreview-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Αν και δεν ξέρω το βάρος των φακών, φαίνεται σχεδιασμένη για το ένα χέρι. Τα κουμπιά φαίνονται εντάξει από θέμα απόστασης από την λαβή, οπότε μάλλον βολική πρέπει να είναι… Από τεχνικά χαρακτηριστικά δεν ξέρω, αλλά ίσως να προσπαθεί να τη φέρει πιο κοντά, σχεδιαστικά, στα κινητά, που τραβάς φωτογραφίες με το ένα χέρι. Από την άλλη όμως όλες οι μηχανές έχουν λαβή, οπότε… Ενδιαφέρουσα μηχανή επειδή σε προβληματίζει και μόνο!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!