Αναβάθμιση για το SIGMA Photo Pro


Αναβάθμιση για το SIGMA Photo Pro

Στην νέα έκδοση έχουμε τις εξής βελτιώσεις:
– βελτίωση στην ποιότητα εικόνας φωτογραφιών μακράς έκθεσης που δημιουργούνται με την SIGMA dp2 Quattro
– διορθώθηκε το φαινόμενο κατά το οποίο οι εικόνες σε JPEG όταν δημιουργούνταν από αρχεία X3F δεν εμφανίζονταν σωστά σε λογισμικά επεξεργασίας φωτογραφιών και δεν ανέβαιναν σε ιστοσελίδες
– διορθώθηκε το φαινόμενο κατά το οποίο ο τρόπος που εμφανίζονταν οι μικρογραφίες των εικόνων επανερχόταν στην εργοστασιακή ρύθμιση μετά την διαγραφή ή το σώσιμο εικόνων
– διορθώθηκε το φαινόμενο κατά το οποίο το μέγεθος εκτύπωσης στο παράθυρο εκτύπωσης επανερχόταν περιοδικά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις
– διορθώθηκε το φαινόμενο κατά το οποίο τα X3F αρχεία δεν δεχόταν την σωστή επεξεργασία όταν οι εικόνες γινόταν με την SD1 ή τις μηχανές της σειράς Merrill και το color space ήταν ρυθμισμένο σε Adobe RGB (μόνο στα Windows)
– διορθώθηκε το πρόβλημα κατά το οποίο το color space εργασίας δεν εμφανιζόταν σωστά (μόνο σε Mac)

H τελευταία έκδοση 6.0.5 του SIGMA Photo Pro είναι συμβατή με τα Raw δεδομένα των Quattro και Merrill μηχανών και της Sigma SD1.
Για όσους έχουν κάποια άλλη μηχανή θα πρέπει να επεξεργάζονται τα Raw αρχεία των μηχανών τους με το SIGMA Photo Pro 5.5.3, μέχρι να ανακοινωθεί η έκδοση 6.1, την οποία αναμένουμε μέσα στον Αύγουστο.

To SIGMA Photo Pro θα βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Sigma
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!