Sony HDR-MV1, videocamera με εστίαση στην εγγραφή ποιοτικού ήχου


Sony HDR-MV1, videocamera με εστίαση στην εγγραφή ποιοτικού ήχου

Η Sony ανακοίνωσε την νέα camcorder Sony HDR-MV1, μία “μουσική” videocamera η οποία καταγράφει ήχο με εξαιρετική ποιότητα. Πρόκειται για μια videocamera που απευθύνεται σε μουσικούς που θέλουν να καταγράφουν video των μουσικών τους παραστάσεων και θέλουν την καταγραφή ήχου σε υψηλή ποιότητα.
Η Sony HDR-MV1 μπορεί να καταγράψει εξαιρετικής ποιότητας stereo ήχο σε ασυμπίεστο LPCM (ποιότητα CD) ή σε AAC (Advanced Audio Coding, ο διάδοχος του MP3), δίνοντας τη δυνατότητα για manual έλεγχο των levels του ήχου, ενώ έχει και υποδοχή εξωτερικού μικροφώνου. Παράλληλα καταγράφει και video Full HD, 1920×1080/30p σε MP4. Είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα Exmor R CMOS, μεγέθους 1/2.3″ και επεξεργαστή BIONZ. Ο φακός είναι Carl Zeiss Tessar, με ευρυγώνιο εστιακό μήκος στα 18.2mm (γωνία λήψης 120 μοίρες) και διάφραγμα f/2.8.
Η MV1 έχει οθόνη 2.7″, δέχεται κάρτες μνήμης Memory Stick Micro (M2) ή Micro SD/SDHC/SDXC και τροφοδοτείται από μπαταρία λιθίου NP-BX1 (φορτίζει μέσω USB).
Η Sony έχει εξοπλίσει τη νέα “μουσική” videocamera με WiFi και NFC, για άμεση σύνδεση σε smartphone και δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω αυτού.

Sony-HDR-MV1

Sony-HDR-MV1

Sony-HDR-MV1

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Sony, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!