Veydra mini primes, νέοι κινηματογραφικοί φακοί στην Ελλάδα από την MC Manios


Veydra mini primes, νέοι κινηματογραφικοί φακοί στην Ελλάδα από την MC Manios

Νέα συνεργασία από την MC Manios

H MC Manios ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης στην ελληνική αγορά των Veydra mini primes.

Ένα καθαρά κινηματογραφικό σετ φακών (Τ2.2) με Micro 4/3 mount, σύντομα διαθέσιμο σε C και E mount, γίνεται ο ιδανικός σύντροφος για κάμερες όπως οι Panasonic GH4, Black Magic, Sony A7s κ.α.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά στο σχεδιασμό τους είναι η διατήρηση του όγκου του φακού κατά την εστίαση μέσω του μηχανισμού εσωτερικής εστίασης (internal focus ή αλλιώς constant volume focus design) που τους καθιστά συμβατούς με πρόσθετα αξεσουάρ/εξαρτήματα που προσαρμόζονται πάνω σε ράγες, όπως τα mattebox. Η μπροστινή διάμετρος για όλη τη σειρά είναι στα 80mm, ούτως ώστε να δέχονται φίλτρο των 77mm όπου αυτό απαιτείται, ενώ ενσωματώνουν το μέγεθος 0.8 στο γρανάζι του focus και της ίριδας, το οποίο επιτρέπει τη χρήση τους με τα συνήθη αξεσουάρ της αγοράς όπως lens control unit, με επιπλέον την ακριβή περιστροφή των 300° στο γρανάζι της εστίασης.

Το σετ περιλαμβάνει τα εξής μεγέθη: 12mm – 16mm – 25mm – 35mm – 50mm – 85mm ενώ διαθέσιμα είναι και κιτ των 3, 4 ή 5 φακών με βαλίτσα μεταφοράς.

Αποκλειστικός διανομέας Ελλάδος MC Manios.

Copy of 50MM ON SONY ALPHA A7RII

Copy of 35MM ON BLACKMAGIC MICRO CINEMA CAMERA

Copy of 35MM ON BLACKMAGIC CINEMA CAMERA 2.5K MFT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!