H Sony εξηγεί τι είναι ο XAVC codec και ποια είναι τα πλεονεκτήματα του


H Sony εξηγεί τι είναι ο  XAVC codec και ποια είναι τα πλεονεκτήματα του

Μιλάμε φυσικά για τον XAVC codec και σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας Στάμος Α.Ε. τα βασικά πλεονεκτήματα του είναι:
α. Εκπληκτική ποιότητα με μικρό όγκο δεδομένων
Ο XAVC Codec συμπιέζει τα δεδομένα σας με κορυφαία αποτελεσματικότητα. Προσφέρει εφάμιλλη ποιότητα με τον codec ProRes σε μισό όγκο αποθήκευσης.
β. Υποστηρίζεται από την πλήρη γκάμα των νέων καμερών Sony
Θα βρείτε τον XAVC σε οικονομικές Action Cams ή High-End Cine κάμερες, σε πλήθος βέβαια υλοποιήσεων. Ακόμα και έτσι έχετε εξαιρετική συμβατότητα μεταξύ των απαραίτητων καμερών για την κάθε παραγωγή σας.
γ. Ομαλή μετάβαση από το παρελθόν στο μέλλον
Τα chipsets των XAVC καμερών της Sony υποστηρίζουν την εγγραφή σε φορμά DVCAM, IMX, AVCHD, XDCAM MPEG2.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Sony
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!