Sony AKA-DM1, mount της action κάμερα της ιαπωνικής εταιρείας για σκύλους


Sony AKA-DM1, mount της action κάμερα της ιαπωνικής εταιρείας για σκύλους

Sony Pet Camera MountΜία από τις μεγάλους αντιπάλους της GoPro στις κάμερες δράσεις (action cameras) είναι η Sony, με την νέα Sony HDR-AS15.  Η κάμερα της Sony είναι αρκετά ανταγωνιστική από θέμα χαρακτηριστικών αλλά υστερεί ελαφρά στα εξαρτήματα που μπορεί κάποιος να αγοράσει για αυτήν.  Η GoPro αντίθετα έχει μία μεγάλη ποικιλία mount για να τοποθετήσουμε την κάμερα όπου μας αρέσει.  Βέβαια η Sony δεν έχει πολύ καιρό που κυκλοφόρησε την action κάμερα της και αναμένεται να εμπλουτίσει τα mount που θα επιτρέπουν τους χρήστες της να την τοποθετούν σε πολλά σημεία ανάλογα με τις επιθυμίες τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ubergizmo η Sony ανακοίνωσε ένα ειδικό mount το οποίο θα επιτρέπει τους χρήστες της AS15 να την τοποθετούν στο κατοικίδιο τους, έτσι ώστε να έχουν video με το πως φαίνεται η ζωή από την οπτική του τετράποδου φίλου τους.  Το Sony AKA-DM1 είναι κατάλληλο για σκύλους που ζυγίζουν πάνω από 15 κιλά και έχουν κοιλιά διαμέτρου 50 με 80 εκατοστά.  Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26  Απριλίου, αρχικά στην Ιαπωνία, προς 54$.

Πως το ακούτε;

via ubergizmo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!