Sony G 70-300mm f/4.5-5.6 SSM II, ανανέωση για τον φακό της Sony


Sony G 70-300mm f/4.5-5.6 SSM II, ανανέωση για τον φακό της Sony

Ο νέος A-mount φακός, Sony G 70-300mm f/4.5-5.6 SSM II προορίζεται για χρήση με την σειρά A-mount DSLT μηχανών. Στις βελτιώσεις που έχουμε είναι το πιο γρήγορο σύστημα αυτόματης εστίασης και η νέα nano AR επίστρωση για μείωση flare και ghosting και καλύτερη απόδοση στην οξύτητα και αντίθεση.

O νέος τηλεφακός θα διατίθεται αρχικά στην Ιαπωνία με τιμή περίπου 960 ευρώ. Αναμένουμε να δούμε πότε θα έρθει στην Ευρώπη και σε τι τιμή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τύπος Φακού Zoom
Για μηχανές A-mount
Εστιακό μήκος 70-300mm
Μέγιστο διάφραγμα f/4.5-5.6
Σταθεροποιητής Όχι
Αριθμός λεπίδων διαφράγματος 9
Οπτικά στοιχεία 16
Groups 11
Ελάχιστη απόσταση εστίασης 1.2 μέτρα
Μέγιστη Μεγέθυνση 0.25x
Αυτόματη εστίαση Ναι
Φυσικά στοιχεία
Βάρος 750 γραμμάρια
Μήκος 13.55 εκατοστά
Διάμετρος 82.5 χιλιοστά
Φίλτρο 62mm

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Sony
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!