Sony A7S II, καταγραφή 4K εσωτερικά και σταθεροποιητής 5 αξόνων


Sony A7S II, καταγραφή 4K εσωτερικά και σταθεροποιητής 5 αξόνων

H Sony A7S II προσφέρει μερικές σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, βελτιώσεις που αφορούν την λήψη video, προς την οποία άλλωστε είναι και ο πρασανατολισμός της μηχανής.

Ξεκινάμε από το πολύ σημαντικό γεγονός ότι η Sony A7S II μπορεί να καταγράψει 4K video εσωτερικά σε φορμά XAVC S, χωρίς την ανάγκη εξωτερικού καταγραφέα.

Επιπλέον έχουμε την προσθήκη οπτικού σταθεροποιητή 5 αξόνων στο σώμα, κάτι πάρα πολύ σημαντικό στη λήψη video.

Στα ISO η Sony A7S II διατηρεί την δυνατότητα λήψης μέχρι 409.600 και λογικά θα διατηρήσει την πρωτιά στο σκοτάδι που είχε το προηγούμενο μοντέλο, αν κρίνουμε και από το video που μας διέθεσε η Sony.

Ακόμα έχουμε βελτιωμένο σύστημα αυτόματης εστίασης, το οποίο πλέον προσφέρει 169 σημεία εστίασης και βελτίωση της λειτουργίας Fast Intelligent AF (μέχρι συνθήκες φωτισμού EV-4).

Βελτιωμένο είναι και το ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο, XGA OLED Tru-Finder, προσφέροντας πλέον μεγέθυνση 0.78x, ενώ διαθέτει επίστρωση ZEISS T* για τη μείωση των αντανακλάσεων.

Στις άλλες βελτιώσεις που έχουμε είναι η δυνατότητα λήψης video Full HD στα 120 fps με ποιότητα 100Mbps, η δημιουργία slow motion videos 4/5x εσωτερικά, τα νέα profiles S-Gamut3.Cine/S-Log3 και S-Gamut3/S-Log3, η νέα λειτουργία Display Assist και η βελτίωση της λειτουργίας Zebra.

Στα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουμε αλλαγές. Το σώμα παρέμεινε το ίδιο και η ανάλυση είναι στα 12.2 megapixels, με επεξεργαστή τον BIONZ X. Έχει μέγιστη ταχύτητα συνεχών λήψεων 5 καρέ το δευτερόλεπτο, αρθρωτή οθόνη 3″, ανάλυσης 921.600 dots, και φυσικά η ενσωματωμένο WiFi και NFC.

Τη Sony A7S II αναμένουμε να είναι διαθέσιμη τον Νοέμβριο στην τιμή των 3.400 ευρώ.

Sony A7S II

Sony A7S II

Sony A7S II

Sony A7S II

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Sony
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Εργαλείο αλλά πολύ πάνω η τιμή σε σχέση με την A7S.
    Γνωρίζει κανείς αν έχει βγει κάποιος αξιόλογος μετατροπέας για να δουλεύουν Nikon φακοί?

  • #
    1

    Σκέφτομαι ότι η Canon αν είχε βγάλει κάτι ανάλογο σαν την A7s θα έκανε 20 χρόνια για να ανανεώσει το μοντέλο…

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!