H Nikon ανακοίνωσε δύο νέες action cameras στη σειρά Keymission


H Nikon ανακοίνωσε δύο νέες action cameras στη σειρά Keymission

Τις νέες action cameras, Nikon Keymission 170 και Nikon Keymission 80 ανακοίνωσε η Nikon.

Η Keymission 170 έχει φακό που καταγράφει σε κάδρο γωνίας 170 μοιρών, ενώ διαθέτει και ψηφιακό σταθεροποιητή Electronic Vibration Reduction (e-VR).

Η ανάλυση του video είναι 4K στα 25/30 fps, με δυνατότητα Full HD (1080) στα 120 fps.

Διαθέτει οθόνη 1.5″, ανάλυσης 340.000 dots και ξεχωριστό τηλεχειριστήριο, το ML-L6, το οποίο θα βρίσκεται στο πακέτο της. H μπαταρία της έχει αυτονομία 250 φωτογραφιών ή 60 λεπτών video και δέχεται κάρτες μνήμης microSD.

Είναι αδιάβροχη μέχρι 10 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού (με το housing WP-AA1 πάει μέχρι τα 40 μέτρα), ανθεκτική σε πτώσεις από 2 μέτρα και μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες μέχρι -10 βαθμούς Κελσίου.

Έχει ενσωματωμένες τεχνολογίες Wi-Fi, NFC, Bluetooth και Snapbridge, ενώ ανάμεσα στις λειτουργίες της έχουμε Slow motion, Time Lapse, Loop εγγραφή (μόλις γεμίσει την κάρτα μνήμης συνεχίζει να καταγράφει σβήνοντας τα παλαιότερα αρχεία) και επισήμανση των πιο σημαντικών στιγμών μέσω της επιλογής Highlight Tag.

Αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Οκτώβριο στην τιμή των 400 δολαρίων.

nikon-keymission-170

nikon-keymission-170-1

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Nikon.

Η Nikon Keymission 80 είναι η πιο οικονομική action camera της σειράς και αυτή που γράφει Full HD 1080 στα 30fps. Εκτός της κανονικής της κάμερας έχει και μία δεύτερη μικρότερη στο πίσω μέρος, ιδανική για selfies φωτογραφίες.

Η Nikon την προωθεί σαν μία wearable κάμερα η οποία ενεργοποιείται πολύ γρήγορα.

Διαθέτει οθόνη αφής 1.7″, δέχεται microSD κάρτες μνήμης, έχει ISO μέχρι 1600 και ενσωματωμένες τεχνολογίες Wi-Fi, NFC, Bluetooth και Snapbridge.

Η μπαταρία λιθίου έχει αυτονομία 220 λήψεων ή 40 λεπτών video και δεν αφαιρείται.

H Nikon Keymission 80 είναι αδιάβροχη σε βάθος 1.5 μέτρου από την επιφάνεια του νερού και ανθεκτική σε πτώσεις από το ένα μέτρο, ενώ λειτουργεί σε θερμοκρασίες μέχρι -10 βαθμούς Κελσίου.

θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, μαύρο και μπεζ, από τον Οκτώβριο, στη τιμή των 279 δολαρίων.

nikon-keymission-80

nikon-keymission-80-1

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Nikon.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!