H SmugMug στηρίζει τους φωτογράφους στην Ελλάδα


H SmugMug στηρίζει τους φωτογράφους στην Ελλάδα

Το παράλογο μπλοκάρισμα των πιστωτικών καρτών αλλά και των προ-πληρωμένων καρτών έχει θέσει σε κίνδυνο εκτός των άλλων και την χρήση υπηρεσιών που μέχρι τώρα τις θεωρούσαμε δεδομένες.

Έτσι πλέον δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα στο workflow των φωτογράφων στην Ελλάδα αφού έχουν μπλοκαριστεί οι πληρωμές τους σε υπηρεσίες όπως το Adobe Creative Cloud ή διάφορες υπηρεσίες Cloud που πληρώνονται με τον μήνα.

Επιπλέον σε περίπτωση που κάποιος είναι άτυχος και η ανανέωση του hosting της ιστοσελίδας του, που μπορεί να έχει σε δημοφιλής πλατφόρμες του εξωτερικού, όπως η SmugMug, πέφτει τις τελευταίες ημέρες, θα διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να κάνει ανανέωση της.

To pttl.gr ήρθε σε επικοινωνία με την SmugMug και την Adobe για να δει ποια είναι η πρόβλεψη που έχουν οι εταιρείες του εξωτερικού για τους φωτογράφους στην Ελλάδα.

Η SmugMug επιλήφθηκε άμεσα επί του θέματος και ο Διευθυντής του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας διαβεβαίωσε μέσω email ότι όλοι οι λογαριασμοί φωτογράφων από Ελλάδα που είναι να ανανεωθούν αυτή την περίοδο θα λάβουν στην ουσία πίστωση μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο τραπεζικό μας σύστημα.

Όσοι αντιμετωπίζεται λοιπόν κάποιο θέμα με τον λογαριασμό σας στην SmugMug δεν έχετε παρά να έρθετε σε επικοινωνία με το τμήμα υποστήριξης της εταιρείας (η καλύτερη λύση είναι το Chat, το οποίο χρησιμοποιήσαμε για την αρχική μας επαφή).

Διαβάστε το email που μας στάλθηκε.

Hi Vaios!

My name is Ben, and I am the Director of Customer Success here at SmugMug. Last week, I sent an email to my entire support and success team to make sure that any Greek customer is fully taken care of during the current crisis. We don’t want anyone to feel that their priceless photos are in jeopardy due to the politics of their home country. Our current policy to make sure to extend any renewals that are due during the crisis. We will keep these accounts open as long as it takes for the banks to become available to our wonderful Greek customers again.

Our hearts go out to all the Greek photographers during this crisis, and hope everyone can make it through okay. If our actions can make it any easier, we are happy to contribute.

If you have any further questions, I would be more than happy to answer them!

-Ben

Δεν μπορούμε παρά να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ εκ μέρους της φωτογραφικής κοινότητας της χώρας την SmugMug για την κίνηση της, μία κίνηση που επιβεβαιώνει την καλή εικόνα και την άριστη λειτουργία της εταιρείας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένουμε την απάντηση της Adobe σχετικά με το θέμα, απάντηση για την οποία θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

SmugMug
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!