Σε λίγες ώρες ανακοινώνεται η Sony A7s. Δείτε live την παρουσίαση στο pttl.gr


Σε λίγες ώρες ανακοινώνεται η Sony A7s. Δείτε live την παρουσίαση στο pttl.gr

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν ότι η Sony A7s θα είναι μία mirrorless μηχανή με σαφή προσανατολισμό στη λήψη video, η οποία θα διαθέτει αισθητήρα 12 megapixels και δυνατότητα καταγραφής video ανάλυσης 4K.

Προφανώς η Sony απαντάει στην Panasonic και την νέα της 4K mirrorless μηχανή, Panasonic LUMIX DMC-GH4, η οποία προκάλεσε αίσθηση με την ανακοίνωση της.

Επιπλέον μαζί με την Sony A7s ίσως ανακοινωθεί και ανανεωμένος roadmap για τους φακούς EF.

Η παρουσίαση της Sony θα γίνει στις 23:59 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά στο pttl.gr.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

5 σχόλια

  • #
    1

    12mp από FF.. χμμ για να έχει 4κ βίντεο (δλδ 8mp καρέ). Περίεργη αναλογία pixel video/still photo, νομίζω θα μπορούσε να δώσει πιο πολλά mp σε στατικές φωτογραφίες.

    • #
      1

      βασικά μάλλον δίνουν λίγα megapixels γιατί ήδη έχουν τις A7 και A7R με 24 και 36…αλλά η ερώτηση που τίθεται είναι τι θα έχουν κάνει με την εστίαση και αν θα έχει βελτιωθεί η ταχύτητα της…..επίσης πρέπει να μάθουμε και την τιμή της…

  • #
    1

    πάμε παιδιά!! 4K video στο επίκεντρο!!!

  • #
    1

    νέοι codecs στις videocameras της Sony και νέες videocameras 4K…έρχεται και η Sony A7s!

  • #
    1

    Το επόμενο μοντέλο θα κάνει και φρεντουτσίνο!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!