Tales by Light, πρεμιέρα για την φωτογραφική τηλεοπτική σειρά που θα σας εμπνεύσει


Tales by Light, πρεμιέρα για την φωτογραφική τηλεοπτική σειρά που θα σας εμπνεύσει

Η σειρά “Tales by Light” ακολουθεί τους κορυφαίους φωτογράφους Art Wolfe, Darren Jew, Richard I’Anson, Peter Eastway και Krystle Wright στα ταξίδια τους.

Συνολικά θα δούμε 6 επεισόδια στα οποία οι φωτογράφοι θα μας ξεναγήσουν στον κόσμο τους, μιλώντας για την φιλοσοφία τους και την ζωή τους:
– Tales by Light │ Submerged, Darren Jew
– Tales by Light │ Tribes, Art Wolfe
– Tales by Light │ Adrenaline, Krystle Wright
– Tales by Light │ Wild Sunday, Art Wolfe
– Tales by Light │ Himalaya, Richard l’Anson
– Tales by Light │ Panorama, Peter Eastway

Η σειρά θα προβληθεί αρχικά στην Αυστραλία και ελπίζουμε να την δούμε σύντομα και στον υπόλοιπο κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Φαίνεται ενδιαφέρουσα παραγωγή, πραγματικά ανυπομονώ να την δούμε. Είμαι Βέβαιος ότι θα απολαύσουμε εντυπωσιακές εικόνες. Τουλάχιστον από τον Art Wolfe, έχω δει εντυπωσιακή δουλειά σε πολλά πεδία.
    Ωραία θα ήταν βέβαια να θυμηθούν και εδώ στην Ελληνική τηλεόραση ότι εκτός από τραγουδιστές, ηθοποιούς και μάγειρες έχουμε και σπουδαίους Έλληνες φωτογράφους με διεθνή αναγνώριση. Προσωπικά εκτός από κάποιες συνεντεύξεις του Γιάννη Μπεχράκη και του Γιάννη Κόντου (αφού πήρε το world press photo) στην κρατική τηλεόραση, δεν θυμάμαι κάτι άλλο, τουλάχιστον πρόσφατα (εκείνη η σειρά εκπομπών του Πλάτωνα Ριβέλλη “Η Τέχνη Της Φωτογραφίας” είναι του 1997).

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!