Έξυπνη εφαρμογή για φωτογραφίες από ψηλά ή αδύνατη στην χρήση εφαρμογή;


Έξυπνη εφαρμογή για φωτογραφίες από ψηλά ή αδύνατη στην χρήση εφαρμογή;

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι πετώντας το smartphone σου στον αέρα ίσως έχει ως αποτέλεσμα στην επιστροφή του στην γη να μην περάσει από τα χέρια σου αλλά να βρει το κράσπεδο και να καταστραφεί!  Μετά από αυτό να πούμε ότι θα πρέπει να έχουμε αρκετό φως γύρω μας ώστε να επιτύχουμε μεγάλη ταχύτητα στην λήψη έτσι ώστε να μην βγει κουνημένη η εικόνα!  Επισημαίνοντας αυτά, σας παρουσιάζουμε την εφαρμογή ThrowMeApp, του Anton Beitler, η οποία σε βοηθάει να βγάζεις φωτογραφίες από ψηλά πετώντας το smartphone σου στον αέρα!  Η εφαρμογή διαθέσιμη για Android δωρεάν μέσω του Google Play, υπολογίζει πότε ο φακός του smartphone κοιτάει προς τα κάτω, και πότε το κινητό είναι στο πιο μεγάλο ύψος ώστε να ενεργοποιήσει την λήψη!  Εμείς το προσπαθήσαμε μερικές φορές χωρίς αξιόλογα αποτελέσματα (είναι και σκοτεινά τέτοια ώρα)!  Τι λέτε; Θα κάνετε μία προσπάθεια;

πηγή: www.petapixel.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Android Google Play smartphone
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!