Η αρκούδα φωτογράφος


Η αρκούδα φωτογράφος

Στο παρελθόν έχουμε δει αρκετά περιστατικά με αρκούδες που έρχονται σε στενή επαφή με φωτογράφους.  Από κλοπή και βανδαλισμό, καταστροφή εξοπλισμού μέχρι την απώλεια ζωής του φωτογράφου.

Αυτό που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα ήταν μία αρκούδα να προσπαθεί να μιμηθεί τον φωτογράφο.  Ο Dean Swartz, με την Nikon μηχανή του, βρισκόταν στην Μινεσότα των Η.Π.Α. και έβγαζε φωτογραφίες μία αρκούδα με τα τρία μικρά κουτάβια της, όταν ξαφνικά μία άλλη νεαρή αρκούδα έδειξε ενδιαφέρον για το τι κάνει.  Τόσο ενδιαφέρον που αποφάσισε να τον αντικαταστήσει.  Ο Dean απομακρύνθηκε γρήγορα και μόλις βρέθηκε σε απόσταση ασφαλείας χρησιμοποίησε την δεύτερη μηχανή του για να καταγράψει την συμπεριφορά της αρκούδας.  Η αρκούδα μιμήθηκε την κίνηση του φωτογράφου και ο Dean την αποθανάτισε σε στάση φωτογραφική.  Εν τέλει βέβαια η εκκολαπτόμενη φωτογράφος δεν κατάφερε να πατήσει το κουμπί λήψης, αλλά ίσως να την ενοχλούσε το μικρό του μέγεθος.  Παρακολουθήστε το παρακάτω video:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!