Μοντέλο κατηγορεί τον Terry Richardson για φοβερά πράγματα.


Μοντέλο κατηγορεί τον Terry Richardson για φοβερά πράγματα.

Αυτή τη φορά η Charlotte Waters, μοντέλο, βγήκε μπροστά για να κατηγορήσει το διάσημο φωτογράφο μόδας για σοβαρή περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης κατά την διάρκεια “φωτογράφησης”.
Το μοντέλο ήταν 19 χρονών όταν συνεργάστηκε με τον φωτογράφο και τώρα, πέντε χρόνια, μετά βγαίνει μπροστά για να διηγηθεί την ιστορία της. Πρόκειται για μία ιστορία η οποία έχει πολλά στοιχεία που θα σας σοκάρουν και την οποία αν θέλετε να μάθετε θα πρέπει να διαβάσετε την συνέντευξη της Waters στο vocativ.com, εδώ. Επειδή κατά την διάρκεια του περιστατικού το νεαρό μοντέλο όπως αναφέρει βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και δεν αντιστάθηκε, οι αρχές αναφέρουν ότι δεν μπορεί να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες εναντίον του φωτογράφου.

Παράλληλα μετά την εμφάνιση του νεαρού μοντέλου ακολούθησε και ακόμα ένα μοντέλο με νέες καταγγελίες για προσπάθεια αποπλάνησης μέσω skype (δείτε εδώ).

Η όλη ιστορία έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων εναντίον του φωτογράφου με το hashtag #nomoreterry να έχει σταλεί σε πάνω από 300.000 άτομα, ενώ το blog μόδας OMG That Dress, έχει ξεκινήσει καμπάνια μποϊκοτάζ εναντίον όσων περιοδικών, εταιρειών και διασημοτήτων προσλαμβάνουν τον Terry Richardson.

Ο διάσημος φωτογράφος, ο οποίος έχει φωτογραφίσει μεταξύ άλλων τις Beyoncé, Madonna, Rihanna, Kate Upton, αποφάσισε να απαντήσει μέσω της ιστοσελίδας NYPost.com στις κατηγορίες που του αποδίδονται, μιλώντας για κυνήγι μαγισσών και για ψέματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Terry Richardson

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!