Νέοι φακοί για Micro Four Thirds μηχανές από την Kowa


Νέοι φακοί για Micro Four Thirds μηχανές από την Kowa

Πρόκειται για τους Kowa PROMINAR 8.5mm F2.8, Kowa PROMINAR 12mm F1.8 και Kowa PROMINAR 25mm F1.8:
– o Kowa PROMINAR 8.5mm F2.8 είναι ένας ευρυγώνιος φακός (17mm εστιακό μήκος σε 35mm) με γωνία θέασης 106 μοίρες και ελάχιστη απόσταση εστίασης τα 20 εκατοστά.
– o Kowa PROMINAR 12mm F1.8 είναι ένας ευρυγώνιος φακός (24mm εστιακό μήκος σε 35mm) με ελάχιστη απόσταση εστίασης τα 20 εκατοστά.
– o Kowa PROMINAR 25mm F1.8 είναι ένας standard φακός (50mm εστιακό μήκος σε 35mm) με ελάχιστη απόσταση εστίασης τα 25 εκατοστά.

Και οι τρεις φακοί θα κυκλοφορήσουν σε ασημί, μαύρο και πράσινο χρώμα.

Ο Kowa PROMINAR 8.5mm F2.8 θα είναι διαθέσιμος στις 20 Σεπτεμβρίου. Οι ημερομηνίες διάθεσης των άλλων δύο φακών θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Kowa
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!