UltraLight Camera Cover, προστατευτικό κάλυμμα από την Mindshift Gear


UltraLight Camera Cover, προστατευτικό κάλυμμα από την Mindshift Gear

Η Mindshift Gear, θυγατρική της Think Tank, παρουσίασε πρόσφατα μια σειρά από ελαφρά καλύμματα προστασίας φωτογραφικών μηχανών με την ονομασία UltraLight Camera Cover.

Η σειρά αποτελείται από τρία καλύμματα διαφορετικών διαστάσεων, ανάλογα με το μέγεθος του σώματος και του φακού, ικανά να προστατέψουν τον εξοπλισμό σας από σημάδια και γρατσουνιές που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας στην άγρια φύση. Είναι κατασκευασμένα από πολύ ελαφρά υλικά και μπορούν εύκολα να αναδιπλωθούν σε πολύ μικρό μέγεθος, ώστε να μην καταλαμβάνουν πολύ χώρο κατά τη μεταφορά τους.

– UltraLight Camera Cover Size 10
Μπορεί να προφυλάξει ένα μικρό σώμα DSLR (Canon EOS ή Nikon 5200) με τον φακό του κιτ ή ένα επαγγελματικό σώμα (Canon EOS 5D Mark III ή Nikon D800) με έναν σταθερού εστιακού μήκους ή έναν μικρό ζουμ φακό (85mm f/1.4, 24-105mm f/4 ή 24-85mm f/2.8-4). Ζυγίζει 141 γραμμάρια και οι εσωτερικές του διαστάσεις είναι (Μ x Π x Υ) 17 x 13 x 16 εκατοστά (11 x 15,5 x 4,5 εκατοστά όταν είναι διπλωμένο για φύλαξη).
Το UltraLight Camera Cover Size 10 πωλείται στην τιμή των 30 δολαρίων.

– UltraLight Camera Cover Size 20
Μπορεί να προφυλάξει ένα μεγαλύτερο σώμα DSLR με battery grip (Canon EOS 5D Mark III / Canon EOS 1DX ή Nikon D800 / Nikon D4) με έναν μεσαίου μεγέθους zoom φακό (24-70 2.8 με το hood ανεστραμμένο). Ζυγίζει 172 γραμμάρια και οι εσωτερικές του διαστάσεις είναι (Μ x Π x Υ) 18 x 19 x 19 εκατοστά (16 x 17 x 4 εκατοστά όταν είναι διπλωμένο για φύλαξη).
Το UltraLight Camera Cover Size 20 πωλείται στην τιμή των 35 δολαρίων.

– UltraLight Camera Cover Size 30
Μπορεί να προφυλάξει ένα μεγαλύτερο σώμα DSLR με battery grip (Canon EOS 5D Mark III / Canon EOS 1DX ή Nikon D800 / Nikon D4) με έναν μεγάλου μεγέθους ζουμ φακό (έως 70-200 2.8 με το hood ανεστραμμένο ή 24-70 2.8 με το hood στη θέση του). Ζυγίζει 192 γραμμάρια και οι εσωτερικές του διαστάσεις είναι (Μ x Π x Υ) 18 x 29 x 22 εκατοστά (15 x 22 x 4,5 εκατοστά όταν είναι διπλωμένο για φύλαξη).
Το UltraLight Camera Cover Size 30 πωλείται στην τιμή των 40 δολαρίων.

Μπορείτε προμηθευτείτε τα προστατευτικά UltraLight Camera Cover, σε μπλε και μαύρο χρώμα, από την ιστοσελίδα της Mindshift Gear εδώ.

Ultralight Camera Cover 20

Ultralight Camera Cover 30

Ultralight Camera Cover folded

Ultralight Camera Cover in use

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Mindshift Gear
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!