Τα χαρακτηριστικά της νέας Ricoh Digital GR με τον APS-C αισθητήρα;


Τα χαρακτηριστικά της νέας Ricoh Digital GR με τον APS-C αισθητήρα;

Ricoh GRΜόλις χτες κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Ricoh – Pentax ετοιμάζει μία νέα compact φωτογραφική μηχανή με μεγάλο APS-C αισθητήρα στα πρότυπα της Nikon Coolpix A.  Σήμερα σας αποκαλύπτουμε τα χαρακτηριστικά που φημολογείται ότι θα έχει.

Η νέα Ricoh GR θα έχει τον ίδιο APS-C αισθητήρα των 16 megapixels με τη Pentax K-5II και σταθερό φακό 28mm f/2.8 χωρίς να υπάρχει σταθεροποιητής.  Το σύστημα αυτόματης εστίασης εικάζεται ότι θα είναι πιο γρήγορο από τη Nikon A και ελαφρώς πιο γρήγορο από τη Fujifilm X100s.  Το σώμα της νέας Ricoh GR θα είναι σχεδόν ίδιο με το σώμα της Ricoh GR1 και θα είναι πιο ελαφρύ από τη Nikon A.

Αναμένεται να ανακοινωθεί στα τέλη Απριλίου και να κοστίζει κοντά στα 1.000$.

via photorumors

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Ricoh - Pentax Ricoh GR
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!