H SIGMA ανακοίνωσε την είσοδο της στους κινηματογραφικούς φακούς


H SIGMA ανακοίνωσε την είσοδο της στους κινηματογραφικούς φακούς

Μία μεγάλη ανακοίνωση μας περίμενε από τη SIGMA, η οποία ανακοίνωσε την είσοδο της στην αγορά των κινηματογραφικών φακών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας ξεκινάμε με την παρουσίαση δύο νέων zoom φακών για EF (Canon) και E (Sony) mount μηχανές, σε Ιαπωνία και Η.Π.Α. Επιπλέον μέσα στο 2017 θα ανακοινωθούν ακόμα ένας zoom φακός και πέντε prime φακοί, ενώ θα προστεθεί και επιλογή για μηχανές με PL mount.

Οι δύο zoom φακοί είναι οι SIGMA 18-35mm T2 και SIGMA 50-100 T2 και ο τρίτος είναι ο SIGMA 24-35mm T2.2 FF. Οι Prime φακοί είναι οι SIGMA 20mm T1.5, SIGMA 24mm T1.5, SIGMA 35mm T1.5, SIGMA 50mm T1.5, SIGMA 85mm T1.5.

Οι φακοί είναι ειδικά κατασκευασμένοι για Full Frame μηχανές και αισθητήρες μεγαλύτερους από το Super 35 και λήψη σε αναλύσεις 6K και 8K. Οι τιμές τους και η διαθεσιμότητα τους δεν ανακοινώθηκαν.

sigma-cine-lenses

sigma-cine-lenses-1

sigma-cine-lenses-2

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου στα ελληνικά.

Η SIGMA Corporation είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι θα εισέλθει στον κόσμο του κινηματογράφου με την δημιουργία μιας νέας σειράς κινηματογραφικών φακών SIGMA, ειδικά σχεδιασμένοι για το σινεμά και το βίντεο. Στον κόσμο της παραγωγής ψηφιακών ταινιών, υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για υψηλότερη ανάλυση, και το νέο lineup υψηλών επιδόσεων της SIGMA είναι κατάλληλο για τις πιο πρόσφατες υψηλής ανάλυσης ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές κινηματογράφου.Η SIGMA έχει αναπτύξει το δικό της σύστημα παραγωγής φακών υψηλών επιδόσεων για ultra-mega-pixel γυρίσματα.Η εταιρεία αισθάνεται οτι η νέα αυτή σειρά φακών θα μπορούσε να δημιουργήσει μια θεμελιώδη αλλαγή στην παραγωγή ψηφιακών ταινιών, και να προσφέρει μια νέα λύση για τους κινηματογραφιστές και βιντεολίπτες.
● Ασυναγώνιστη αξία – υψηλότερη οπτική απόδοση στην κατηγορία του και εξαιρετικό συμπαγή σχεδιασμό
● Ευρεία γκάμα φακών για επαγγελματική χρήση
● Βελτιστοποιημένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για ψηφιακές παραγωγές

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

SIGMA
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!