Ο Τάσος Ανέστης ξεχώρισε στα Monochrome Awards 2015


Ο Τάσος Ανέστης ξεχώρισε στα Monochrome Awards 2015

Ο Τάσος Ανέστης πέτυχε ακόμα μία σημαντική διάκριση για το 2015, μετά τις διακρίσεις του στον Διεθνή Διαγωνισμό PX3 2015 και στα ΙΡΑ 2015.

Στα Monochrome Awards 2015 κατέκτησε την δεύτερη και τρίτη θέση στην κατηγορία ερασιτεχνών Fashion/Beauty.

nymph

ΜΟΝΟCHROME AWARDS
INTERNATIONAL BLACK & WHITE PHOTOGRAPHY CONTEST

Ο Τάσος Ανέστης κατέκτησε την 2η και 3η θέση στην κατηγορια Fashion/Beauty στον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας ΜΟΝΟCHROME AWARDS 2015

Ο Τάσος Ανέστης κατέκτησε την 2η και 3η θέση στην κατηγορία Fashion/Beauty στον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας MONOCHROME AWARDS 2015.

Στον ίδιο διαγωνισμό απέσπασε επτά ακόμα διακρίσεις σε διαφορετικές κατηγορίες.

H κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού που αποτελείται από διεθνούς κύρους επαγγελματίες από τον χώρο της φωτογραφίας επέλεξε τους νικητές ανάμεσα από 7.000 συμμετοχές από 86 χώρες.

Ο Διαγωνισμός MONOCHROME AWARDS διοργανώνεται κάθε χρόνο και σκοπό έχει να τιμήσει την ασπρόμαυρη φωτογραφία και να ανακαλύψει τους καλύτερους φωτογράφους από όλο τον κόσμο

Ο βραβευμένος έλληνας φωτογράφος έχει κερδίσει τον τίτλο του φωτογράφου της χρονιάς στα IPA AWARDS 2015,την τρίτη θέση στα PX3 2015, υποψήφιος για τον τίτλο DISCOVERY OF THE YEAR στα LUCIE AWARDS,και πολλές ακόμα διακρίσεις

Τάσος Ανέστης , t.anestis@yahoo.com
https://www.facebook.com/TasosAnestisPhotography

lady2

up

NYC2

Anestis-Tasos_NYC

Anestis-Tasos_NY

Anestis-Tasos_Gullfoss-

_N4A1747

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Competition Results
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!